Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
Joseph A. Roberts EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
Joseph A. Roberts EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
Joseph A. Roberts EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
Joseph A. Roberts EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
Joseph A. Roberts EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
Joseph A. Roberts EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
Joseph A. Roberts EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
Joseph A. Roberts EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
Joseph A. Roberts EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

Joseph A. Roberts

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Joseph Roberts
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
Joseph Roberts

HSZ SZÁM : 24
KOR : 29

Joseph A. Roberts Empty
TémanyitásTárgy: Joseph A. Roberts   Joseph A. Roberts EmptyPént. Aug. 31, 2012 5:35 am

JOSEPH ADAM ROBERTS

Joseph A. Roberts Tumblr_lhttw5lGrr1qgyvm4_www.kepfeltoltes.hu_

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem Joseph Adam Roberts és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj Joseph-nek. Születtem 1995. április 9-én, ebből adódóan 17 éves vagyok. Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett canon karakter vagyok és 100%-ban hetero! Foglalkozásom tanuló. Tízes skálán az iskolában, én elit vagyok. Harmadikba járok és zene szakos vagyok.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. sötétszőke, félhosszú tincseim vannak, amikben enyhe göndörség látszik
    SZEM. sötétbarna, mandula vágású
    SÚLY ÉS MAGASSÁG. ha azt hiszed, mérekezek, hát rosszul hiszed. Csak saccolni tudom magasságomat, ami olyan 185 cm körül mozoghat. A testsúlyom átlagos lehet, alkatom izmos, kisportolt
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. jobb mellizmomon egy tetoválás
    STÍLUS. válogatós vagyok ezen a téren, bár megvan a magam stílusa, így nem csoda. Szeretem a lezser cuccokat, amikben nem fúlok meg és amikben kedvemre mozoghatok, ugrálhatok és ha úgy tartja kedvem, rúgkapálhatok. Szinte mindig farmert viselek, de sosem ugyanazt. Megtehetem, hogy legalább harminc félét tartsak otthon és a hónap minden napján különbözőeket vegyek fel. Előnyben részesítem a pólókat, pulóvereket és trikókat, viszont utálom az ingeket és kötött ruhákat. Kiráz tőlük a hideg. Cipők. Nos, vannak kedvenceim, mármint márkákat illetően. Imádom a Vans, a Lacoste, a Converse, a Nike és a Bershka termékeket. Sorolhatnám még napestig, de nem teszem. Nyilván untatnám a kedves hallgatóságot. Szívesen hordok sapkákat, amit anyám nem igazán támogat. Tizenhét éves létemre is örömmel kritizálja a stílusomat, ami véleményem szerint igazából király. Tényleg.
    HANGSZER. gitár
    PLAY BY. Alex Pettyfer
    EGYÉNI TITULUS. Mr Independent

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.
    × éhesen tiszta ideg vagyok és nem érdemes a közelemben tartózkodni
    × több pengetőt is tartok magamnál, de ezek közül csak egyel merek közönség elé állni
    × a reggeleket egy bögre kávéval indítom
    × az almát csak a héja nélkül eszem meg

ERŐSSÉGEK.
    × jól, akarom mondani kiválóan gitározom
    × folyékonyan beszélem a franciát, mert még másodikban letettem belőle a nyelvvizsgát
    × nem jövök zavarba a nők társaságában
    × jó emberismerő vagyok

GYENGESÉGEK.
    × képtelen vagyok nemet mondani egy buliban az alkoholra
    × utálom, ha nem nekem van igazam
    × rengeteg elvárásom van egy lánnyal szemben, amikből sosem engedek
    × nem tudok főzni

SZERET.
    × márkás cuccok
    × palacsinta
    × Green Day
    × francia kultúra
    × kínai kaja
    × Star Wars trilógia
    × Elizabeth Gravel
    × Liam Neeson - nem vagy homokos... szerintem piszok jó színész
    × utazás
    × videojátékok

NEMSZERET.
    × rosszindulatú megjegyzések, amik nem tőlem származnak
    × elkényeztetett, hisztis, könnyűvérű, pletykás és tapadós csajok
    × Titanic - talán az egyetlen ember vagyok, akinek nem jött be és akinek fogalmam sincs róla, hogy miért nem
    × Asking Alexandria
    × iskola pszichológus
    × irodalom órák
    × Kristen Stewart - kiráz tőle a hideg
    × tíz évnél fiatalabb gyerekek
    × pudingok
    × lapos bulik

TELJES SZEMÉLYISÉG. Joseph vagyok. Azt hiszem, ennyi elég lenne ahhoz, hogy beugorjon a személyiségem és a rólam faragott pletykaáradat, de nem lennék itt, ha nem szeretném bővebben kifejteni a véleményemet... magamról. Szerintem jó fej srác vagyok. A többség csak a sznob kisfiút látja bennem, aki menőzni akar a nőcsábász énjével és akinek már előre le van zsírozva a fényes jövő. Tévedtek, barátocskáim! Ugyanolyan keményen megdolgozok mindenért, mint ti... csak talán valamivel gazdagabb anyagi háttérrel, de ez egyáltalán nem játszik közre a jó eredményeimben. Nem fizetjük le a tanárokat, nem fenyegetjük a tanárokat ééés... nem fektetem meg a tanáraimat. Bárkit, csak őket nem! Lehet felőlem akármilyen dögös, azért túlzásokba nem esek. Van rajtuk kívül is elég sok lány, akik rám várnak és arra, hogy életük legszebb éjszakáját tölthessék velem. Hm, ez kicsit fennhéjazóan hangzott, de üsse kő, néha belefér. Igen, néha bunkó vagyok. Néha megállás nélkül hajtom a magamét és elvárom, hogy figyeljenek rám. Elvárom a hírnevet, az elit baráti társaságot és hogy csodáljanak, de valójában ugyanolyan boldog lennék mindezek nélkül is. Nem akarok azzal a sablonos dumával szolgálni, hogy "a felszín alatt egy érzékeny srác rejtőzik, várva, hogy valaki teret nyisson neki", mert nem ez a helyzet. Egyszerűen csak képes vagyok meglepetéseket okozni és pozitív véleményt ébreszteni másokban. A gond az, hogy ezt nem mindenkivel szemben teszem meg. Irtó különlegesnek kell lenned ahhoz, hogy egy legyél azok közül, akiket bizalmasommá fogadok és akik ismernek kívülről, belülről egyaránt.
    TITOK. természetellenes, személyiségemet meghazudtoló módon vonzódom Elisabeth-hez, ami még nem lenne gond, de... néha megfordul a fejemben, hogy többet is elbírnék a puszta barátságnál

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Highland Avenue 12., Los Angeles, California, USA
    SZÜLŐK. Patrick Roberts, 48, Belsőépítész tervező; Cassandra Roberts, 47, Pszichiáter.
    TESTVÉREK. nincs
    TÖRTÉNET. // Lustaságomból kifolyólag egy hozott példa INNEN, Leonard Harper karakterem szemszögéből. //

Minden olyan csendes most. A ház némán felordít, a falak mintha fordulnának egyet, majd elnyelnek engem. Loenard Harper csak emlékként él tovább az emberek tudatában és ami a legbosszantóbb, hogy a magány emésztette fel. Bárcsak ilyen könnyű lenne eltűnni a Föld színéről! Bárcsak ne tettem volna olyat, amit most minden porcikámmal bánok! Annyi mindent szeretnék visszacsinálni, de nem lehet. Anya mindig azt mondja, hogy viseljem a tetteim következményeit, erre épp ő próbálja elsimítani a dolgot. Bődületesen nagy ostobaságnak tartom, de muszáj volt rábólintanom. Kényszerhelyzet áll fenn, mert ez semmi másnak nem nevezhető.
    - Persze. Természetesen. A pénz holnapra már át lenne utalva a számládra, és akkor így megegyeztünk? Tudod, hogy semmi bajom sincs veled, Kedves, de a fiam érdekeit muszáj szem előtt tartanom. Leo még fiatal és nem áll ké... - bezárom szobám ajtaját és hirtelen minden újra csöndes lesz.
    Két hónapja történt, hogy egy buliban találkoztam Kristen-nel. Sokat ittam, jóval többet a kelleténél, amit őszintén szólva nem értek, merthogy eddigi életem során legfeljebb kétszer voltam részeg. Akkor pedig ismételten elvesztettem az önkontrollt. Csak képfoszlányok derengenek, többnyire az aktusról és az előtte lévő macska-egér játékról, de az egyáltalán nem, hogy mikor és hol bólintott rá a dologra. Hogy ágyba bújjon velem. A gyomrom összeszorul, mikor belegondolok, hogy elfelejtettem védekezni és idióta módon teherbe ejtettem szegény lányt. Nem tehet róla. Tudom, hogy én vagyok a hibás, mert általában a fiúnak kellene gondolnia mindenre, de most valahogy... valahogy elkapott a hév és a buli hangulata. A kezem még most is remeg, nagyon félek. Pedig tudom, hogy a neheze még hátra van annak formájában, hogy beszélnem kell Kristen-nel. Nem lehet annyiban hagyni a dolgot, nem csinálhatok úgy, mintha mi sem történt volna. Én nem az a fajta srác vagyok, legalábbis sosem éreztem magam olyannak, aki képes lenne lelécelni a lány mellől a bajban. Attól függetlenül sem, hogy nem a barátnőm.
    A szobám falára téved tekintetem, ami tele van ragasztva Marvel szuperhősökkel meg mindenféle rock banda képeivel. A szuperhősök gyerekkori bajtársak és csak azért vannak még mindig a falon, mert nincs szívem leszedni őket. Pókember. Hulk. Fenegyerek. Engem sosem zavartak, akiket felhozok ide, azok meg nem találják gáznak. Aki mégis, az sosem tehetné be ide a lábát. Lényegtelen minden, ami a télidió színű falak között található, kezdve az állólámpával, majd befejezve a fekete bőr fotellel, mégis képtelen lennék itt hagyni ezeket. A rajzokat az íróasztal fölött, amiket még én alkottam amatőr és nevetséges módon, a faládikát, amit apával csináltam tíz évesen, azt a három darab könyvet, amit életem során sikerült elolvasnom és a gyertyatartót, amit a német rokonoktól kaptam ballagásomra, arról az elnyűtt, sötétkék mezről már ne is beszéljünk, amit az első kosármeccsemen viseltem. Egyszerű, mégis nagyszerű emlékeket zsúfoltam be ide és nem lenne szívem kidobálni azokat sem, amik a leghaszontalanabbnak, legfölöslegesebbnek bizonyulnak. Itt semmi sem fölösleges vagy haszontalan.
    Anya léptei közelednek a szobám felé olyan megszokott, ismerős csengéssel, mint mikor még kicsi voltam és azért jött, hogy esti mesét mondjon. Sosem tudtam elaludni egy bögre kakaó és egy esti mese nélkül, de természetesen ezt a gyerekes szokásomat már elhagytam úgy öt évvel ezelőtt. Tudom, hogy anya erős nő és sosem mutatná ki azt, ami fáj neki, de abban is biztos vagyok, hogy frusztrálja apa munkamániája. A vasárnapi ebédeket ugyan velünk tölti, de amint megette az utolsó szelet rántott húst, bevonul a szobájába és már halljuk is a billentyűk kattogását. Apa más volt régen. Három éve viszont teljesen kivonult a Harper család életéből. Csak Andrew-t sajnálom, aki még annyi figyelmet sem kaphatott, mint én. De mit tehetnénk vele? Csak tűrünk és várjuk, hogy újra a régi legyen, pedig tudjuk, hogy sosem lesz már semmi sem ugyanolyan.
    Megremeg a kilincs, amint anya ráhelyezi tenyerét. Szinte látom magam előtt, ahogy megnyugtató mosolyt fest ajkaira és összeszedi magát annak érdekében, hogy ne ragadjon át rám az aggodalom. Sajnos, ezzel elkésett. A gyomrom görcsben, a kezem remeg, a fejem pedig hasogat. Kész tébolyda működik bennem.
    Benyit. Sötétbarna tincsei tökéletes kontyba vannak fogva, arcán bájmosoly feszeng és egy fekete nadrágkosztümöt visel. Nem értem, apa miért hanyagolja. Még fiaként is könnyedén kijelentem, hogy csodálatosan néz ki. Gyönyörű nő a kora ellenére.
    - Elintéztem, Drágám. Tudod, hogy így lesz a legjobb. Mindenkinek. - felsóhajt és Pókemberre néz, aki általában az emberek veséjéig szokott látni. Én mindig úgy éreztem, mintha tudná minden titkomat, amit az iskolából hazacipelek.
    - Biztos vagy benne? - felvonom szemöldököm, vonásaim csalódottak, szégyenteljesek. Nem vagyok büszke arra, amit tettem és amit most készülünk tenni.
    - Ha bizonytalan lennék, inkább nem foglalkoznék a dologgal. Az a lány csak megnehezíteni az életedet a babával együtt. Ráérsz még az apasággal foglalkozni, Drágám. - nekidől az ajtófélfának és mosolyog. Rám mosolyog. Hatalmas, azúrkék íriszei megcsillannak a lámpafényben.
    - Oké. Ha te mondod... - eldőlök az ágyon és úgy fordulok, hogy háttal feküdjek neki. Állkapcsom megfeszül, homlokom ráncokba szalad. Alsó ajkamat rágcsálva tépelődök.
    Hallom, amint anya kisétál a szobából és behúzza maga után az ajtót. Kezem farzsebembe csúszik és kihalászom belőle mobilomat. Bepötyögöm Piper számát és hallgatom, amint a készülék kicsöng. Egyszer. Kétszer. Háromszor. Leteszem. Még nem állok készen rá, hogy megosszam vele ezt a titkot. Benjamin-nal úgyszintén.

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV? Musician
    TAPASZTALAT? 2 év
    KOR? 16

A hozzászólást Joseph Roberts összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 31, 2012 9:50 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Dorina McField
FőTanács
FőTanács
Dorina McField

HSZ SZÁM : 138

Joseph A. Roberts Empty
TémanyitásTárgy: Re: Joseph A. Roberts   Joseph A. Roberts EmptyPént. Aug. 31, 2012 6:38 am

Az előtörid igazán tetszett, úgyhogy semmi kifogásom nincs.
Foglalj avit és mehet a játék Smile
ELFOGADVA!
Vissza az elejére Go down
https://aloisrock.serbianforum.info

Joseph A. Roberts
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Perrie Carolyn Roberts
» David Joseph Green

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Diák-
Ugrás: