Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

Alex M. Yoo~The Day Dreamer

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Alex M. Yoo
Diák zeneszak második év
Diák zeneszak második év
Alex M. Yoo

HSZ SZÁM : 6

Alex M. Yoo~The Day Dreamer Empty
TémanyitásTárgy: Alex M. Yoo~The Day Dreamer   Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyCsüt. Nov. 01, 2012 10:04 am

YOO, ALEX MISLA

Alex M. Yoo~The Day Dreamer Tumblr_lgctjuhqYR1qbt5z4o1_500

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    [Alex M. Yoo] és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    [Amy]-nek. Születtem
    [1996.12.24] ebből adódóan [15 és 5/6] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [EREDETI] karakter vagyok és 100%-ban [hetero]! Foglalkozásom [énekes]. Tízes skálán az iskolában,
    én [ÖSZTÖNDÍJAZOTT] vagyok. [MÁSODIK] -ba járok. [ZENE] szakos vagyok.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. Eredeti vörös vagyok és olyan tipikusan "csak-úgy-van" stílusú a hajam.
    SZEM. Olyan kék, mint az ég és olyan szép, mint én.
    SÚLY ÉS MAGASSÁG 164 cm és 42 kiló volnék.
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Jobb csuklómon és a bal fülem mögött is van egy tetkó.Csuklómon: The truth hurts. Fülemnél: Amy
    STÍLUS. Mindent szeretek! Bakancsot, inget, ruhát, bármit. Tényleg! De legfőképp a bőrömet szeretem magamon tudni.
    HANGSZER. Gitáron, de nem vagyok egy virtuóz, csak a dalíráshoz használom.
    CSOPORT. Diák
    PLAY BY. Cintia Dicker
    EGYÉNI TITULUS. Day Dreamer

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.Mindig az éneklések után izgulok. Nagyon nehéz velem fellépni/gyakorolni. Ha ideges vagyok, akkor felpörgök és aludni sem tudok.
    ERŐSSÉGEK.Fejlődőképes, tanulékony és szívmelengetően aranyos vagyok.
    GYENGESÉGEK.Makacs vagyok, félénk és lámpalázas.
    SZERET.Énekelni, dalt írni, snowboardozni és koncertekre járni.
    NEMSZERET.macsókat, méhkirálynőket és a túlságosan nagy önbizalommal rendelkezőket.
    TELJES SZEMÉLYISÉG. Huha. Nehezen beszélek magamról, de egyébként a szószátyár emberek közé sorolnak. Nem szerénységből vagyok hallgatag csak egyszerűen már annyi ideje élek önmagammal, hogy teljesen megszoktam a társaságom. Annyit tudok, magamról elmondani, hogy hogyan bánok a barátaimmal. Hiszen embert tolláról, madarat barátjáról. Vagy fordítva? Ki tudja, régi már ez a közhely. Nehzen ismerkedek és nehezen nyílok meg, de ha mégis akkor levakarhatatlan barát vagyok, aki mindig fel tud vidítani. Kivéve, ha én is szomorú vagyok. Mert a letargikus állapotomban mindenkit elkerülök és előszeretettel sétálgatok az esőben, hiszen úgy nem látszik ha sírok. De ha éppen nincs eső, akkor iránya zuhany/medence/csap bármi amitől eltűnnek a sós cseppek. Ha boldog vagyok, akkor boldognak nézek ki, ha pedig szomorú vagyok...nos, akkor is.
    TITOK. Titkok? Hát, kevés olyan dolog van, amit ne osztanék meg a barátaimmal. Talán csak ez; árvaházban nőttem fel és soha nem ismertem a szüleimet. Állítólag egy kisebb vagyonnal a számlámon hagytak magamra, de ezt csak 18 évesen vehetem fel. Egyébként meg halottak mind a ketten. Sírhelyüket eltitkolták előlem, de rajta vagyok a kutatáson. Eszembe jutott még egy! Voltam már anorexiás és most sem nyomok olyan sokat.

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. L.A.,Alois
    SZÜLŐK. Halott, nincs róla adat.
    TESTVÉREK. Halott, nincs róla adat.
    TÖRTÉNET.
    - De... De én nem vagyok énekes. - motyogtam a magam 12 éves fejével. Persze én is tanultam, mint mindenki, vagy legalábbis tanulnom kellett volna, de mindig lógtam az órákról. Hogy miért nem buktam le? Mindig mindent tudtam műv.töriből és ez elég is volt. Ezért fogtam olyan tanácstalanul a mikrofont első fellépésem előtt.
    - Tanultál éneket a suliba nem? - először bólintottam, majd megráztam a fejem. - Akkor inkább így kérdezem: Szerepelni akarsz nem? - erre bólintottam. Így is volt, szerepelni akartam. De pont ezért lettem modell és nem énekes. Itt senkit sem érdekel, hogy ki vagyok, mit tudok, csak az hogyan nézek ki. És én már akkor jól néztem ki. - Akkor menj ki és énekelj!
    Remegni kezdett a kezem mikor egyedül maradtam. Nem fog menni, nem fog! Aztán mondták a nevem. És egy pillanatra megnyugodtam. Kiléptem a kifutóra és magabiztosan libegtem végig. Tudtam, hogy szép voltam. Láttam az arcokon. Rajtam kívül még 3 lánynak kellett énekelnie, hogy megtartsa a munkáját. Mindegyik remegett. Talán pont ez volt, ami arra késztetett, hogy én magabiztos legyek. Én nem fogok félni pár felnőttől! Nem leszek a saját félelmem fogja. Ilyen gondolatok futottak át agyamon miközben lassan oda értem a helyemre. A szemeimhez illő kék csillagra kellett állnom. Elmosolyodtam. Menni fog. Tudtam. Éreztem.
    A fellépésre nem is emlékszem már. Azt se tudom mit énekeltem. Csak az állva taps maradt meg, az irigy tekintetekkel, melyekkel már korábban is találkoztam és a mosolyom. Az elégedett mosolyom, amivel lesétáltam és rögtön utána össze is estem. Több mint 1 hétig voltam kórházban. Az, hogy lábra sem tudtam állni enyhe kifejezés volt. Levegőt venni is alig bírtam. Akkor lettem anorexiás. Életembe először tapasztaltam meg saját kézből, hogy milyen egy "elvonó" vagy micsoda. Két hét után jöhettem ki. Hát igen; megterhelő volt ez a nagy előadás az én gyermek testemnek, lelkemnek. De ma már jobban bírom. Ha nem hiszed járj utána!

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV? Alex
    TAPASZTALAT? 6
    KOR? 16

A hozzászólást Alex M. Yoo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 02, 2012 12:43 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Tiffany Burns
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
Tiffany Burns

HSZ SZÁM : 218
KOR : 29

Alex M. Yoo~The Day Dreamer Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alex M. Yoo~The Day Dreamer   Alex M. Yoo~The Day Dreamer EmptyPént. Nov. 02, 2012 12:37 am

Röppent egy pm, de ennek ellenére

ELFOGADVA!
Vissza az elejére Go down

Alex M. Yoo~The Day Dreamer
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dreamer's Fantasy rpg
» Alex Green

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Diák-
Ugrás: