David J. Green Diák zeneszak harmadik év
HSZ SZÁM : 56
| Tárgy: David Joseph Green Pént. Aug. 31, 2012 9:47 am | |
| GREEEN, DAVID JOSEPH better than thou ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem David Joseph Green és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj Dave-nek. Születtem 1995. február 22.-én ebből adódóan Tizenhét éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett Canon karakter vagyok és 100%-ban hetero, motherfuckers ! Foglalkozásom Zenész vagyok. Tízes skálán az iskolában, én Elit vagyok. Harmadik-ba járok. Zene szakos vagyok.
prettier than thou MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS HAJ.Barna hajam általában hátratűrve, hátrazselézve, hátrafésülve, vagy mindegy hogyan csak hátra látható rajtam. Éppen nincsen lenövőben, de amikor igen, akár a vállamig is leérhet. SZEM. Türkizkék, általában tág pupillák, de ha nem, az is sűrű ám. SÚLY ÉS MAGASSÁG.Nem vagyok nagyon nehéz, nagyon lefogytam a nyáron, alig ütöm meg a 60 kg-t, és 189 centi vagyok… Csontsovány. KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Az egész testem tele van tetoválásokkal, a karjaim, a nyakam a hátam, a mellkasom, ezek mind-mind fontosak, és nagyon…. nagyon azok! STÍLUS. Ilyen-olyan, általában a szakadt ruhákat részesítem előnyben, bár van olyan is amikor megjelenek normális ruhákban, az igazi rocker stílust azt hiszem én képviselem. Bár ez már inkább punk, mint rock, de mindegy, ebbe most ne menjünk bele. HANGSZER.Gitár, dob, basszusgitár, szintetizátor, samplerek PLAY BY. Gaspard Ulliel EGYÉNI TITULUS. You know my name… But not my story, motherfucker.
smarter than thou SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG SZOKÁSOK.dobolás a lábbal, hajba túrás, ajakrágás ERŐSSÉGEK.gitár, dob, basszusgitár (mindhármat kiválóan űzöm,egyikhez sem fér kétség) kottázás, zeneszerzés, ének (magamat nem tartom jónak ebből) GYENGESÉGEK.hazudozás, nagyképűség, színészkedés SZERET.nők, cigi, gitárok, dobok, szex NEMSZERET.drog (mégis drogozok), visszautasítás, hazugság, Joseph TELJES SZEMÉLYISÉG. Igazából nehéz engem kiismerni. Amikor tiszta vagoyk, akkor teljesen normális, és mindenkihez van valami kedves szavam, segítőkész vagyok, bókolok a lányoknak, mondhatni igen, hogy egy úriember vagyok. Nos ez teljesen felfordul, amikor éppen heroin hatása alatt vagyok, mivel akkor bunkó, nemtörődöm, és seggfej vagyok. Igen, ez rám a megfelelő szó, hiszen beszólogatok, sértegetek mindenkit, mindennel, képes vagyok akár örök életre is meg tudok bántani egyeseket. Akkor leszarom stílusom van, igen vállalom. Amikor meg éppen elvonási tünetekkel küzdök, akkor viszont ne jöjjön senki a közelembe, mert akkor akár még ütni is képes vagyok… Tényleg, nem vicceltem. Szeretem a viccet, meg értem is, de sötétebb napjaimon még hozzám szólni sem érdemes, hiszen úgyis elküldelek melegebb éghajlatra, vagy ha nem akkor megharagszom rád, és akkor tényleg nehéz nálam elérni a megbocsájtást. Alapvetően nem vagyok egy derűs figura, vagy ha igen, akkor az csak álca, mivel depressziós is vagyok, meg pesszimista is, ez a kettő egyszerre, bizonyám. Nem vagyok egy egyszerű eset, de megszoksz, vagy megszöksz. TITOK. nekem azt hiszem nincs titkom… mindenki tud mindenről.
richer than thou TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Alois SZÜLŐK. Joseph Green, 37(halott), híres gitáros volt Annabelle (Pickett) Green.37(halott) híres énekes volt TESTVÉREK. Alex Green, 15, zenész (az Aloisba jár szintén). TÖRTÉNET. Feel The Difference – Jake Tyriq Csodás vasárnap este, csodás vasárnap esti büntetőmunka, amiről én természetesen csodásan meglógtam. Nem fogok robotolni Pitonnak a gyengélkedőn, és varázslat nélkül ágytálakat pucolni neki, neeem, azt bizony elfelejtheti, hogy én az ilyeneket megcsinálom neki. Hát lehet, hogy később még nagyobb büntetést fog kapni, viszont hogy most nem fogom megcsinálni, az fix. Ennél biztosabb még soha nem voltam a dolgomban, hát most az vagyok. Szóval éppen tartok fel a gyengélkedőről a másodikra, mikor meglátok egy macskát előttem. Persze, annak a dög Friccsnek a macskája… Egyszer megfogadtam, hogy kap egyet az arcára, de nem, ez most nem az az alkalom, szóval eldobok neki a másik oldalra egy trágyagránátot –amiért úgy érzem ismét kapni fogok- és sarkon fordulok, hogy eltűnjek az egyik titkos átjáróba, ami a harmadik emeletre vezet. Persze itt egyenlőre csak kifújom magam, mert nem fognak ám itt egykönnyen rám találni. Eltűnődök, hogy mi van akkor, ha rajtakapnak, és akkor talán dupla büntetőmunkát kapok, és persze még több szenvedést, ami még több munkával, ergo még több szenvedéssel jár, amihez nekem egyáltalán nem fűlik a fogam, szóval… De inkább nem érdekel ez az egész, leülök a fal tövébe, és a pálcámat forgatom a kezemben. Egyrészt így telik az idő is, másrészt pedig gondolkodhatok azon, hogy mostanában mennyire megváltoztam… Az animágia, amit tanulok, átváltoztatott, és azóta már nem vagyok az aki. Az ösztöneim állatiasabbak, persze a formámat még nem nyertem el, de azért már apróságok kinőttek, és ez annyira alapjaiban változtatott meg engem, hogy aaaaz csak úgy csoda… Szóval, bizonyára értitek, mennyit jelent nekem ez. De nem, most itt nem kezdem el ezt gyakorolni, nincs az az isten, csak is Scott segítségével, hiszen ő tudja a varázsigét, nem is én. Szóval ilyen, és ehhez hasonló gondolatok motoszkálnak a fejemben, mikor lépteket hallok, és Amber-t látom közeledni errefelé. Hm, ismerjük egymást, mióta idekerültem, ő és az unokatesóm (nem, nem Maxy) az, aki az első naptól kezdve megvéd engem, és Scott-ot is a nagyobbaktól, vagyis a nagyobb Mardekárosoktól, hogy így mondjam, és ezért nem tudok eléggé hálás lenni nekik… Szóval, tényleg hálámat nem tudom egyszerű szavakkal kifejezni irántuk. -Szia Émbőőőőr!- Vadul integetek felé, és várom hogy ideérjen, túl lusta vagyok felkelni, odaszaladni hozzá és… Oké, felpattanok, odaszaladok hozzá, és megölelem, itt úgy sem lát senki, meg amúgy is ő a kedvenc felsőbb évesem, olyan néha mint az anyám lenne, de egy ilyen anyát elviselnék, mert az ő tanácsait még észben is tartom, nem úgy, mint a khm… mint a saját anyámét… Oké, lehet ez gáz, hogy másra jobban hallgatok mint anyura, de én akkor is jónak tartom ezt.
luckier than thou A TAG, A TAG, A TAG [LIST] NÉV? DaveTAPASZTALAT? 5KOR? 16
A hozzászólást David J. Green összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 07, 2012 5:25 am-kor. | |
|