Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
David Joseph Green EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
David Joseph Green EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
David Joseph Green EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
David Joseph Green EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
David Joseph Green EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
David Joseph Green EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
David Joseph Green EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
David Joseph Green EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
David Joseph Green EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

David Joseph Green

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
David J. Green
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
David J. Green

HSZ SZÁM : 56

David Joseph Green Empty
TémanyitásTárgy: David Joseph Green   David Joseph Green EmptyPént. Aug. 31, 2012 9:47 am

GREEEN, DAVID JOSEPH

David Joseph Green Tumblr_lnpbvmlAs01qa9zy1o1_400

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    David Joseph Green és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    Dave-nek. Születtem
    1995. február 22.-én ebből adódóan Tizenhét éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett Canon karakter vagyok és 100%-ban hetero, motherfuckers ! Foglalkozásom Zenész vagyok. Tízes skálán az iskolában,
    én
    Elit vagyok. Harmadik-ba járok. Zene szakos vagyok.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ.Barna hajam általában hátratűrve, hátrazselézve, hátrafésülve, vagy mindegy hogyan csak hátra látható rajtam. Éppen nincsen lenövőben, de amikor igen, akár a vállamig is leérhet.
    SZEM. Türkizkék, általában tág pupillák, de ha nem, az is sűrű ám.
    SÚLY ÉS MAGASSÁG.Nem vagyok nagyon nehéz, nagyon lefogytam a nyáron, alig ütöm meg a 60 kg-t, és 189 centi vagyok… Csontsovány.
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Az egész testem tele van tetoválásokkal, a karjaim, a nyakam a hátam, a mellkasom, ezek mind-mind fontosak, és nagyon…. nagyon azok!
    STÍLUS. Ilyen-olyan, általában a szakadt ruhákat részesítem előnyben, bár van olyan is amikor megjelenek normális ruhákban, az igazi rocker stílust azt hiszem én képviselem. Bár ez már inkább punk, mint rock, de mindegy, ebbe most ne menjünk bele.
    HANGSZER.Gitár, dob, basszusgitár, szintetizátor, samplerek
    PLAY BY. Gaspard Ulliel
    EGYÉNI TITULUS. You know my name… But not my story, motherfucker.

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.dobolás a lábbal, hajba túrás, ajakrágás
    ERŐSSÉGEK.gitár, dob, basszusgitár (mindhármat kiválóan űzöm,egyikhez sem fér kétség) kottázás, zeneszerzés, ének (magamat nem tartom jónak ebből)
    GYENGESÉGEK.hazudozás, nagyképűség, színészkedés
    SZERET.nők, cigi, gitárok, dobok, szex
    NEMSZERET.drog (mégis drogozok), visszautasítás, hazugság, Joseph
    TELJES SZEMÉLYISÉG. Igazából nehéz engem kiismerni. Amikor tiszta vagoyk, akkor teljesen normális, és mindenkihez van valami kedves szavam, segítőkész vagyok, bókolok a lányoknak, mondhatni igen, hogy egy úriember vagyok. Nos ez teljesen felfordul, amikor éppen heroin hatása alatt vagyok, mivel akkor bunkó, nemtörődöm, és seggfej vagyok. Igen, ez rám a megfelelő szó, hiszen beszólogatok, sértegetek mindenkit, mindennel, képes vagyok akár örök életre is meg tudok bántani egyeseket. Akkor leszarom stílusom van, igen vállalom. Amikor meg éppen elvonási tünetekkel küzdök, akkor viszont ne jöjjön senki a közelembe, mert akkor akár még ütni is képes vagyok… Tényleg, nem vicceltem. Szeretem a viccet, meg értem is, de sötétebb napjaimon még hozzám szólni sem érdemes, hiszen úgyis elküldelek melegebb éghajlatra, vagy ha nem akkor megharagszom rád, és akkor tényleg nehéz nálam elérni a megbocsájtást. Alapvetően nem vagyok egy derűs figura, vagy ha igen, akkor az csak álca, mivel depressziós is vagyok, meg pesszimista is, ez a kettő egyszerre, bizonyám. Nem vagyok egy egyszerű eset, de megszoksz, vagy megszöksz.
    TITOK. nekem azt hiszem nincs titkom… mindenki tud mindenről.

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Alois
    SZÜLŐK. Joseph Green, 37(halott), híres gitáros volt
    Annabelle (Pickett) Green.37(halott) híres énekes volt

TESTVÉREK. Alex Green, 15, zenész (az Aloisba jár szintén).
    TÖRTÉNET.
    Feel The Difference – Jake Tyriq
    Csodás vasárnap este, csodás vasárnap esti büntetőmunka, amiről én természetesen csodásan meglógtam. Nem fogok robotolni Pitonnak a gyengélkedőn, és varázslat nélkül ágytálakat pucolni neki, neeem, azt bizony elfelejtheti, hogy én az ilyeneket megcsinálom neki. Hát lehet, hogy később még nagyobb büntetést fog kapni, viszont hogy most nem fogom megcsinálni, az fix. Ennél biztosabb még soha nem voltam a dolgomban, hát most az vagyok. Szóval éppen tartok fel a gyengélkedőről a másodikra, mikor meglátok egy macskát előttem. Persze, annak a dög Friccsnek a macskája… Egyszer megfogadtam, hogy kap egyet az arcára, de nem, ez most nem az az alkalom, szóval eldobok neki a másik oldalra egy trágyagránátot –amiért úgy érzem ismét kapni fogok- és sarkon fordulok, hogy eltűnjek az egyik titkos átjáróba, ami a harmadik emeletre vezet. Persze itt egyenlőre csak kifújom magam, mert nem fognak ám itt egykönnyen rám találni. Eltűnődök, hogy mi van akkor, ha rajtakapnak, és akkor talán dupla büntetőmunkát kapok, és persze még több szenvedést, ami még több munkával, ergo még több szenvedéssel jár, amihez nekem egyáltalán nem fűlik a fogam, szóval… De inkább nem érdekel ez az egész, leülök a fal tövébe, és a pálcámat forgatom a kezemben. Egyrészt így telik az idő is, másrészt pedig gondolkodhatok azon, hogy mostanában mennyire megváltoztam… Az animágia, amit tanulok, átváltoztatott, és azóta már nem vagyok az aki. Az ösztöneim állatiasabbak, persze a formámat még nem nyertem el, de azért már apróságok kinőttek, és ez annyira alapjaiban változtatott meg engem, hogy aaaaz csak úgy csoda… Szóval, bizonyára értitek, mennyit jelent nekem ez. De nem, most itt nem kezdem el ezt gyakorolni, nincs az az isten, csak is Scott segítségével, hiszen ő tudja a varázsigét, nem is én. Szóval ilyen, és ehhez hasonló gondolatok motoszkálnak a fejemben, mikor lépteket hallok, és Amber-t látom közeledni errefelé. Hm, ismerjük egymást, mióta idekerültem, ő és az unokatesóm (nem, nem Maxy) az, aki az első naptól kezdve megvéd engem, és Scott-ot is a nagyobbaktól, vagyis a nagyobb Mardekárosoktól, hogy így mondjam, és ezért nem tudok eléggé hálás lenni nekik… Szóval, tényleg hálámat nem tudom egyszerű szavakkal kifejezni irántuk.
    -Szia Émbőőőőr!-
    Vadul integetek felé, és várom hogy ideérjen, túl lusta vagyok felkelni, odaszaladni hozzá és… Oké, felpattanok, odaszaladok hozzá, és megölelem, itt úgy sem lát senki, meg amúgy is ő a kedvenc felsőbb évesem, olyan néha mint az anyám lenne, de egy ilyen anyát elviselnék, mert az ő tanácsait még észben is tartom, nem úgy, mint a khm… mint a saját anyámét… Oké, lehet ez gáz, hogy másra jobban hallgatok mint anyura, de én akkor is jónak tartom ezt.

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
[LIST]NÉV? Dave
TAPASZTALAT? 5
KOR? 16

A hozzászólást David J. Green összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 07, 2012 5:25 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Dorina McField
FőTanács
FőTanács
Dorina McField

HSZ SZÁM : 138

David Joseph Green Empty
TémanyitásTárgy: Re: David Joseph Green   David Joseph Green EmptyPént. Aug. 31, 2012 8:15 pm

Dave, Dave, Dave... végre! Már nagyon vártalak ám Smile
Avifoglalás és játék.

ELFOGADVA!

Vissza az elejére Go down
https://aloisrock.serbianforum.info

David Joseph Green
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Joseph A. Roberts
» Alex Green

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Diák-
Ugrás: