Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
William Morson EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
William Morson EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
William Morson EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
William Morson EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
William Morson EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
William Morson EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
William Morson EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
William Morson EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
William Morson EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

William Morson

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
William Morson
Diák zeneszak második év
Diák zeneszak második év
William Morson

HSZ SZÁM : 8

William Morson Empty
TémanyitásTárgy: William Morson   William Morson EmptyCsüt. Dec. 13, 2012 8:18 am

William Morson

William Morson Chad-Murray

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    [William Morson] és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    [Will, esetleg Bill, de azért ölök!]. Születtem
    [1996. március 25.-én] ebből adódóan [16] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [EREDETI] karakter vagyok és 100%-ban [Hetero]! Foglalkozásom [tanuló]. Tízes skálán az iskolában,
    én [ösztöndíjas] vagyok. [MÁSODIK]-ba járok. [ZENE] szakos vagyok.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. Szőke, de mindig máshoygan vágatja. Néha letolatja majdnem kopaszra, aztán megköveszti és csak picit vágat belőle. Viszont a fésűvel így sem, úgy sem áll közelebbi ismertségben.
    SZEM.kék színű, enyhén mandulavágású
    SÚLY ÉS MAGASSÁG.olyan száznyolcvan körüli, inkább valahol fölötte. Mindehhez jön nyolcvan kiló, többségében izom.
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Van egy egész háán végigfutó heg, amelynek megvan a maga története, de csak pár ember látta, és csak egy ismeri magát a történetet.
    STÍLUS. Ebben a tekintetben amolyan vidéki suttyó a nagyvárosban. Nem igazán kenyere az extrém ruházat, inkább a maga nyugis stílusában nyomja. Általában inkább alkalomhoz illően öltözködik, például tudja, mit kell felvenni, ha el akar csábítani valakit, ahogy azt is, hogy nem érdemes V-nyakú pólóban megjelenni, ha az igazgatóiba rendelik.
    HANGSZER. gitár
    CSOPORT. diák
    PLAY BY.Chad Michael Murray
    EGYÉNI TITULUS. --

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.
    – összerezzen a csapódó hangokra
    – marha rendetlen. Vagy rendetlen marha. Kinek hogy tetszik.
    – ha zavarban van a hajába túr
    – ha vesztésre áll lazán faképnél hagyja a vitapartnerét

ERŐSSÉGEK.
    – Jól tud gitáron játszani
    – Ösztönösen ért hozzá, miként érje el, amit akar
    – Hihetetlenül tehetséges író.
    – Humoros

GYENGESÉGEK.
    – Bizonyos fokon mindig alábecsüli önmagát
    – A hűség nem éppen a legerősebb jellemvonása
    – Sosem elégszik meg azzal, amije éppen van.
    – Hajlamos túlzásba vinni dolgokat.

SZERET.
    – Kelly McDavson, a barátnője, akivel ugyan rajongásig szeretik egymást, mégsem igazán hűségesek egymáshoz. De végül valahogy mindig egymás karjaiban végzik, és egy kis békülős szex mindent megold köztük.
    – Írás, enélkül létezni sem tudna. ha egy napig nem írhat letargiába esik. ha egy hétig nem írhat, akkor már aggresszív. ha két hétig megfosztják az adagjától, akkor már beszámíthatatlan.
    – Kifejezetten szereti a rock zenét, bár inkább a hard rockot és a metált. Szinte semmi mást nem képes meghallgatni
    – Kávé, amely szintén a létezésének egyik alapkövetelménye.

NEMSZERET.
    – A lelkiismeret-furdalás érzését ki nem állhatja.
    – Nagyobb távolságra lenni a húgától
    – Ha a nyakába varrják a dolgokat a megkérdezése nélkül
    – A kialvatlansággal sincsenek baráti viszonyban.

TELJES SZEMÉLYISÉG. Will amolyan csendes, visszahúzódó alak, aki bulikban csak részegen tudja igazán kivillantani a személyiségét. A szülei valamiylen szinten mindig is irányították, őmiattuk jött az Aloisba is. Bár ez utóbbiban azért Kelly is játszott némi szerepet. Ebből persze kitűnik, hogy könynen befolyásolható. Ehhez szintén barátnője ért igazán, de már olyan régóta ismerik egymást, hogy bőven volt ideje kitanulni.
    Személyiségének másik sarkallatos pontját hobbija, az írás adja. Meg van benne minden, ami jellemzi az írókat: szórakozott, néha egyenesen és látványosan őrültnek tűnik, és képes vadidegenekhez oylan kérdéseket szegezni, amitől azok sikoltva menekülnek. Hát igen, szociális érzés az nincs a toppon. Ezért van szüksége valakire, aki lehűti kicsit, amikor éppen elszáll. Többségében a könnyen kapható lányokon éli ki magát, néha alkoholban, bár messze van az alkoholista jelzőtől.

TITOK. Magánélete már alapvetően titkosnak mondható egy korabelihez képest.

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. [color =gray] Alois kolesz
    SZÜLŐK. Alex Morson, gyári munkás, Lily Morson tanárnő. Mindketten harmincnyolc évesek, rendkívül boldog házasságban élnek..
    TESTVÉREK.Kathreen „Kath” Morson, tizennégy, imádják egymást..
    TÖRTÉNET. Kelly már egyenletesen szuszog a mellkasomon, miközben én az aranyszín hajával játszadozom. Közben gondterhelten ráncolt szemöldökkel bámulok föl a mennyezetre, és úgy alapvetően utálom magam. Ismét megcsináltam, ismét megcsaltam őt. Ő mégis megbocsát nekem. Vajon mégis miért? Ezt sosem értettem. Nem szolgáltam én rá, hogy valaki ennyire szeressen. Vagy csak attól fél, hogy elveszít? Ahogy végigondolom az életem, ez egy egészen komoly lehetőség.
    Nem fogom a születésemmel kezdeni. Két okból, hogy őszinte legyek: egyrészt, mert rohadtul nem lenne értelme, nem volt sem nehéz szülés, sem különleges, és giccs nélkül amúgy sem lehet írni ilyesmiről. Inkább átugrok az első iskolai napomra, onnantól kezdődik uyganis életem java része, ami elhozott egészen idáig. Márpedig nálamnál nagyobb írók is megmondták már: Kezd annyira közel a befejezéshez, amennyire csak lehetséges.
    Az első iskolai napomon találkoztam ugyanis először Kellyvel. Sosem felejtem el, hogy majdnem becsöngetésre értem be. Izgultam, szívem a torkomban dobogott. Hiányoztak a barátaim az óvodából, de valamennyire mégiscsak örültem, hogy iskolába járhatok. Amikor beléptem az osztályba minden egyes hely foglalt volt, kivéve egyet. Egyetlen hely, ahol is egy szőke hajú, szép kislány üldögélt. Isten a tanúm rá, kelly már abban a pillanatban rabul ejtette a szívem, amint rám pillantott a nagy, kék szemével. Leültem mellé és a sorsom megpecsételődött.
    Barátok lettünk. Eleinte csak együtt lógtunk a mászókán, aztán meghívtam a születésnapi bulimra, majd ő is engem a sajátjára. Mire ötödikig eljutottunk már olyan mély barátság fűzött össze bennünket, amilyet azóta sem ismertem. Hatodik elejére aztán tudtam, hogy belészerettem. Onnantól kedzve a barátság felért egy kínzással. Minden egyes alkalommal, amikor hozzám bújt mikor nálunk aludt, csak szerettem volna megcsókolni, szerettem volna elmondani neki, mit is érzek.
    Aztán, nyolcadik karácsonyán már nem bírtam tovább...
    Megmozdítja a fejét és felnéz rám. Szeme az álomtól földagadt. Mindig is imádtam, amikor így nézett rám. Bágyadtan elmosolyodott, aztán felkönyökölt és rám nézett.
    – Miért nem alszol? – kérdezte.
    – Nem vagyok álmos – feleltem. Valójában már aludtam volna, és ezt ő is tudta, elvégre majdnem mindig tudtuk mit érez a másik, de nem szólt semmit sem, csak aggódva nézett rám. – Aludj! Nem lesz semmi baj.
    Láttam rajta, hogy vitatkozni akart, ezért játékosan visszanyomtam a fejét a mellkasomra. Itt mindig könnyedén aludt vissza, nem igazán értem miért, de így volt. Most sem replikázott, de tudtam, hogy még ébren van.
    Nos, én pedig nyolcadik karácsonyánál tartottam, igaz? Igen... hazakísértem, miután kiosztottuk az ajándékokat az osztályban. Az ajtóban aztán megállt, szembefordult velem, megfogta a kezem és megcsókolt. Vigyorogva nézett rám utána, és csak annyit mondott: „Te soha nem akartad megtenni, te marha!”
    Egészen addig nem is volt semmi bajunk, amíg el nem jöttünk az Aloisbe. Marha boldog kapcsolatot éltünk meg. Őmiatta jöttem ide, hogy vele lehessek, bár ami azt illeti, rossz előérzet kerített hatalmába már a jelentkezésnél is. De fenébe az egésszel, gondoltam, tudok írni, tudok gitározni, valahogy csak túlteszem magam a dolgon! Szóval eljöttünk ide. Az első hetünkön összekaptunk valamin, én pedig csúnyán leittam magam. Akkor csaltam meg először. Mikor rájöttem, hogy mit csináltam, azt hittem kitépem minden szál hajam. Biztosra vettem, hogy Kelly el fog taszítani. Kinek kellettem volna ezek után úgy mégis?
    Ő mégsem dobott ki. Visszafogadott, ekkor és a mostani alkalom után is, ahogy az ezt megelőző tíz után is. Mert mi ketten... Mi valami több vagyunk. Persze veszekszünk a dolgok miatt, de végül mindig megbékélünk.
    Ismét végigsimítok hosszú, szőke haján, és a felébe suttogom.
    – Szeretlek, te lány.
    Aztán én magam is elalszom.

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV?Ice
    TAPASZTALAT? hét
    KOR?18

Vissza az elejére Go down
Tiffany Burns
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
Tiffany Burns

HSZ SZÁM : 218
KOR : 29

William Morson Empty
TémanyitásTárgy: Re: William Morson   William Morson EmptyCsüt. Dec. 13, 2012 9:37 am

Szia Will! Tetszettél, meg minden, szóval foglalj avit és irány a játéktér!
Ne hagyd magad Smile

ELFOGADVA!
Vissza az elejére Go down

William Morson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Diák-
Ugrás: