Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alois Rock School
USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!
Belépés
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!
1. Roshon R. Brightmore, 2. Heaven Bells 3. Dexter T. Winney 4.
Roshon R. Brightmore Diák táncszak első év
HSZ SZÁM : 30 KOR : 27
Tárgy: Re: 201. Szer. Nov. 07, 2012 2:55 am
To Heaven
Úgy látszik, a múltkori hibámból nem nagyon tanultam, hiszen valami megint rávett, hogy elcsórjam Bastian iPodját, ameddig ő órán van, hogy én tudjak gyakorolni. Viszont, ha most rajtakap, akkor tuti, hogy kinyiffant, ezért is kell arra ügyelnem, hogy ne vegye észre a dolgot. A gyakorlással végeztem, még az óra vége előtt tíz perccel, így elég időm van, hogy felérjek a szobába, és visszategyem, ami nem az enyém. Szaladtam a folyosókon, az éppen arra járok nagy örömére, hiszen mindenkin átgázoltam. Feltrappoltam a szobánkig, és szinte berobbantam. Megkönnyebbülten fújtam ki a levegőt, mikor tudatosult bennem, hogy nincs még bent egy szobatársam sem. Becsuktam az ajtót, kivettem a zsebemből az iPodot, és Bastian fiókjához léptem. A hátam mögött viszont hallottam, hogy nyílik az ajtó, és a hangok alapján sietnem kell. Jóformán belehajítottam a fiókban, és gyorsan becsuktam azt, majd az ágyamra vetettem magam, és olvasást színleltem. Észre sem vettem, hogy a fülhallgató viszont kilóg belőle, és pechemre, mikor korrigálni akartam, már késő volt. Csak abban reménykedtem, hogy nem veszi észre, és gyorsan vissza tudom tenni azt is, minden probléma nélkül. Úgy sincs ekkora szerencsém… – Helló… –köszöntem Bastiannak, nem éppen lelkes hangnemben, de ne is várjon tőlem mást. Soha nem fogom bírni a fejét azoknak az embereknek, akik szeretik nehezebbé varázsolni az életemet. Ő pedig pont ezek az emberek közé tartozott. A mai napig nem értem, hogy miért piszkál, egyszer kérdeztem meg tőle, és válaszul a gyomrom kaptam egyet. Azóta sem hozom fel ezt a témát. Lapoztam egyet a könyvben, ami időközben kiderült, hogy az egyik sci-fi regény a könyvtárból. Nekem nem telik rá, hogy magamnak megvessem, de szerencsére itt a suliban lehet találni könyveket, szóval van elfoglaltságom, ha nem éppen rajzolok. Amit persze előtte már megint nem tehetek, mert az miatt is piszkálni kezdene, s én meg nem szeretnék neki semmilyen indokot adni rá. Így is folyamatosan talál ujjakat, nem vagyok hülye, hogy még adjam alá a lovat is. Néha-néha kipillantok a könyv mögül, hogy meg lessem mit tervez, és fel tudjak ugrani, ha futni kell, de szerencsére még erre nem kell gondolnom, és nem is szeretnék.
Heaven Bells Diák táncszak negyedik év
HSZ SZÁM : 14
Tárgy: Re: 201. Szer. Nov. 07, 2012 8:08 am
~ Ajj, a fejem...tuti szét fog robbanni...~ Morgok magamban, miközben a folyosókon sétálok vissza a szobám felé, hogy végre eltegyem magam aludni. Kellemes éjszakám volt, de nem aludtam, és így mentem be táncpróbára, ami extra nagy szivatás volt Collinstól. Rosszkedvűen haladok, néhány emberre odaköszönök, másnak teljesen véletlenül nekimegyek, de senki nem köt belém, hát ez van ha az ember, az iskola fénylő csillaga. Vállamon egy egyszerű sötétkék edzőtáska, amibe a cuccom van, plusz a váltás ruha. Éjjel volt némi verekedés, aminek naná hogy szerves részét képeztem, így a nyomait is viselem. Lehorzsolt öklök, és pár kellemetlen kék-zöld folt, de akkor is enyém lett a diadal, és levertem mindenkit. Igaz hogy a végére teljesen kifulladtam és kivoltam, és mg az a táncedzés is... Ritka nyomorék teljesítményt nyújtottam, az ötből csak három forgásom sikerült hibátlanra.
Fáradtan nyitok be a szobámba, ahol nem fogad kellemes látvány, nem vagyok egyedül. A kedvenc szobatársam is az ágyán döglik, idézőjelbe véve a kedvencet, mivel csak feszültséglevezetésre jó, és hogy néha megírja helyettem az elmélti beadandókat. Elfintorodom, ahogy meglátom de belépek, és behúzom magam mögött az ajtót, és lehajítom a cuccot az ajtótól legtávolabb eső ágyra. - Beléd is... - viszonzom a kedves köszönését, és első utam, azután hogy lerúgtam a cipőim, a fürdőbe vezet. Muszáj megfürdödnöm, tiszta kosz és izzadtság vagyok, és ezt utálom magamon. 15 percet molyolok el a fürdőbe, és onnan már egy fekete boxerben és egy izomtrikóban lépek ki. Igaz hogy délután van, de már nem terveztem sehová sem menni. Átsétálok a szobán, és egy régi rongyosabb farmert veszek fel, nem mintha szégyellős lennék. - Többiek? Még mindig órán vannak? - kérdezem, mintha csak épp az időjárásről kérdeznék, és nem élő emberekről. Egyik szobatársam sem szeretem túlzottan, és még Shonci érezheti leginkább kedves törődésem. A többiekhez még ilyen modorban sem szólok.
Tárgy: Re: 201. Szer. Nov. 07, 2012 9:59 am
To Heaven
Eddig szerencsém volt, hogy nem vette észre a kikandikáló fülest, és amint látom lesz is módom visszatenni a helyére, ugyanis Bastian bezárkózott a fürdőbe. Amint ezt megtette, felpattantam asz ágyról, kinyitottam a fiókját, ahova az iPodot tettem, majd ügyelve, hogy a fülese is benne maradjon, visszatettem, majd becsuktam. Ablakot is nyitottam, sajnos ő tuskósága nem éppen áraszt magából kellemes illatokat, mikor az óráiról betéved a szobába. De hát nincs más választásom, meg kell, hogy szokjam, hiszen nem rohanhatok ki mindig, amikor belép a szobába. Nem csak az övé, de ezt sajnos nem mindig foglalkoztatja. – Fogalmam sincs, gondolom igen. Dexter majd csak két óra múlva végez, a másik nem tudok semmit sem. –válaszoltam miután lapoztam a könyvben. Néha, még a saját napomat sem tudom, nem hogy másért. Bár Dexyét tudom, mert ő normális, nem úgy mint a másik kettő… Igaz, Bastian órarendjét is bemagoltam, mivel tudnom kell, mettől meddig lehet nálam az iPodja. – Neked nem órán kellene még lenned? Vagy Mr. Tökéletességet kizavarták volna? –nem mintha érdekel, és a végét már késő visszavonnom ahhoz, hogy ne beszólásként vegye fel. Mondjuk, azt sem értem, hogy miért érdeklődött a többiekről, mert nem szokása. Talán most csendben összeverhet, nem akadályozza meg senki sem benne. Valahol legbelül érzem, hogy ma sem úszom meg verés nélkül, szóval már fel vagyok rá készülve. Legalább a könyv, amit olvasok, izgalmas, s eltereli a figyelmemet róla. – Jut eszembe. Egy csaj érdeklődött utánad a folyosón. Nem tudom mit akart, mert nem mondta meg, csak annyit kért, hogy mondjam meg neked, hogy este a szokott helyen vár. –vontam meg a vállamat, miután átadtam az üzenetet. Nem mondhatja azt, hogy szemét vagyok, mert nem szóltam neki, csak ezt ő, valahogy másképpen értékeli.
Tárgy: Re: 201. Csüt. Nov. 08, 2012 2:45 am
Egy iszonyú hosszú és fárasztó nap után, a legjobb dolog ami az emberrel történhez, ez kiadós forró fürdő. Negyed óra. vagy talán jó húsz perc elég volt ahhoz, hogy rendbe szedjem magam, megborotválkozzak, és jó illatom legyen, mint mindig. Persze, a márkás parfüm előnye, hogy nehezebben kopik le, így most a kedvenc illatomat magamon viselve lépek ki. A Million, elég minőségi cucc, ez az árán is látszik, de megéri mert sokáig kitart egy üvegcse. Egy lusta pillantással veszem tudomásul, hogy Shon olvas, mint mindig, micsoda meglepetés. Levetem magam az ágyamra, és pár percig csak hanyatt fekve pihentetem fáradt izmaim. Észreveheti a sérüléseim, ha elég figyelmes, nem szokásom titkolni a balhéimat. Úgyis mindig kiderül. Hallgatom a válaszokat, és kissé felszalad a szemöldököm, mintha ma beszédesebb lenne a szokottnál. - Jah, hát akkor még egy darabig kettesben leszünk - jegyzem meg, mert kivételesen nem érdekel a dolog, fáradt vagyok. Nem vagyok oda a szobatársaimért, de szerencsére nem töltök velük annyi időt, hogy komolyabban aggódjak. Megtanulták a rendet, a főnök én vagyok, vita nincs. Amíg nem kötnek belém, béke van. Hát nem remek? A megjegyzésére csak beintek neki, ebbe még nem hal bele. - Közöd? Amúgy nem zavartak ki, Collinsnak dolga volt, így a fél órát elengedte, amit nem nagyon bánok... - sóhajtok fel, és egy cifra káromodást eresztek el, mikor megszólal a telefonom. Sms-t jelez, de mégis ki a halálnak hiányzom? Előkotrom a táskámból a készüléket, és mikor meglátom ki az, elhúzom a szám. Mivan már megint? Visszadőlök a párnámra, és gyorsan írok rá választ, aztán leteszem a telefont. - Egy csaj? Szőke volt vagy barna? Áh, mindegy is, várjon sokáig, én nem megyek ma már sehová, felejtsenek el... - morgok elégedetlenül, egész jó kis titkár lenne ebből a gyerekből, hozza viszi az üzeneteim... - Kössz, az infót - jegyzem meg, nem szokásom megköszönni semmit, de hát, hihetetlen mit ki nem hoz a fáradtság az emberből. Holnap érkezik az új iPodom, extra memoriával, alig várom már. Az viszont, azt jelenti hogy a réginek már nem veszem hasznát. Mit csináljak a régivel?
Tárgy: Re: 201. Csüt. Nov. 08, 2012 6:26 am
To Heaven
Ez a bajom nekem is, hogy még egy darabig kettesben leszek vele. Csak abban bízok, hogyha Dexter óráinak vége, akkor egyenesen idejön, vagy addigra akad valami halaszthatatlan dolga Bastiannak, és épségben megúszom ezt a kis beszélgetést. – Repdesek az örömtől… –jegyzem meg kedvtelenül. Nem áll szándékomban felhúzni, de így is úgy is megver ha úgy határozza. Nem kell neki erre ok, ezt már megtanultam. Csak nem szabad senkinek sem elmondanom, mert akkor rosszabbul járok. A szobát, most már nem az izzadságszaga tölti be, hanem a méregdrága parfümje. Ez legalább az elviselhetők közé tartozik, nem úgy mint számos másik ilyen csecsebecséje. Nem is értem, hogy minek neki annyi, elfoglalja vele az egész fürdőt… Jut eszembe, nekem is le kell tusolnom, ma már én sem terveztem, hogy kimegyek a szobából. – Némi azért van. Szerettem volna még kicsit egyedül lenni… Mázlista. –forgattam meg a szemeimet. A mi óráinkon soha nem tud dolga akadni a tanárnak, mindig pontosan végigtartja őket. Legalábbis a többieknek, mert én előszeretettel kések az órákról. Leteszem a könyvem, s felvont szemöldökkel nézek Bastianre, hogy most milyen gondja is akadt. Milyen jó, hogy nekem nincs telóm, nem zaklat rajta senki sem. – Fekete. Tiszta kedves vagy vele. Mindegy, nem mondhatod, hogy nem szóltam. –vontam meg a vállamat, majd felkeltem az ágyról, s a szekrényemhez léptem. Kivettem belőle egy tiszta fekete boxeralsót, egy ugyanolyan színű rövidnadrágot, megy egy fehér pólót. Megfogtam a kontaktlencsetartóm, meg a szemüvegem, és a fürdő ajtaja elé léptem, de előtte még visszafordultam még Bastianhoz. – Ez a legkevesebb… Ahm, mész még a fürdőbe, vagy mehetek? –ha megy, akkor megvárom, még elintézi a dolgát, majd bemegyek. Ha nemet mond, akkor pedig belépek, s bezárom az ajtót. Gyorsan letusolok, kiveszem a lencséket, és a hajamat szárítva megyek vissza a szobába. 5 perc után kiterítem a törölközőmet, majd visszadőlök az ágyamra, ahol ismét a kezembe veszem a könyvet, kinyitom, de nem olvasok. – Ha nem találkozol azzal a csajjal, akkor mit tervezel estére? –kivételesen kedves hangnemben kérdeztem tőle, talán most is kivételes nap van, és tudunk normálisan beszélgetni.
Tárgy: Re: 201. Csüt. Nov. 08, 2012 7:44 am
Elheverészek még egy ideig az ágyon, úgysincs kedvem semmihez igazán, akár még szóba is állhatok ezzel a szerencsétlennek, úgyis hamarosan ennél is joban fog utálni, mert kitaláltam egy kiváló elfoglaltságot magamnak. Még jobban be fogom törni, jó játék lesz, főleg hogy neki nem fog tetszeni, nekem meg mindegy, én kétirányúan vagyok beállítódva ami azt illeti. - Csak repess tovább halkan, mert meggondolom, mennyire vagyok fáradt ahhoz, hogy kapj egy nyakast - morranok fel, érezni hangomon a morgást. Nem érdekel engem, ha szid, de ne akkor tegye amikor hallom, mert könnyen eljár a kezem. A türelem, és megértés sosem tartozott az erős oldalaim közé, és ezt nem szándékozom egyhamar megváltoztatni. Ha félnek tőlem, tisztelnek is, és ez az ami számít, nem az hogy kinek vannak jobb jegyei. Őt elismerik, és elefejtik, de akiben tehetség és egyéniség van, rá örökre emlékezni fognak. Van aki győztesnek születik, és van aki vesztesnek, de senkinek sem sorsa, hogy így éljen. - Ch, hát ez van, de észre se vedd a jelenlétem, viszonylag csöndbe leszek - vigyorodom el, és csak vállat vonok arra hogy mázlista vagyok. Hát, ez van. Nem szerettem volna az egész órámat végigszenvedni, így is fáradtabb vagyok mint az illdomos lenne, ma éjjel még Samathához sincs kedvem. Kellemetlen. - Jó, vettem hogy szóltál, de nem érdekel mit fog szólni ha nem talál ott. Az a csaj egy hisztis ribanc... - közlöm a tényeket, és közben a telefonom nyomogatva elküldök egy emailt is. Más dolgom nem igazán akad, így a nyakam alá gyűröm a kispárnám, és beállítom a reggeli ébresztőt. - Menj csak, ennél tisztább már nem lehetek - engedem be a fürdőbe, nekem már mindegy mit csinál, már nem megyek, max ha a természet szólít arra felé. Felülök az ágyamon, és még mielőtt elalszok, beszedem a vitaminjaim, amiket a sportorvosom rendelt el, hogy ne robbanjanak le az izmaim. Muszáj mindig jó kondiban lennem, de a bal karom így is nagyon fáj. Túlerőltettem, verekedés, és megfeszített táncpróba... Mikor kijön a fürdőből, már csak az alkarom nézegetem, hogy látszik-e rajta valami, de semmi. - Alvást terveztem, az elmújt éjjel mindent csináltam, csak épp aludni nem aludtam, és fáradt vagyok - összeborzolom kicsit a hajam, már teljesen száraz, a rövid haj előnye, hamar megszárad. Megigazítom a kis ezüstkarikám, és hanyatt dőlök az ágyon. Mindig csak ez a zaj...Ekkor azonban éles fájdalom hasít a karomba, begörcsölt... - Kurvaélet.... - szusszanok fel mérgesen, és kiegyenesítem a karom, a másikkal pedig elkezdem masszírozni.
Tárgy: Re: 201. Csüt. Nov. 08, 2012 9:10 am
To Heaven
Ahhoz, hogy megverjen, soha nem fáradt eléggé. Csodálkozom is, hogy még nem kaptam tőle egyetlen ütést sem, talán mégis biztos lehetek abban, hogy ez a nap más, mint a többi. Így, hogy beesik a szobába hullafáradtan, majd elmegy fürdeni, s lefekszik, ezt minden nap el tudnám viselni. Nekem sem kellene aggódnom, hogy mikor ver meg. – Jó, akkor majd halkabban örülök. –erre azért már egy kicsit összehúztam magamat. Jó a nyugalom, és a békesség, nem akarom, hogy most üssön meg. Eddig kibírtuk, s nem sokára vége a napnak is, és remélem nem is fogok tőle verést kapni. Akkor elkönyvelhetek egy olyan napot, amikor nem vert meg, és ez nagy szó tőle. Bastian tud normális is lenni, csak el kell őt kapni a jó napjain, ami nekem ritkán sikerül… mint mondjuk most. – Az nem fog menni, elvégre eléggé feltűnő jelenség vagy. –ezt kivételesen dicséretnek szántam, nem sértésnek, és ez is oly’ annyira ritka tőlem, mint az, hogy Bastian jó kedvében találjam. Jobb lenne, ha áttanulmányoznám jobban az órarendjét, mert akkor tudni fogom, mikor van hosszú napja, és akkor mivel fáradt lesz, normális is lesz velem. Ez még az előnyömmé válhat. – Ohh, akkor már megértem, hogy miért nem akarsz vele találkozni. Amúgy, megpróbáltad már lekoptatni? Vagy egyszerűen nem ért a szép szóból? –még megvárom a választ, azután megyek be a fürdőbe, és egy bólintással jeleztem az erre adott válaszát is. Kijöttem a fürdőből, leültem az ágyra, és kíváncsian vártam a válaszát. – Értelek. Én arra gondoltam, hogyha talán… nem e kártyáznál velem, vagy nem tudom. Te sem unatkoznál, meg én sem, s senki nem zavar minket, mert még a többiek nincsenek itt. –ajánlottam fel, a lehetőséget. Nyitnom kell, most már nem szabad visszahúzódnom, legalábbis a talpamra kell állnom Bastiannel szemben. Ha valahogy elérem, hogy ő ne gázoljon át rajtam, akkor más sem fog tudni. Felkaptam a fejemet Bastian mérgelődésére, ösztönösen összébb kuporodtam az ágyamon, mert nem tudtam, hogy miért ilyen. Aztán láttam, hogy nincs vele minden rendben, és az a kérdés, hogy minden oké? biztosan nem lenne értelme. – Tudok valamiben segíteni? –csak mert nem akarom hallgatni a jajveszékelését. Felkeltem, és odaléptem az ágyához, várva, hogy mit is mond, miben segítsek.
Tárgy: Re: 201. Pént. Nov. 09, 2012 3:47 am
Ahhoz is lusta és fáradt vagyok, hogy az egyik kedvenc elfoglaltságomnak eleget tegyek, és lekeverjek egy nagyot Shonnak. Hogy miért bántom? Mert megtehetem, és mert bosszant. Idegesítően tehetséges a táncban, és ez nem tetszik, persze nem nehéz szivatni, meg ugráltatni, hiszem ő ösztöndíjazott, és a jó jegyein kívül nem sok mindene van, ellenben előttem ott hever a világ ha úgy tetszik. Mindenkit azzal lehet sarokba szorítani, amije nincs, így őt a pénzzel zsarolom. Volt egy kellemetlen élményem, meglátott a szertárban amikor épp nem nővel voltam, és így rájött a kis titkomra, de ahhoz nincs elég vér a pucájában hogy zsaroljon, így azonnal elnyomtam még az eshetőséget is. Ha eljár a szája, azt nem éli túl. - Helyes. Csak csendesen, és akkor nem kelek fel... - vágok egy abszolúte cuki mosolyt, aminél műebb kifejezés, már meg sem jelenhetne az arcomon. Messze áll tőlem a jópofizás másokkal, és nem is igazán szeretem azt sem, ha nekem jópofiznak. Inkább az egyenes, nyílt beszédet kedvelem, mégha az sokszor bántó is tud lenni, de mégis csak tisztességesebb. Gondolkoztam a tánc mellett valami durvább sporton is, de még nem találtam ki mit akarok.
- Hé, a végén még azt fogom hinni, hogy bókolsz, Kölyök - vigyorodom el, tényleg nagyon fáradt lehetek már...És még meg sem ütöttem ma. Micsoda, szerencse nap ez neki. Kivételesen jó hangulataimban hívom csak kölyöknek, mert vagy három évvel ha nem többel fiatalabb nálam. Sosem kérdeztem meg. Furcsának tartom, hogy ma ennyire beszédes, mivel legutóbb még a világ végére átkozott, egyszer a tisztességtelen ajánlatom miatt, egyszer pedig a barátnője előtt rendezett jelenet miatt. - Nem érdekel a dolog, Samanthát mindenki megkaphatja, és egész jól teljesít az ágyban is, de értelem nem sok szorult belé. Majd rájön, hogy már nincs keresnivalója a közelemben - vonok vállat, mert le is koptathatnám, ami voltaképp megtörtént, de úgy tűnik nem voltam elég erélyes. Ez van.
- Hehh? Most mondtam hogy aludni akarok. De lásd kivel van dolgot, pókerezhetünk ha tudsz. Persze, nem tét nélkül. Ismered a vetkőzőspóker szabályait? - kérdezem, egy fél perces néma hallgatás után, és mikor bólint én is biccentek. Előszedek az egyik fiókomból, két pakli francia kártyát. Öt lapot osztok, mert azt a verziót jobban kedvelem, és azonnal eldobok hármat, hogy újabbakat húzzak. Kifejezéstelen tekintettel meredek a lapokra, ez javarészt blöff lesz, de ki tudja. Terít, mire én is terítek, és sikerül lenyernem róla az egyik zoknit.
További negyed óra múlva ő egy szál böxerben üldögél, én pedig farmerben, zoknik és póló nélkül. Még így is az én szánám áll jobban, és végül terítek egy royas flösht, aminél csak a póker a nagyobb, már nem is fáj annyira az alkarom. A kérdésére nem válaszolok, mert már felesleges lenne, nem egy kis görcsöléstől fogok meghalni, sokak bánatára. - Azt hiszem, én nyertem... - jelentem ki vigyorogva.
Tárgy: Re: 201. Pént. Nov. 09, 2012 6:07 am
To Heaven
Csendben nem lehet örülni, vagyis lehet, de az nem igazán öröm. Mégis be kell tartanom Bastian szabályait, ha nem szeretném, ha megtorolná. – Nem szándékoztam bókolni, csak az igazat mondom. –mosolyodtam el a végén, talán már barátságosan. Jobb napokon tényleg el tudok vele beszélgetni, és ezt a szokást meg is kellene tartanunk. Persze, mikor bánt, akkor a csak átkozni tudom, de jogosan. Viszont ez is mindig visszajut a fülébe, és csak nekem lesz rosszabb. Múltkor is kaptam, mert véletlenül Bastinnak szólítottam a folyosón, amit ő utál. Figyelnem kell az apró kis részletekre is, de ha sietőben vagyok, akkor nem szokott menni.
– Szóval ha jól értem, akkor egy szóval mondva: r*banc? –kérdeztem kíváncsian, mert az ilyenekre szokták azt mondani. Értelem nem szorult belé, és mindenkivel lefekszik, vagyis az, aminek tituláltam.
Meglepődtem, mikor igent mondott a játékra, ez is újdonságnak számít. Őszintén szólva, azt hittem, hogy leordít, vagy mit tudom én, arra nem számítottam, hogy játszani fog velem. Bólintottam a kérdésére, ismerem a szabályokat, csak azt nem tudom, hogy Bastian mennyire tud játszani. Remélem, nem lesz túl rövid a játék, és nem kerül le rólam az összes ruha, úgy az első öt percben. Öt laposat játszunk, nincs ezzel semmi gond, de amilyen lapokat kaptam, az már nem igazán szívmelengető. Veszítettem is, az első kört…
Negyed óra elteltével, már csak egy ruha választ el attól, hogy teljesen levetkőztessen, amit nem akarok hagyni, mert khm… Tudom a titkát, és félek egy kicsit, hogy mi lesz akkor, ha ruha nélkül mutatkozom előtte. Terít… én meg vesztettem, és Ő ezt még ki is jelenti ráadásul vigyorogva. Vettem egy mély levegőt, és nem tudtam mit tenni… Kikaptam, le kell vennem az utolsó ruhadarabot is, csak nem akarom. – Muszáj? –kérdeztem reménykedve, de nem fűztem hozzá túl sok reményt, hogy nemet mond. Levettem a boxeremet is, visszaültem az ágyára, és kezeimmel eltakartam, amit nem akartam, hogy lásson. – S most? –kérdeztem kicsit félénken, s zavartan, miközben felhúztam a lábaimat is, segítve a takarást.
Tárgy: Re: 201. Szomb. Nov. 10, 2012 1:22 pm
Egy néma biccentéssel veszem tudomásul, hogy megértette. Remek, imádom amikor egyetértenek velem, főleg akkor, amikor nem teszem hozzá hogy ütök, pedig igen. Aki nem velem, az ellenem, és ellenem lenni nagyon rossz dolog. Na nem nekem, hanem másoknak. Elvigyorodom a megjegyzésére, mert ez tőle már majdnem bóknak hangzott, de belegondolva, miért bókolna nekem, ha zsarolom, és utál mint az ellenségeit szokás? Vagy talán nem is utál, és kedve lenne egy kis játszadozáshoz? Ch, nem értem én ezt a gyereket, de nem is érdekel annyira.
- Tudom, hogy nem vagyok egy észrevehetetlen jelenség, de most túl fáradt vagyok hogy értékeljem a bókot - jelentem ki, és közben keverem a paklit, és utána válaszolok csak, amikor már a lapokat osztom. A pakli egyszínű minden kártyának sötétkék-fehér mintás a hátulja, ami abszolút szabvány méret, és pókerezni csak két paklival lehet rendesen, mert nagyobb az esélyem arra hogy nem veszik észre a csalást. MErt mesteri hamiskártyás vagyok már, mondanom sem kell igaz?
- Az, bár még a jobbak közül. Legalább egy farokkal tud mit kezdeni, ha már mással nem - jegyzem meg, és íves ajkaim, gonoszkás mosolyra húzódnak, hogy elképzelem, mit fog szólni ha nem talál ott a szokott helyen. Hiába, nálam semmi nem tart örökké, és általában hamar ráunok az emberekre, és a nőimre, de még a fiúimra is. Nem vagyok az állandóság híve ami azt illeti.
Örömmel figyelem, hogy ez nem lesz egy hosszú játék, mivel nagyon vágyom már az alvás után. Első körben le is kerül Shonciról a zokni, és ezt további sikerek követik, minimális beáldozással részemről. Mikor kijelentem hogy én nyerek, kissé mintha megriadna, de tudta mit vállal be ha velem játszik. Biccentek, igen muszáj, ha már megnyertem a meccset, legalább hadd lássam, amit úgyis mindig takargat, hiába vagyunk fiúk egymás között. Talán fél? Nem is tudom, mondjuk oka van rá.
Ahogy leveszi a boxerét, persze egyből eltakarja magát, hogy még véletlen se lássam, de ami jár az jár. Felkelek, és szinte fölé magasodok, amúgy sem valami magas fiú, engem meg jó pár centivel megáldottak, és a formás testem sem a semmi műve. Közelebb lépek, és elhúzom a kezeit onnan, szürkés szemeim furcsa fénnyel szegeződnek a fiú arcára. Én nem vagyok gátlásos, sem tisztességes, így végül én nyerek, mivel erőfölényben vagyok. - Most? Mi lenne? Mit szeretnél? - hajolok közelebb, és a nyakamban lógó nyaklánc kissé hintázik a levegőbe. Előrehajolok, a kezeinál fogva tartom a fiút, nem engedem elhúzódni, és egy szende, már már szűzies csókot nyomot a szájára. Puha, és meleg, micsoda kellemes érzés. Aztán innen közvetlen közelről elmosolyodom, és szinte az ajkaiba suttogom bele.
- Most pedig....aludni fogok. És nem ajánlom hogy holnap 10 óránál korábban kiugrassz az ágyból, különben bajban leszel - mosolygok, mint vadász a prédájára, és elhúzódom. Eleresztem, megfordulok, és visszasétálok az ágyamig, és ahogy vagyok, farmerben, hassal előre az ágyra zuhanok. Derekamra húzom félig a takaróm, nyakam alá tuszkolom a kispárnám, és a fal felé fordítom a fejem. Micsoda szerencse hogy holnap szombat, és nem kell felkelnem korán... Grrr.
Tárgy: Re: 201. Szomb. Nov. 10, 2012 2:08 pm
To Heaven
– Lehet mégis hagynom kellene téged aludni, és ne az én hülyeségeimmel untatni téged… –húztam halvány mosolyra a számat, és figyeltem, ahogyan kever. Feltételezhetnék róla ezt-azt, mert nem mondom, hogy feltétel nélkül megbízok benne. Nem veszek észre semmilyen csalásra utaló dolgot, ami azt jelenti, hogy kivételesen tisztességes most, vagy nagyon profin csinálja a paklizást. Nem ő a tisztességesség példaképe, tehát nagyon nyitva kell tartanom a szemeimet, nehogy valami kártyatrükköt bevessen, és csak ő nyerjen. Akkor az eléggé borzasztó lesz a számomra. Igaz, abba sem gondoltam bele, hogy mi lesz a játék után. Ha én vesztek, biztosan zavarba jövök, ha meg kell mutatnom, amim van. Igen, fiúk között vagyok, nem kellene szégyellnem, de Bastian más. Ő nem olyan, mint a többi srác. Két beállítottságú, és bevallom, hogy félek attól, hogy… Főleg a tisztességtelen ajánlata után, már nem kétséges, hogy figyelek.
– Te pedig ezt előszeretettel kihasználod, ahogyan ismerlek. Mondjuk, aki bárkit maga alá gyűr, azt ki ne akarná… –jó, vannak azért kivételek, akik nem akarnának vele lefeküdni, köztük én sem. Nincs semmi bajom azzal, aki mindkét irányba vonzódik, csak Bastian tisztességtelen ajánlata, azért más. De, az is igaz, hogy szükségem lenne a pénzre, de, hogy ez miatt elfogadjam az ajánlatot… lehetetlen egy helyzet. Ha elfogadom, akkor nekem rossz, de ha meg nem fogadom, akkor pénz nélkül maradok, és soha nem fogok tudni segíteni anyumnak. Erősen gondolkodok rajta, de nagyon húzok az egyik irány felé, csak képtelen vagyok meghozni a jó döntést.
A játéknak vége, én vesztettem, nekem kell levennem a boxeremet is. Kicsit ugyan vonakodva, de megtettem, és takartam is. Hiába van Bastian is srácból, attól még én nem mutogatom, mert… mert még nem szeretném mutogatni mindenkinek. Nem tart soká ez a takarás sem, elhúzza a kezemet onnan, hiába is akarok ellenkezni. Látom a furcsa fényt a szemeiben, és félek attól, hogy most mi lesz. Meg is kérdeztem tőle, amire kérdéseket kaptam válaszul. Szóval választhatok? Miért is hittem én ezt… – Nem tudom… tőled függök. –ami igaz, hiszen fogja a karomat, nem tudok elmenekülni sem. A következő pillanatban, már éreztem a száját, a sajátomon. Furcsa érzés fogott el, agyam egyik fele menekülni próbált, másik viszont nem engedett. Talán az ajánlatán való gondolkodás miatt van. Amikor elszakadt ajkaimtól, remegve figyeltem, s vártam a folytatást. Hatalmas kő esett le a szívemről, mikor közölte, hogy aludni megy. Felkaptam a ruháimat, és gyorsan befészkeltem magam az ágyamba, ameddig lehetett. Egész végig az a pillanat járt a fejemben, amikor megcsókolt. Furcsa érzés, az már biztos. Amint elaludt, engem is elnyomott az álom…
Másnap reggel, mikor felébredtem, arra lettem figyelmes, hogy megint csak ketten vagyunk Bastiannel. A többiek vagy nem jöttek meg este, vagy hamar elmentek. Mindegy is volt, nem törődtem vele, fogtam a törölközőm, és elmentem letusolni. Ez beletelt, vagy félórába, hiszen elbóbiskoltam a csempének dőlve. Egész végig a tegnap este járt a fejemben, és az ajánlat. Azt hiszem, meghoztam a döntésemet, csak ne bánjam meg utána. Elzártam a vizet, megtörölköztem, s egy boxeralsóban kimentem a fürdőből. Visszaültem az ágyamra, és az alvó Bastian figyeltem. Mikor felkelt, halkan motyogtam neki egy "jó reggelt" majd megvártam, még teljesen magához tér, és nem fog hülyének nézni, mikor megszólalok. Természetesen megvártam még azt is, amíg elvégzi a reggeli dolgait, és csak utána kezdek bele a mondandómban. – Heaven… gondolkodtam. Arra jutottam, hogy… benne vagyok. Elfogadom az ajánlatodat, de senki nem tudhat róla. Jó? –nem igazán fogadtam volna arra, hogy diktálhatom a szabályokat, de egy próbát megér. Átültem az ágya szélére, és ott vártam tovább azt, aminek jönnie kell.
Tárgy: Re: 201. Kedd Nov. 13, 2012 12:40 pm
-Most már késő bánat, átmenetileg kiverted az álmot a szememből, szóval játszani fogunk - mosolyodom el, igazán kellemetlen mosollyal, az egy dolog hogy jó kártyás vagyok, de még jobb hamiskártyás. Paklizom, hogy nekem jobb lapok jöjjenek ki, de hogy ezt ne vegye észre, néha veszítek is a játék közben, egy két zokni belefér, úgysem én leszek ruhátlan a végén. Micsoda szerencsés véletlen, hogy mindenből ki tudok jönni valahogy jól, és gonoszkásan. Ha elbukja ezt a játékot, az az első lépés afelé, hogy megadja magát nekem, és elfogadja a pénzem, amiből annyi van mint a pelyva. Valahogy jólesik néha lealázni másokat, talán azért mert nekem sem volt könnyű életem, de erről senki nem fog tudni. Sosem tud róla senki, és ez így van jól, nem akarok mégcsak rá gondolni sem, jobb ez így ha enyém az uralkodó pozíció. Különben is, a gyengéknek király kell, hát én aztán legázolom őket ha csak ez kell, rajtam ne múljék. Kiosztom a lapokat, és közben csak legyintek egyet a csaj témára.
- Kihasználom, mert megtehetem. Samantha jó volt pár körre, de ennyi, nem több. Felajánlotta, én elvettem, ez nem bűn - jelentem ki, mert szinte mindig ez történik, ők felajánlják magukat, én pedig gátlástalanul elveszem, és élvezem azt a gyönyört amit ők nyújtanak. Persze, néha vágyom másfajta gyönyörűségre is, de az esetek kilencven százalékában a nőket részesítem előnybe. Ezért volt kellemetlen hogy Shon meglátott az egyik szintén végzős zenésszel. Pech volt, de szerencsére sikerült elnyomnom az esetet.
A játszma nem tartott valami soká, és élvezettel figyelem, ahogy a kín halvány sugara átlebben az arcán, hogy le kell vetkőznie előttem. Tudja, amit tud, és fél vajon kihasználom-e a helyzetet. Ki is használnám, ha nem lennék ennyire pokolian fáradt, így még talán egy normális menetet sem sikerülne levezényelnem, egyszerűen cserben hagyna a testem. Én sem vagyok mindenható azért, és pihennem is kell, ha már ennyire igénybe veszem a testem, és lestrapálom. Bár lesz ennél még rosszabb is ami azt illeti, és ahogy magamat ismerem. - Tőlem bizony, örülök hogy beismered végre - vigyorodom el, miközben elhúzódom tőle és bevackolom magam az ágyamba, ami ebből annyi hogy eldőlök, megigazítom a kispárnám, és a derekamra húzom a takaró csücsköm. Nem kell hozzá tíz perc, és még az ágyúszó sem riasztana fel.
Egyáltalán nem volt nyugodt álmom, amit vártam volna ilyen szintű fáradtság után. Nem, én összeálmodtam mindenféle baromságot, ami csak létezik, és nem pihentem ki magam túlzottan. Morcoskodva ébredtem fel, félálomban hallottam hogy szobatársaink elmennek, de nem vett rá a lélek hogy megnézzem mennyi az idő, így inkább visszaaludtam. Valamikor a késő délelőtti órákban ébredek fel újra és ezúttal nyitva is bírom tartani a szemem ami eredménynek számít. Lerángatom magamról a takaróm, és felkelek. Ahogy vagyok, farmerben mezítláb kisétálok a fürdőbe, és vagy egy óra hosszat töltök ott, zuhanyzással, borotválkozással, hajmosással és testápolással. Tisztábban és éberebben lépek ki a fürdőből, és azonnal elkap a gyilkolási vágy, ahogy meglátom a legkedvencebb szobatársam az ágyam szélén. - Most vagy felkelsz onnan önként, vagy veled fogom felmosni a kolesz folyosóját... - morgok rá, és remélem hogy magától felkel, ma nincs olyan jó kedvem mint tegnap volt, kifejezetten nyűgösnek érzem magam. Visszaslattyogok az ágy mellett álló kis szekrényhez, és kiveszek belőle egy egyszerű zöld-ezüst mintás pólót, és belebújok. A szekrényke fiókos részéből előhalászok egy pár szürke zoknit, és leülök az ágyra míg felveszem. Közben hallgatom mit mond Shon. hm, ideje már.
- Nocsak, micsoda kellemes hír ez így kora reggel. Ennyit engedek, nem fogja tudni rajtunk kívül más, de minden másban én diktálok. A mikor, hol és hogyan kérdésekben. Nem leszek kedvesebb ettől, és nem leszek a barátod sem. Most gondold meg, ez az utolsó esély hogy visszalépj - jegyzem meg, mert nekem kb egy használati tárgy szintjén lesz érdekes, mint egy kedvenc bögre, vagy egy bejáratott teniszütő, akármi. Érdekes lesz, főleg azért, mert csak azért engedett nekem, hogy folytatni tudja a tanulmányait, mivel ő ösztöndíjazott, nem vájkál könyékig az anyagi javakban. Persze nekem ezzel nincs problémám.
Tárgy: Re: 201. Kedd Nov. 13, 2012 10:45 pm
To Heaven
Egy kártyázásból nem eshet bajom, elvégre nem vérre megy ez az egész. Viszont a vetkőzős pókernek is meg van a maga hátránya, főleg akkor, ha egy olyan emberre játszol, aki mindkét irányba vonzódik. A vonakodásom is arra utalt, hogy félek tőle, mert nem tudom, hogy mit akar. Jó… a tisztességtelen ajánlatából tudom, de ott enged dönteni, és az megint más, mert mondhatom neki, hogy nem. Itt viszont kénytelen voltam engedni, ha nem akartam, hogy megüssön. Márpedig nem akartam, szóval hagytam, hogy tegye, amit akar. Meglepetésemre viszont, lefeküdt aludni, én meg nem haboztam, ugyanúgy cselekedtem.
Másnap reggel, még ő bement a fürdőbe, volt időm, gondolkodni a dolgokon. Bastian ajánlata mindvégig a fejemben volt, a tegnapi csók, pedig csak nyomatékosította ezt bennem. Nem sürget, ami meglepő számomra, de ugyanakkor már-már kedves tőle, hogy nem nyaggat a válaszadással. Van bőven időm felmérni a dolgokat, és a vele járó következményeket. Ha elfogadom lesz pénzem, és tudok normális cuccokat venni, hazaküldeni anyunak, és folytatni a tanulmányaimat, de ugyanakkor Bastian játékszere leszek még jobban. Bármikor elragadhat a folyosón, és egy kis zugba cipel, hogy most Ő azt akarja, és kussoljak. Ha nem fogadom el, akkor valószínűleg kicsapnak a suliból, de nem kell attól tartanom, hogy Bastian megteszi. Mikor kijön a fürdőből, és elzavar az ágyáról, eszemben sincs megmozdulni. Úgy is ott fogok kikötni, szóval feleslegesen nem akarok sétálgatni. – Szerintem felesleges lesz felkelnem… –motyogtam halkan, és felkészültem arra is, hogy megüt. Ha már fel akarja mosni velem a padlót, úgy is mindegy, hogy mennyire készít ki előtte. Figyelem, ahogyan felöltözik, és a szavait is, amire elsőre csak egy sóhajjal reagálok. Csendben figyeltem előre, vagy öt percig, mire újból megszólaltam. – Szükségem van a pénzre… Visszaléphetnék, de akkor valószínűleg többet nem találkozunk… Rendben, te diktálsz, csak ne tudja meg senki sem… –reagáltam a mondandójára, és vártam. Most nem tudom, hogy mit is akar, vagy hogy rögtön le fog e támadni, de jobb felkészülni minden eshetőségre. Feljebb ülök az ágyán, a hátamat a falnak támasztom, lábamat kinyújtom. Ránézek Bastianre, majd eszembe jut, hogy azért valamit bővebben és részletezhetne. – A mikor és hol az megvan, de hogy érted… hogy a "hogyant" is te diktálod? –lehet hülye kérdés, de nekem új ez az egész, és nem tudom, hogy mit takar a szó alatt.
Tárgy: Re: 201. Csüt. Nov. 15, 2012 7:08 am
Már sétálnék tovább, mikor megtorpanok a megszólalására. Felesleges? Nem, majd az lesz felesleges hogy nem kelt fel, nincs jó kedvem, nem aludtam ki magam és ráadásul fáj minden izmom, és porcikám, amim csak van. Első felszólításra nem reagált, így egészen egyszerűen odalépek, és elkapom elől a grabancánál fogva. Megrántom erősen előre, és félrefordítom a testem, hogy a durva szálú padlószőnyegre zakózzon hassal előre.
- Én megmondtam hogy kotródj az ágyamról - vetem neki oda, és átlépek felette, de kivételesen nem lépek rá, megállom a kísértést, inkább felöltözöm rendesen. Mégsem a színes zöld pólót veszem fel, hanem inkább egy egyzserű fekete izomtrikót. Az sms-szerint, amit kaptam, 11-re lent kell lennem a focipályán, tök jó, addig még van fél órám, hogy normálisan összekapjam magam. Vissza telepedek az ágyamra, és belebújok egy kopottas, fekete-fehér egyszerű cipőbe, aminek csúszásgátlós talpa van, és magasított szárú, szóval tartja a bokámat is. Elhasalok az ágyon, és kinyújtózkodva kihalászom a kistáskám az ágy mögötti kis részből, amiben a gyógyszereket, meg vitaminokat tárolom. Kiszedem, amiket reggel kell beszedni, és egy fél üveg vízzel le is öblítem.
Őszintén szólva, most a legkevésbé sem érdekel Shon, meg az ajánlatom, meg úgy igazán semmi sem, mégis csak egy morranással intézem, el ahogy a szőnyegről összekaparja magát. - Jól van. Nem tudja meg senki, innentől nincs visszaút, a kezemben vagy, világos? A jelenlegi felálláson ez nem sokat változtat ami azt illeti - jegyzem meg, és kidobom a szobai kis szemetesbe az üres üveget. Felkapom a sporttáskám, belehajítok egy váltás cuccot, és a telefonom, ha netán valakinek hiányoznék. Nokia Lumia egy egész tűrhető, de valahogy nem az igazi. Elgondolkodva forgatom az ujjaim közt, a vékony, lapos készüléket, aztán zsebre vágom. Hideg, szürkés szemeimmel visszanézek a lakótársamra.
- Hogyan. Lassan, gyorsan, lágyan, vadul... stb. Mindenesetre most nem szándékozom rád vetni magam, egyrészt nincs kedvem, másrészt húsz perc múlva a focipályán kell lennem, így időm sem nagyon van - válaszolok a kérdésére, és felsóhajtok. Túl haamr írt vissza a sportszövetség, nem akartam ennyire gyorsan választ kapni, de muszáj leszek eltolni a pofim. Amerikai foci mi? Mi más kell nekem a tánc mellé...De hát állóképességfejlesztés a cél, a tanár szerint is jó lesz ez a sport... - Kurvaélet, de nincs kedvem edzésre menni... - morgok.
Tárgy: Re: 201. Csüt. Nov. 22, 2012 10:08 am
To Heaven
Mégis jobban jártam volna, ha felkelek az ágyáról. De kell nekem provokálni, máris a padlón kötöttem ki. Eléggé fájt a hasam a szőnyeg miatt, de ezen már nem tudok változtatni. Nyöszörögve tápászkodom fel, aztán látom, hogy Bastian átlép felettem. Ösztönösen húztam le a fejemet, és feküdtem vissza a szőnyegre, mert szokása ilyenkor rám lépni. Igaz, most nem tette, ezért kihasználva az alkalmat, felkapartam magam a földről, és azonnal az ágyamra ültem. Végignéztem a mellkasom, és a hasam… hát eléggé vörös volt, és égetett is.
– Eddig is azt tettél velem, amit akartál. Most sem lesz másképp, csak kicsivel többet tehetsz velem… –sóhajtva húztam össze magamat az ágyamon, úgy figyeltem, amit ügyködik. Fel voltam most már készülve mindenre, még arra is, hogy most azonnal megteszi, amit akar. De amint látom, pakolni kezd, valószínű, hogy most nem lesz semmi. Ezért elkezdhetek felöltözni.
– Azért, lehetőleg éljem túl… Nem is tudtam, hogy focizol. –jegyeztem meg a dolgokat halkan, miközben felvettem a nadrágomat, meg a zoknikat. Most azon gondolkodom, hogy inget, vagy pólót vegyek fel, de igazából tök mindegy, mert mind a kettőből, csak egy darab van, ami még tiszta, ezért inkább az ing mellett döntöttem. Felvettem, és gombolkodni kezdtem. Bastian morgására elhúztam a számat. Ha Ő mérges, az azt jelenti, hogy engem fog püfölni. Szuper dolog lesz összeverve kezdeni a napomat.
– Akkor ne menj. Mond azt, hogy közbejött valami halaszthatatlan dolgod. Biztosan meg fogják érteni. Ha egyszer hiányzol, csak nem dől össze a focipálya, vagy igen? –igazából, fogalmam sincs, hogy miért javaslok én neki ilyesmit, hiszen csak nekem rossz, ha a suliban marad, és nem megy el edzésre. Tény, hogy nem sűrűn hallgat rám, szóval még az is lehet, hogy mégis elmegy. Azonban nem én irányítom őt, hanem Ő engem, és nekem nem nagyon kellene szájhősködöm vele szemben, de van, amikor én sem tudom visszafogni a számat… na olyankor szokott alaposan megverni.
Tárgy: Re: 201. Szer. Dec. 05, 2012 4:04 am
Elnézem, ahogy összekaparja magát a szőnyegről, ez még a puhábbak közé tartozik, a lányok szobáiban ennél is rosszabb, sokkal dörzsisebbek vannak leterítve, talán mert ők mindig papucsba meg magasarkúba mászkálnak, míg mi fiúk gyakran mezítláb. Ki tudja ezt követni, én nem...Mikor már az ágyán üldögél, látom a zoknihúzás közben hogy alig vörös a hasa és a mellkasa. - Fogadtál volna szépen szót, nem fájna most ennyire - vigyorgok, nem bírom megállni hogy ne gúnyolódjak rajta egy picikét, ennyit megérdemel, engedetlen kutyus.Majd tanul a hibájából szépen.
A kijelentésére egyszerűen bólintok, önteltségnek vagy önhittségnek tűnik, de ez így van, és minek kellene letagadni a nyilvánvalót? - Így van, de nézd a jó oldalát, nem rossz dolog az ágyasomnak lenni, felére csökkenti a verések arányát - vigyorgok, és felkelek. Ide-oda mászkálok még egy kicsit a cuccaim keresgélve, és összeszedek még ezt azt. A csuklószorítókat, és a fáslikat is, azt mondták azt is vigyek, jó ha van. Bár gyakran kell a játékhoz, ha valami megerőltetőbbet kell csinálni. - Túl fogod, ne aggódj. Az összetört játékoknak nincs sok értelmük, vigyázni kell rájuk amennyire lehet. Nem sima foci, amerikai foci ami azt illeti, de csak az erősítés miatt kell járnom... - húzom el a szám, és felcihelődök, mennem kell elfelé. Az edzés nem vár meg, bármennyire is szeretném, már az ajtónál járok mikor megszólal ismét. - Muszáj bemennem, és nem kérek több személyre szabott jótanácsot, elég nagy gyerek vagyok hozzá hogy megoldjam a problémáim, vagy így vagy úgy - nézek vissza, jeges szürkés szemeimmel, és elindulok, a vagy sok órás borzalomra. Az ajtó csapódik utánam.
//vagy zárunk, vagy megvárod míg visszaérek edzésről //