Zoey Collins Diák zeneszak harmadik év
HSZ SZÁM : 10 KOR : 27
| Tárgy: Zoey Collins Vas. Okt. 14, 2012 5:20 am | |
| Collins, Zoey better than thou ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem Zoey Collins és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj Zoeynak. Születtem 1995.augusztus.30 ebből adódóan 17 éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett eredeti karakter vagyok és 100%-ban heteró! Foglalkozásom diák. Tízes skálán az iskolában, én ösztöndíjas vagyok. Harmadikba járok. Zene szakos vagyok.
prettier than thou MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS HAJ. Általában vörös, de volt már narancs, szőke, pink és színes is. Tépett, elől frufrus a haj stílusom. SZEM. zöld SÚLY ÉS MAGASSÁG. 160 cm körül, és olyan 40-45 kiló. KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Tetoválásokkal büszkélkedhetek. Van egy a fülem mögött amin a "WARPED!" felirat található, van egy a csuklómnál is valamint a bokámnál. STÍLUS. Szeretem a színes cuccokat, amik kiemelik a hajam színét. Rövid vagy csőnadrágot hordok, bakanccsal vagy Converssel. Szeretem a különböző sapkákat és sminkelni magam. HANGSZER. gitár PLAY BY. Hayley Williams
smarter than thou SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG SZOKÁSOK.Mikrofont tartok a táskámba, mert bármikor rám jöhet az éneklési vágy. Hajamat pödörgetem mikor gondolkodok. Telefonommal különböző képeket örökítek meg. ERŐSSÉGEK.Ének,tánc, gitározás. GYENGESÉGEK.A rendes iskolai tantárgyak. Pl. matek, informatika, biológia. SZERET.Gitározni, a barátaival hülyülni, egzotikus stílust kipróbálni. NEMSZERET.A hazugságot, a focit és rózsaszín dolgokat. TELJES SZEMÉLYISÉG. Jaj ne, most be kell mutassam magam? Na jó, hol is kezdjem? Ja megvan! Először is barátságos vagyok. Könnyen szerzek barátokat, és őket nagyon nehezen tudom elengedni. Azt mondják tartsd a barátaidat közel és az ellenségeidet még közelebb, nos nálam is pont így van. Heves vérmérsékletemnek köszönhetően, ami szerintem egy átok, könnyen feldühíthető vagyok. Szerelembe esni nehezen megy, de ha egyszer beleesek a gödörbe akkor azt komolyan is gondolom. Szeretek tanulni, ebből adódóan okos vagyok. Nem szeretem ha kihasználnak vagy becsapnak. Ne támadj hátba, ha nem szeretnéd megbánni. A barátaimért harapok, de ha megbántasz akkor repülsz. Nos, szerintem mindenfélét leírtam magamról. TITOK. Ha elmondanám, meg kéne öljelek.
richer than thou TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Los Angeles SZÜLŐK. George Collins- 39 - Cégvezető Alexandra Collins - 38 - Sebész TESTVÉREK. Jeremiah Collins - 17 - rendes tanuló. TÖRTÉNET. De szeretnék egy testvért így, úgy amúgy. Csak ezt lehet hallani az egyke gyerekektől. Akinek testvére van az meg mindenáron egyke akar lenni. Hát igen az ember már csak ilyen, telhetetlen. Ha az van más kéne, és fordítva. Élő példák vagyunk én és a testvérem Jeremiah. Tökéletesen megvagyok elégedve a másik felemmel. Azt mondják, hogy a testvér a legjobb dolog. Én már csak tudom, és nekem duplán is jó mivel ikrek vagyunk. Az egybenőtt jelző csak kis mértékben fejezi ki összetartásunkat. De mint minden testvérpárnál nálunk is akadnak veszekedések. Ezen elmélkedésemet szakította félbe a testvérem kiabálása. - Zo te jössz! - harsogta bele a mikrofonba. Istenem mire vállalkoztam én?!?! Soha nem voltam karaokés buliba, és azt hiszem ez az első és utolsó alkalom is. Kelletlenül felálltam a karosszékből és a színpad fele vettem az irányt. Utálok énekelni és nincs is jó hangom! Utálok énekelni és nincs is jó hangom! Egyre csak ez járt az eszembe. Sose énekeltem még, és nem itt akartam elkezdeni. Jeremy segített felmászni a színpadra, majd nagy nehezen kiválasztottam azt a dalt amit énekelni fogok. Jeremy nagy léptekben le szambázott a színpadról. Ott álltam földbegyökerezett lábbal. A zene kezdetekor egy hang se jött ki a torkomon, mintha börtönbe lettek volna zárva. Majd miután letöltötték a büntetésüket, kitörtek belőlem. A közönség meglepődött, hogy egy ekkora lányba honnan jöhet ez a nagy hang. Felálltak táncoltak és énekeltek velem, igazi parti hangulatot csináltam. Miután a zene elhallgatott lementem a színpadról és Jeremy magához ölelt. - Büszke vagyok rád húgi!- mondta majd egy hatalmas barackkal jutalmazta meg fellépésemet. Azon az estén elhatároztam, hogy énekes leszek. ~~~~~ Négy év telt el a buli óta és itt állok. Türelmetlenül várom nap mint nap, hogy felvettek-e álmaim iskolájába? Hetente 4x járok énektanárhoz, és egy saját bandám is van. Igaz, még fiatal vagyok de komolyan gondolom a zenélést. Persze Jeremy nem úgy gondolja... Teljesen megváltozott az elmúlt években. Könyvkukac és kocka lett, nem is érdekli az együtt eltöltött idő. Nem jön velem biciklizni se más érdekes dolgot csinálni. Egész nap a számítógépet bújja és ez idegesít! Figyeljen már rám is! Beraktam az egyik kedvenc számomat és énekeltem az énekessel együtt. Egyszer csak Jeremy rontott be a szobába, idegesen. Odament a gépemhez és kiszedte. Idegesen pattantam le az ágyamról és mentem oda hozzá. - Mégis mit művelsz? - kérdeztem mogorván. Hogy mer bejönni ide és csak úgy kikapcsolni a zenémet? - Egy fontos dolgot készülök csinálni és ahhoz CSEND kell. - mondta túlartikulálva a csend szót. Hát persze, megint valami fontos dolog és akkor mindenkinek kussban kell lennie! Kész voltam a nyakának ugrani, amikor is benyitott anya. A füléig ért a mosolya és egy levelet tartott a kezében. - Ugye az? - kérdeztem hitetlenkedve, mire ő csak bólintott. Odasiettem és kikaptam a kezéből, az ágyamra ültem és félve nyitottam ki a várva várt borítékot. Jeremy unottan kivonult, anya pedig mellém ült. - Tisztelt Zoey Collins! Örömmel értesítjük, hogy felvették önt....- el se olvastam a többi részt, mivel sikítanom kellett. El se hiszem! Felvettek álmaim iskolájába! És a legjobb benne az, hogy Jeremy nem lesz ott. ~~~~~~ Milyen hamar elrepült ez a két hét! Anyáék nemsoká elvisznek az iskolába, és ott is maradok az első vakációig. Milyen jó lesz! Szülők és Jeremy nélkül. Új élet vár rám, elfelejtek mindent és új barátokat fogok szerezni. Eldöntöttem, hogy mindent máshogy fogok csinálni. Gondolatmenetemből az zavart meg, hogy valaki kopogtatott. - Búj be! - mondtam boldog hangon és az ajtófele néztem. Jeremy volt az... - Csak...elakartam köszönni! - mondta majd leült az ágyamra. Már jó ideje nem beszéltem vele és az, hogy most bejött hozzám meghatott. Nem gondoltam volna, hogy elköszön tőlem. - Hát akkor szia! - mondta majd megölelt. - Amúgy sajnálom... és hiányozni fogsz! - Te is nekem! Megbocsájtok, ha megígéred mire hazajövök megváltozol! Úgy értem nem akarok egy kocka testvért! Szeretnék egy jó fej és életvidám BARÁTNŐS ikertestvért. -mondtam mosolyogva majd megpusziltam. -Oké!- mondta mosolyogva, majd magához ölelt és megpuszilt. Úgy hagytam el a családi fészket, hogy tudtam mire hazaérek egy rendes testvér fog várni.
luckier than thou A TAG, A TAG, A TAG NÉV? Amy TAPASZTALAT? 5 hónap KOR? 15
A hozzászólást Zoey Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 17, 2012 7:14 am-kor. | |
|
Tiffany Burns Diák zeneszak harmadik év
HSZ SZÁM : 218 KOR : 29
| Tárgy: Re: Zoey Collins Szer. Okt. 17, 2012 6:36 am | |
| Évfolyamtárs foglalj avit és irány játszani! ELFOGADVA! | |
|