Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alois Rock School
USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!
Belépés
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!
Már megint mit követtem el, hogy ilyet kell nekem csinálnom? Már megint mi a szart? Gondolom, sőt, nem gondolom, tudom hogy ez valami büntetése az istennek, amiért ennyire Szemét voltam, mindig és mindig és mindig. Hogy nekem órát kéne adnom az Aloisban? Ugyanmár, ki vagyok én, hogy ezt elvállaljam? Én vagyok Wes Borland, de akkor sem akarom ezt elvállalni, vagyis de. Csak annyi pénze nincsen az igazgatónak, hogy én ezt elvállaljam. Miért kérek érte pénzt? Az indok, és az ok is nagyon egyszerű rá. Ingyen sincs időm, sőt még akkor sincsen, amikor pénzt kapok. Elfoglalt ember vagyok, hiszen most jelent meg a Black Light Burns albuma, a legújabb, és a Limp Bizkittel és készítjük a Stampade of the Disco Elephants című nagylemezt. És ez alapján még a turném közepén szakítsak neki időt az órák adására? Lehet, sőt biztos hogy ki fog akadni, ha megmondom, hogy mennyit kérek. Azt hiszem úgy mondta nekem telefonba, hogy öt alkalomról van szó. Öt alkalom… Hm, más lehet ezt ingyen elvállalná, nekem az adatott meg hogy pénzt kérjek érte. Lehet hogy sokan bunkónak gondolnak ez miatt, de ez ne is zavarja őket, megszokhatták volna, hogy ilyen vagyok, és ilyen is maradok. Biztosan… Sőt, ilyen is voltam. Nem voltam soha a kedvesség, és a rendesség, udvariasság mintapéldánya. Mindig is különc voltam. A középiskolában is, és utána is igen-igen különcnek számítottam mindenhol. A testfestések miatt a Bizkitben is, meg a kapcsolatom Freddel. Az még egy külön misét megért volna, viszont most már… Már azt kell mondjam, hogy jó barátok lettünk mára, félretettük a csatabárdot, és felnőttünk. Igen, felnőttünk mindannyian. Egytől egyig, és már jól megvagyunk. Leszámítva Lethalt, de az most egy külön sztori, nem akarok belemenni. A napom egyszerűen indul, felkelek. Aztán iszok egy pohár kávét, elszívok két szál cigit, megborotválkozok, a hajamat már meg sem próbálom normális formára belőni, úgysincs értelme. A megszokás kedvéért apró, nem túl erős sminket dobok magamra. Nem vagyok buzi, mielőtt valaki kételkedne bennem, csak hozzátartozik az image-emhez. Bizony. Lefürdök, aztán valami normális ruhát magamra öltök, és elindulok Aloisba, hogy üzleteljünk. Beállok a parkolóba, és kiszállok az autóból. Bezárom, aztán elindulok a folyosókon. Vagy háromnegyed órát bolyongok ebbe a kib*szott iskolába, mire odatalálok –némi segítséggel- az igazgató irodájába. Bekopogok, és válaszra sem várva benyitok. -Szép jó reggelt Dorina! Gondoltam most eljövök, hogy beszéljünk az órákról, amiket tartanom kell. Előre közlöm, hogy sokba fog ez neked fájni.- Nem módszerem a kertelés, megmondom az őszintét, ahogy mindig. Most is ezt teszem, helyet foglalok a székben, és megigazítom a Metallicás pólóm ujját. Mondom, ma kivételesen normálisan öltöztem fel.
A múltkoriban megbeszéltem Andyvel, hogy oké, akkor jön valamikor órát tartani majd. Az igazság az, hogy hamarosan várom, mert elosztottam két csoportba a diákjaimat és ők is alig várják már a programot. Minden ilyen kis óráról lógós lehetőséget kihasználnak, persze okkal. De azért ez szerintem érdekelni fogja őket. A másik dolog, hogy nem csak egy hírességet hívtam. A másik Wes, a Limp Bizkitből, akit nagyon sokan szeretnek. Szóval a másik jó húzásom remélem Wes lesz. Már egyszer kétszer megesett, hogy kavartam vele, szóval… nem gondolom, hogy túl nagy akadályt jelenthet majd ez az ügy. Bár eléggé lazán fogta fel, sőt szerintem nem nagyon díjazza, mert eléggé el van „havazva” szegénykém, viszont nem érdekel. Jöjjön el. Megfizetem. Akár így, akár úgy. Ma még ki sem mozdultam. Épp a cigimet szívom, közben valami halk eléggé ordítós zene megy a háttérbe. Magam előtt egy bögre kávé és egy pohár whisky, mindig így indítom a délelőttömet. Általában egy pohárka piával, attól még nem lesz baja az embernek és eléggé egészséges is ahogy az öregek mondják. Na ja… tényleg. A cigimet éppen elnyomom, felkelek majd elcsapom a zenét. Nem vagyok túlzottan felöltözve, sőt, alul vagyok öltözve. Egy fekete bugyi van rajtam, ami a hosszú pántos póló alól kicsit kikandikál itt ott. Na meg ami a legjobb és a leghülyébb mániám a magas sarkú bent a szobába. Minek? De azért kell a feltűnés. Visszaülök a székembe, néhány papírt átlapozok aztán hirtelen kopogás. Felállok, de mire sikerül felállnom már be is ront, közli is amit akar. Nekitámaszkodom az asztalnak és a kezembe veszem a whiskymet. Elvigyorodom. Mindig is bírtam Wes jellemét. -Szia Wes. Sokba? Rendben van. Mit és mennyit kérsz érte? Mondtam már hogy ez nem akadály, csak tartsd meg az órát lehetőleg normálisan. Érdekled őket… Ellököm magam az asztaltól, majd iszok egy kortyot. A poharat visszateszem a helyére és az italos pulthoz lépek. -Mit kérsz inni? Amit kér azt öntök és nyomom a kezébe, aztán pedig elébe állok és egy nagyon picit lejjebb húzom a ruhácskát. Nem vagyok szégyenlős és nem is nagyon izgatom magamat rajta. Minek? Látott már kevesebb ruhában is. Ismét az asztalnak támaszkodom és keresztbe fonom lábaimat. Szintén egy aprócska mosolyt eresztek el. -Túlságosan rég találkoztunk már. Ezt valahogy pótolni kellene nem gondolod? Cinkosul beleharapok az ajkamba, majd megigazítom Wes pulcsijának tetejét. Finoman végighúzom a kezemet a mellkasán, aztán ismét a poharam után kapok. Tessék. Azt hiszem Wes jól fog még ma járni, már ha enged majd a játéknak. Aztán meg… remélem vállalja a cuccot, mert fontos lenne nekem és ezt ő is nagyon jól tudja. Ennyi a véleményem róla.
Hát igen, Dorinával már régóta ismerjük egymást. Úgy… kb. 10 éve, amióta először találkoztunk. Egek, csak 14 volt és én meg akkor is megdugtam. Oké, az más kérdés, hogy akkor még én is fiatal voltam, de… Bár, akkor még híresebbek voltunk a zenekarral, mint most, a nők is könnyebben jöttek akkor. Szép kis időszak volt mondhatom, mikor egy éjszakára eltűntem és az öltözőben találtak meg egy csajjal. Így találtak ránk is… Na de mindegy, az egy másik sztori… Más vonal. Szóval azért rángatott ide… Fenéket, azért rángattam magam ide, hogy beszéljek vele az órák busás áráról… Hát igen, talán pénzben gondolkodom, talán nem. Meglehet az, hogy ez nem lehet, nem igaz? Ó, dehogyisnem, hiszen van más ára is. Bár nem vagyok strici, de kavartunk már egyszer kétszer, ahogy ezt itt fent említettem meg. És, ahogy nézem ezt a lenge ruháját… Amiben jó az alakja, akkor… Most is megeshet, hogy bár csak 10 percre jöttem, itt maradok két órára… Szeretem pontosan végezni a dolgaimat, ez sosem volt másképp. Aztán ugye bent ülök, és elmondtam hogy mit akarok. Az feltűnt, hogy iszik… De már most? Jézusom, mi lesz még itt… Teljesen mindegy, egy kicsit gondolkodok, mivel tényleg nem vagyok ingyen, nem vicceltem… Lehet hogy egy kicsit pénzéhesnek tűnök, de nekem is kell valamiből élni, na! -Hm… Lássuk csak, hogy ne kopasszalak annyira meg… Én felajánlanék 20.000$-t egy tanóráért cserébe. Aztán, ha tetszett a kölyköknek, akkor a többit ingyen vállalom… Szerintem ez egy egészséges ajánlat lenne.- Egyértelműen ez egy egészséges ajánlat és még mellé… öhhöm, bizonyos szolgáltatások is járnak, ami csak ránk, kettőnkre tartozik, nem igaz? De, igen… Amikor megkérdezi, mit is iszok, egy picit elgondolkodom, hiszen autóval vagyok, de vakarom a fejem, aztán döntök. -A jó öreg sör mellett tenném le a voksom, köszönöm szépen.- Ezzel le is tudtam, hogy igen, én bizony sört kérek. Aztán ha meg is kaptam, nem nagyon szarozok, szinte négy kortyból lehúzom az egész üveggel. Ugyan, nekem nem árt meg ennyi, hiszen az egyik pia amiből sokat meg tudok inni, és akkor se rúgok be… annyira. Aztán amikor elém áll a ruhájával, felpillantok rá, és az ölembe húzom. Nem szeretem ha egy nő magasodik fölém… Sem így, sem úgy. -Igen, azt hiszem… Pótolni kéne valahogyan… De van ötleted?- Pofátlanul az arcába fúrom az arcom, és ajkainkat már csak pár centi választja el. Ilyen ez a popszak… Oké, ilyen a rockerélet, nemigaz? Cigi, pia, nők, szex… 37 éves rocker bizony nem vén rocker.
Nem izgat mennyi pénz kell neki. Tudom, hogy ingyen nem fogja elvállalni, de hát most mit csináljak. Nem mindenki olyan rendes… mint egyesek. Persze semmi bajom Wesszel, tudom, hogy ő ilyen bunkó meg hasonló dolgot, úgyhogy nekem így tetszik a stílusa. Ennyi. Igaz, ami igaz, már 14 éves koromban egy tőlem jóval, idősebb pasival voltam, de nem zavart. Szerettem mindig is, ha valaki idősebb volt nálam, érettebb és nem érdekelt a többiek véleménye. Akkor voltam vele először. Sőt, azt hiszem, -ha jól emlékszem – hogy nekem ő volt az első, báár… ebben azért nem vagyok olyan túlzottan biztos. Na mindegy, már rég volt, nem lényeges. Mondják ugye, hogy felnőtteknél már nem számít annyira a kor. Hát tényleg nem. Nálam már amint mondtam azelőtt sem számított, de ilyenkor, meg pláne nem. Főleg, hogy a szextől többet nem akarok tőle. Sőt, senki mástól. Túl fiatal vagyok még ahhoz, szerintem. De nem? Minek még elköteleznem magamat. Majd egyszer jön valaki… egyszer, aki biztos nekem is be fog jönni. Az nem most lesz. Amikor meghallom az ártat, elmosolyodom. Gondoltam, hogy körülbelül ennyit fog elkérni, de nem baj, megadom neki, mert jó arc és biztos vagyok benne, hogy a gyerekek is szeretni fogják. Ez tutira biztos! -Rendben, megegyeztünk. Kezemet nyújtom, hogy rárázzunk egyet, majd felkelek, keresek neki sört és miután kinyitottam, odateszem elé. Nem valami sz*r sör, hanem minőséges. Nálam minden az. Nem szűkölködöm pénz terén, de italból mindig a legjobb van. Szóval nekitámaszkodom az asztalnak, picike kis ruhácskám alól kifityeg az alsóneműm is, ami nem túlzottan zavar. Hosszú vékony combjaim vannak, amiket szeretek mutogatni. Csak annak, aki megérdemli, és ha lehetőségem van rá. Most van. Wes pedig meg fogja érdemelni. Ha visszaemlékszem, hogy milyen volt akkor vele… mmm. Na, jó, azóta már voltunk egyszer vagy kétszer együtt, de az más. Aztán az ölébe húz, nem ellenkezem. Kezemet a nyaka köré fonom, elég nagyok és helyesek a körmeim, azzal kezdem el kicsit birizgálni a nyakát. Nem emlékszem rá, hogy ezt szereti e vagy nem, de azt tudom, hogy én szeretem ezt csinálni. Néha picit beletúrok a hajába. -Van, de még mennyire. Nem voltam sose egy punnyadós típus. Ha akarok valamit, akkor azt rögtön elérem. Na, jó, lehet, hogy egy kis játszadozás után, de akkor is. Mivel szinte már egymás arcába lihegünk, ezért inkább nem húzom az időt, csak egy kicsit oldalra billentem a fejemet, majd forró csókba kezdek, már ha persze viszonozza a dolgot. Tudom, hogy viszonozni fogja, nem is kételkedem benne. Mellesleg, még jó, hogy összepakoltam az asztalomon, mielőtt jött Wes.