Nicole M. Price
HSZ SZÁM : 1 KOR : 37
| Tárgy: Nicole M. Price Kedd Dec. 18, 2012 2:37 am | |
| PRICE, NICOLE MERYL better than thou ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem [Nicole] és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj [Nica, Nic, Lol, Cole, Price nyomozó]. Születtem [1987. február 13-án] ebből adódóan [25] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [eredeti] karakter vagyok és 100%-ban [hetero]! Foglalkozásom [nyomozó és másodállásban masszőr].
prettier than thou MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS HAJ. Vállig érő, nyíl egyenes, festett vörös haj. Voltam már szőke is, de... ez jött be igazán. SZEM. Szürkéskék SÚLY ÉS MAGASSÁG. Magasságom 165 cm, a súlyomat pedig soha senkinek nem árulom el. KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Piercing a köldökömben, más nincs. STÍLUS. Általában elegáns, a munkája miatt. Nem rég kezdett el másodállásban masszőrködni, de csak férje végett, mivel annak jelenleg nincs munkája. Amióta masszőr, a munkahelyén a fehér köpeny alatt csinos kis fekete ruhácska villan ki, amely megmutatja bájait vendégeiknek... Nyomozó, olyankor szereti megszegni a szabályokat és szereti átalakítani egyenruháját. Mindenképpen valami feszülős fekete cucc vagy éppen egy kellemes kis szoknya, amelyben könnyen meg tudja győzni "ellenfeleit". Szabadidejében éppen a kedvéhez függően öltözködik. Mikor mihez van kedve. Kiegészítőket mindig hord, egyfolytában tele van velük. CSOPORT. Felnőtt PLAY BY. Susan Coffey EGYÉNI TITULUS. -
smarter than thou SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG SZOKÁSOK. hajcsavargatás, sokat pislogás, kávé nélkül nem kezdi a reggelt, esti torna... ERŐSSÉGEK. nyomozás, masszőrködés, meggyőzőerő, kinézet, beszélőkésség, alkalmazkodás... GYENGESÉGEK. nehezen dolgozza fel a kudarcokat, nehezen enged el embereket maga mellől, félelem, a pénzügyi helyzete... SZERET. kávé, munkái, férje, magánélet, szülei, testvére, macskák, a gyerekek, veszély, szenvedély... NEMSZERET. a bűnözőket, hosszas nyomozást, ha valamit nem tud megfejteni, ha keverik a kakit körülötte, a buta embereket... TELJES SZEMÉLYISÉG. Gyengéd, érzéki és szenvedélyes. Talán ez a három megfelelő szó rá... TITOK. A masszőr állás nem csak masszőrködésből áll... Valahogy úgy érzi, a férje titkol előle valamit.
richer than thou TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Los Angeles, Hollywood és ahová küldenek SZÜLŐK. *Meryl (Louis) James, 45, esküvőszervező *Leonard James, 47, gyári munkás TESTVÉREK. *Xavier James, 27, gitártanár TÖRTÉNET. egy legalább 300 szavas előtörténet vagy 400 szavas hozzászólás, ami lehet hozott is! Tüntesd fel, hogy honnan hoztad.
luckier than thou A TAG, A TAG, A TAG NÉV? - TAPASZTALAT? - KOR? -
| |
|