Andrew Collins Tanár
HSZ SZÁM : 6
| Tárgy: Andrew Collins Hétf. Szept. 10, 2012 2:56 am | |
| COLLINS, ANDREW THOMAS better than thou ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem [Andrew Thomas Collins] és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj [Andrew,Tom]. Születtem [1988.Március 22.] ebből adódóan [24] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [Keresett] karakter vagyok és 100%-ban [Heteroszexualitás] [color=Gray]! Foglalkozásom [Tánctanár].
prettier than thou MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS HAJ. Barna színű. Rövid. Álttalában felzselézem kicsit és úgy hordom SZEM.Barna színű. SÚLY ÉS MAGASSÁG. 190 cm és 65 kg. KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Van egy pár tetoválásom. A jobb mellkasomon, a bal vállamon, a nyakamnál is. STÍLUS. Mivel régebben modell voltam, divatosan öltözködöm. Lazán ahogy a kedvem tartja és divatosan közben. HANGSZER. Egy kicsit tudok zongorázni és gitározni is PLAY BY. Francisco Lachowski EGYÉNI TITULUS. szexy dance Teacher
smarter than thou SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG SZOKÁSOK.cigizés,kávézás minden reggel és délben,napi 2-3 óra sportolás ERŐSSÉGEK.kiállok mindenben magam mellet,szeretem tanítani a táncot,kedves vagyok mindenkihez GYENGESÉGEK.beteges gyerekkorom és ez miatt hamar megbetegszem még most, valakinek fájdalmat okozni SZERET.zene,tánc,lányok NEMSZERET.kelbimbó,brokkoli, elkényesztett kis fruskák TELJES SZEMÉLYISÉG. Kedves ember vagyok. Segítek mindenkinek amiben csak tudok. Humoros vagyok. Kiállok mindenben magam mellet. Néhe kis apróságok miatt is felkapom a vizet. Féltékeny típus vagyok. Nagy nőcsábász is. TITOK. Már egy ideje kavarok az egyik tanítványommal. Azt hiszem szeretjük egymást, de még nem lehet több köztünk, míg be nem fejezi a sulit, mert akkor az mind a kettőnket veszélybe sodorná.
richer than thou TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY.Az iskolához közel egy kis csendes házba SZÜLŐK. Amelia Collins, anya, 44, szakács; Enthon Collins, apa, 47, egy nagy cég főnöke TESTVÉREK. Rebecca Collins, 20, tanuló az iskolában ahol én dolgozom TÖRTÉNET. 1988-ban láttam meg a napvilágot szüleim első gyermekeként. Később született egy húgom is. Jól neveltek, rendes környezetben éltem és mindent meg kaptam, amit akartam, vagy amire vágytam. Az édesapám, fotós volt egy újságnál. Modelleket és más egyebet fotózott. Édesanyám egy étteremben, szakácsnő volt. Jól meg voltak egymással, sosem veszekedtek. Vagyis előttem sosem. Egyik nap, viszont, olyan 10 éves koromban, apu elmondta, hogy megcsalta anyut és született egy lánya. Én ettől nagyon kiborultam és hosszú ideig nem álltam vele szóba. A 19. születésnapomra, nagy bulit rendeztem a haverokkal. Bárok, kocsmák, csajok, meg ami kell. Már nagyon ment a buli, mikor megláttam a bárpultnál egy csinos lányt, egyedül ülni. Odamentem hozzá. - Szia! Meghívhatlak egy italra? – kérdeztem meg udvariasan tőle. - Helló! Meg. – válaszolta mosolyogva. A csapostól rendeltem két pohár koktélt, s közben beszélgetni kezdtünk. - Andrew Collins. – mutatkoztam be neki. - Tiffany Williams. – szép neve van, tetszik, ahogy a csaj is. - Te itt laksz, vagy csak látogatóba vagy valakinél esetleg? – kérdeztem kíváncsian, hogy minél többet tudjak meg róla. - Csak itt alszom pár napot az egyik barátnőmnél, aki most annyira jól érzi magát a táncparketten. – mutat felé, tekintetemmel pedig követem. - Ó értem! Én itt lakom, nem messze a bártól. – néha nagyon is jól jön az, hogy néhány percet kell csak a lakásig mennem, ha valakit haza akarok vinni. Ezután még sok mindenről beszélgettünk. Sokat ittunk és táncoltunk is. Aztán olyan 1 óra felé, haza kart menni, de lemerült a telefonja és nem tudott hazamenni, mert a barátnője eltűnt valahol a discoban. Felajánlottam neki, hogy az én mobilomról felhívhat valakit, aki érte jöhet és nálam megvárhatja. Az kellemesebb hely, mint ez a disco. Hívtam egy taxi-t, majd ott folytattuk a beszélgetést. És hát forrósodni kezdett a levegő és megcsókoltam. Ő viszonozta. A taxi a házunknál állt meg, csendben bementünk a házba, mert anyámék már aludtak. Felmentünk a szobámba és lefeküdtünk egymással. Másnap reggel, szerencsémre még ott találtam magam mellett a lányt az ágyban. Felöltöztünk, majd mind a ketten lementünk a nappaliba. Szerencsétlenségemre, apámék épp tv-t néztek. Apám elég hülyén nézett rám, mikor meglátta a csajt mellettem. - Fiam, tudod, hogy ki ez a lány? – kérdezte miután kirángatott a konyhába. - Igen! Tiffany-nak hívják. Tegnap ismerkedtem meg vele. – mondtam neki egyszerűen. - És tudod kicsoda valójában? – kérdezte, nem értettem miért ilyen hirtelen. - Hogy kicsoda valójában? – kérdeztem tőle furcsán nézve. - Ő a mostohatestvéred! Most feküdtél le a mostohahúgoddal! – mondta mérgesen, majd kiviharzott a házból. Hát még én milyen mérges lettem. Ha bemutatta volna korábban, akkor ez a baleset most nem történt volna meg. Miután kicsit lenyugodtam, hazavittem Tiffany-t, vagyis a barátnőjéhez. Ezek után nem is találkoztunk egymással. Inkább elkerültem őt. Miután elvégeztem a gimnáziumot, elköltöztem a szüleimtől, Los Angeles-be. Itt elvégeztem az egyetemet egy tánctanári szakon, ahol 3 év múlva, sikeresen lediplomáztam, 22 évesen. Most az egyik leghíresebb iskolában dolgozom, mint tánctanár. Egyedül élek, ami most jelenleg jó nekem. Bár már jó lenne egy barátnő már, a 24 éves fejemmel.
luckier than thou A TAG, A TAG, A TAG NÉV? Lena TAPASZTALAT? Kb. 4 év KOR? 17
| |
|
Tiffany Burns Diák zeneszak harmadik év
HSZ SZÁM : 218 KOR : 29
| Tárgy: Re: Andrew Collins Kedd Szept. 18, 2012 6:59 am | |
| Drew Hát mit is mondjak, pech, hogy lefeküdtél a mostohatesóddal, de hát megesik Azért tetszett az előtörténeted, bár a jellemhez még elfért volna egy két sorocska, viszont elnézem. ELFOGADVA! foglalj avit és játék . | |
|