Alex Green Diák zeneszak első év
HSZ SZÁM : 3
| Tárgy: Alex Green Vas. Dec. 16, 2012 1:29 am | |
| GREEN, ALEX ANDREW better than thou ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem [ALEX GREEN] és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj [ALEX, A. LEX]. Születtem [15 ÉVE] ebből adódóan [15] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [CANON] karakter vagyok és 100%-ban [LÁNYOKAT SZERETEM]! Foglalkozásom [TANULÓ]. Tízes skálán az iskolában, én [ELIT] vagyok. [ELSŐ] -ba/be járok. [ZENE] szakos vagyok.
prettier than thou MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS HAJ. barna, félhosszú SZEM. barna SÚLY ÉS MAGASSÁG. körülbelül 170 cm magas, 55 kg KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. ilyenem nincs, hacsak a jóképűség nem számít annak... STÍLUS. öltözködési - Laza viselet, nem túl elegáns. Sosem szeretett elegáns lenni... mindent megtesz azért, hogy felérjen testvére, Dave stílusáig. Persze nem rossz egyáltalán, minden tökéletesen áll mindig rajta. HANGSZER. leginkább dob, de bármelyik ütőshangszer jöhet CSOPORT. Diák PLAY BY. Joe Brooks EGYÉNI TITULUS. -
smarter than thou SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG SZOKÁSOK.edzés, hajigazgatás, ajakharapdálás, körömrágás, mindig mindenhová felírja a nevét... ERŐSSÉGEK.dob és egyéb hangszerek, tánc, ének, kijátszás, csajozás, jó duma/ sok duma, meggyőzés... GYENGESÉGEK.amikor a bátya leszidja, elutasítás, tanulás (picikét), a kutyák, játékok... SZERET. játszani, gitározni, dobolni, nőzni, edzeni, sokat enni, aloisba járni, bulizni... NEMSZERET.a bátyjával lógni, a macskákat, hörgős zenét, elfajult dolgokat, a kávét, romantikus filmeket... TELJES SZEMÉLYISÉG. 'Néhány jellemző tulajdonsága: erős akaratú, veszélyt kereső, álmodozó mozgékony, jó munkaerő, precíz, megbízható, uralomra vágyó, kíméletlen, bosszúálló, büszke, túlzásra hajlamos, szenvedélyes, beleérző képessége nagy, intuitív, kitartó, hiú, élvhajhász. Nyugtalan természetű, örökmozgó, nyüzsgő ember, akinek lételeme a feszültség és a pörgős élet. Mindig figyeli az új kihívásokat, az új feladatokat, lehetőségeket. Nem egy könnyen meghátráló jellem, í konfliktusoknak inkább eléjük áll, mintsem meghátráljon, bár az is igaz, hogy nem egyszer struccpolitikát folytat és inkább elbújik a probléma elől. Ha elért valamit, akkor sem nyugszik meg, mert újra űzi a tettvágy. Nagyon önérzetes, és ha valami bántja a lelkét, azt igen nehezen tudja elfojtani. Mindig keresi a tartós értékeket illetve arra törekszik, hogy ő maga is ilyen dolgokat állítson elő. Nem egyszer nagy művész, vagy szeret olyan pl. tárgyakat készíteni, ami az utókor számára megmarad. Képes áldozatot hozni, akár önmagáért, akár másokért.
Folyamatosan kutatja az élet dolgait, boncol, kételkedik, kritizál, önkritikája is működik, bár kicsit gőgös viselkedése ezt néha meggátolja. Ami a szenvedélyeit illeti, abban is két véglet vagy mély átéléseket él meg, vagy drasztikus önmegtartóztatást, ez segíthet az aktív szublimációban és az energiák hasznosan kerülnek a felszínre. Sok művészlélek van köztük. Kompromisszumot viszont nem ismer – legalább is nehezen köt , kitart az elvei mellett és gyakran makacs is ebből kifolyólag. A Skorpió megrögzött elképzelései miatt érzékeny, sebezhető lélek, aki mindenki felett teljes irányítást szeretne birtokolni. Csípése halálos, emellett rendkívül mazochista. A külső kemény páncél mögött nagyon érzékeny, sérülékeny lélek van. Szenvedélyesen szeret vagy szenvedélyesen gyűlöl. A szívós Skorpió hatalmas lendülettel és állóképességgel rendelkezik. Nagyon precíz és lényegre törő, megbízható és remek barát. Éles elméje az emberek veséjébe is képes belelátni, intuitív, nehezen félrevezethető. Szeretteiért bármire hajlandó. '
TITOK. nem osztok meg ilyeneket
richer than thou TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Alois SZÜLŐK. Joseph Green, 37(halott), híres gitáros volt Annabelle (Pickett) Green.37(halott) híres énekes volt TESTVÉREK. David J. Green, 17, zene szak TÖRTÉNET.Hozott, egy Twilight-os oldalról Egész nap a városban lófráltam. Nem volt kedvem hazamenni, mivel a szüleim akkor tutira otthon tartanak majd és nem engednek el. Legújabban azzal zargatnak, hogy menjek át másik iskolába, nehogy véletlenül átváltozzak valakik előtt… aztán meg majd gáz lesz. Jah, persze. Főleg hogy már több éve annak, hogy először átváltoztam. Látszik, hogy nem tudják, mi van velem. Nem is érdekel. De a legrosszabb, hogy még a gitáromat is otthon felejtettem… ejnye. Kicsit ideges vagyok. Ma este fellépésünk van egy… pub-ban (nem mondanám kocsmának azért annyira) és várhatóan elég nagy tömegre számíthatunk. Előtte még el kell mennem próbálni. Jelenleg nincs nagy kedvem hozzá, de most mit kezdjek ezzel? Muszáj. Pedig tudom, hogy én mindent tudok tökéletesen. Már annyit gyakoroltam! Úgy fél órámba telik elérni a helyszínre, ahol a fellépésünk kezdődik úgy egy órán belül. A fiúk már felcuccoltak, én pedig még az imént írtam nekik, hogy hozzák el a gitáromat. Remélem vették az adást. Kicsit megigazítom a hajamat, majd belépek a terembe. Elég nagy hely, mondjuk rá befér ide egy 200-300 személy… úgy szemlátásra. Nem tudom mennyien fognak itt ma tombolni, de biztos jó lesz. Alig várom. Csak a próbákat nem szeretem. Amikor közelebb lépek a színpadhoz, meglátom a gitáromat, amit persze azon nyomban fel is veszek a földről és kicsit behangolom. Addig a többiek is elkezdenek készülődni. Most nem pacsiztam senkivel, ma már vagy 4x találkoztunk. A suliba meg hasonlók. Én pedig úgy vagyok vele, hogy minek olyan sokszor. A próba elkezdődött, nagyjából hiba nélkül végigjátszottunk fél óra alatt pár számot, ami belefér. Közben már elkezdtek lézengeni befelé a népek. Em sajnos ma nem tudott eljönni. Az anyjával kell valamit csinálnia. Ez az az egy dolog, amit tényleg sajnálok az egészben.
Pár órával később fejeztük be a koncertet. Sok ember eljött ahhoz képest, amire vártunk. Hamarosan egy lemezszerződésre pályázunk majd meg, amit nagyon szeretnék megkapni. Annyira jó lenne végre a zenei pályát választani! Csak a szüleim ne lennének ilyen… fúj. A színpadról lefelé menet néhányan gratuláltak meg hasonlók, mi csak nagyokat vigyorogva bólogattunk és én amint sikerült a gitáromat letenni, a pulthoz ültem. Ma iszunk. Elég volt a fellépésből, most már jöhet a buli. A többiek leléptek, ki a barátnőjéhez, ki valami jó zenét keresni a számítógépen. Én pedig itt egyedül. … aztán hirtelen valami furcsa, vámpírszag csapta meg az orromat. Felpillantottam és körülnéztem. Ez már nem hiányzik… olyan… ismeretlen. Az ismeretlen pedig nem jó. Mert azok mindig csak bajt hoznak. Tekintetemmel kerestem, hogy ha ő nem is vesz észre (ami persze lehetetlen), akkor legalább én tartsam rajta a szememet. Közben azért néha meghúzom az előttem lévő pohár tartalmát. Whisky.
luckier than thou A TAG, A TAG, A TAG NÉV?Alex TAPASZTALAT?sok KOR?18
| |
|