Dorina McField FőTanács
HSZ SZÁM : 138
| Tárgy: Dorina McField Csüt. Aug. 30, 2012 10:38 pm | |
| MCFIELD, DORINA RACHEL better than thou ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem [Dorina McField] és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj [Dor, Nia, Dorina-nak]. Születtem [1988. június 15.] ebből adódóan [24] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [eredeti] karakter vagyok és 100%-ban [hetero]! Foglalkozásom [igazgató].
prettier than thou MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS HAJ. konkrét szín nincs, amilyen kedve van jelenleg. Amúgy hosszú, mell alá érő, nyílegyenes SZEM. élénkzöld SÚLY ÉS MAGASSÁG. 165 cm és a magasságához képest hajszálvékony KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. tetoválások (oldalán egy D betű, csuklóján csillag), haja színe, az öltözködési stílus, rengeteg szögecs STÍLUS. Laza ruhákat hord, láthatóan követi a rocker vagy már-már inkább a punker stílust. Imádja az ékszereket, sokszor hord szögecses dolgokat valamint gyűrűket. Inkább a sötétebb színeket kedveli mint a világosakat. Már messziről fel lehet ismerni, mindenki tudja, hogy ez tutira az igazgatónő. Nagyon fiatal, ez meg is látszik stílusán is és az öltözködésén is egyaránt. Szereti a kihívó dolgokat, szereti magára vonni a figyelmet. HANGSZER. Énekel, gitározik, szintizik, rengeteg mindenhez ért PLAY BY.Masha Sedgwick EGYÉNI TITULUS. Punk Rock Princess
smarter than thou SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG SZOKÁSOK.titkolózás, cigarettázás, ha éppen nem cigizik, mindig birizgál valamit ERŐSSÉGEK.zene, magabiztosság, kitartó GYENGESÉGEK.titkok, nem túlzottan kiismerhető, szerelem SZERET.ének, kávé, cigi, iskola, hangszerek, zene, stbstb NEMSZERET. tömeg, túl sok beszéd, kutyák, tánc, jópofizás TELJES SZEMÉLYISÉG. Bonyolult. Túlságosan is bonyolult a helyzethez. Nem biztos, hogy meg szeretnéd ismerni. Lehet hogy nagyon galád lesz, de lehet hogy nagyon kedves. Ha bal lábbal kel, biztos lehetsz benne, hogy nem fog veled jóban lenni. Egyszer ilyen, egyszer olyan... nem tudsz rajta elmenni. Őrülten magabiztos. Egyik legeslegjobb előnye bárkivel szemben. Rengeteg pasi omlik utána, ő pedig nem igazán tud nekik ellenállni. Sokan szeretik jellemétől függetlenül. Nem titkolja tehetségét, sosem tette. Tudja, hogy hol a határ és ezt általában mindig be is tartja. Cigizik. Imádja vezetni az Aloist, bár az első éveiben (21 évesen kezdte el) nehézkesen kezdte. Teljesen megváltozott az élete miután meghalt a nagynénje és ráhagyta ezt a nagy épületet. Ezektől eltekintve ha összebarátkozol vele, el tudsz vele rendesen beszélgetni, ha rossz kedved van lelket önt beléd, tehát fel tudja vidítani az embereket csak néha -mindig- kicsit furcsa. Na meg titokzatos. Senki nem tudja kiismerni rendesen. TITOK. nem sorolnám
richer than thou TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Alois SZÜLŐK. Rachel McField, anya, háztartásbeli, 45. James McField, 50, apa, ügyvéd TESTVÉREK. egyke TÖRTÉNET. Hozott: Egy Skins oldalról. Effy
Különösen unalmas egy nap. Tonyval egyeztettem mielőtt eljöttem otthonról, de közben persze még be kellett ugranom az egyik haveromhoz. Egy kis fű sosem árt ha van tartalékba az embernél. Táskámba -amibe igazából még talán kis kínai gyereket is lehet találni- beledobtam a megszerzett cuccot és lassan megindultam. Semmi pontos úti célom nem volt igazából, tehát csak bolyongtam először a városban. Néhány ismerősömmel leálltam egy-két szót beszélgetni, parkba leültem egy kicsit, elszívtam egynéhány cigarettát és aztán egy jobb ötletem támadt. Régen jártam az erdő környékén... ott úgysincs sok ember, tehát talán egy kis nyugalomra számíthatok. Ma valahogy nem vagyok túlságosan társaságfüggő, na nem mintha máskor lennék. Valahogy jobban szeretem ezt a kis csendes, szűkszavú életmódot, de azért a pezsgés, az élvezet, a káros szenvedélyek és a buli az sosem maradhat ki. Lassan elértem az erdőig, útközben viszont még vettem magamnak egy energiaitalt, amibe beletoltam egy kis vodkát, amit még otthonról hoztam el. Lassan, pár kortyot ittam csak meg belőle és aztán úgy döntöttem, hogy megállok. Nem is figyeltem, hogy a közelben valaki még van rajtam kívül. Az energiaitalos üveget letettem a földre, aztán előszedtem a cigimet és rágyújtottam. Éppen csak, hogy egy slukkot szívtam el belőle, és vettem vissza fel az italomat, amikor léptek zaját hallottam a hátam mögül. Megfordultam lassan, semmit nem mondó tekintettel. Lazán szívok még egy slukkot a cigiből, majd végigmérem a közeledő személyt. Nem indulok meg felé, sőt nem is köszönök neki, hiszen még eléggé messze van ami azt illeti. Amúgy, mai öltözékem elég lenge és tényleg... szerintem... jó. Bár az első normális személy aki meglát inkább mondana ribancnak minthogy talán szóba álljon velem. Kortyolok egyet két slukk között, kicsit erősre sikeredett az ital de hát az már kit érdekel? Az ivás egész napos élvezet, csakis úgy az igazi! Pár lépést lépek csak közelebb, innen már jól ki tudom venni, hogy a közeledő személy nem más, mint a jól ismert Cook. -Milyen meglepő véletlen.. -Én is pont belé tudtam ütközni. Biccentek egyet a fejemmel, miközben eldobom a cigicsikkemet.
luckier than thou A TAG, A TAG, A TAG NÉV?Lilith TAPASZTALAT? 5 év KOR? 18
| |
|
David J. Green Diák zeneszak harmadik év
HSZ SZÁM : 56
| Tárgy: Re: Dorina McField Pént. Aug. 31, 2012 2:05 am | |
| Nos, kedves Igazgatónő, tetszett, azt kell hogy mondjam, avatarfoglalás után, mehetsz is játszani! Így:
Elfogadlak! | |
|