Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
ELI HURST EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
ELI HURST EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
ELI HURST EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
ELI HURST EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
ELI HURST EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
ELI HURST EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
ELI HURST EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
ELI HURST EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
ELI HURST EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

ELI HURST

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Eli Hurst
Felnőtt
Felnőtt
Eli Hurst

HSZ SZÁM : 2

ELI HURST Empty
TémanyitásTárgy: ELI HURST   ELI HURST EmptySzer. Nov. 07, 2012 9:43 am

ELIJAH GEORGE HURST

ELI HURST Tumblr_m72kpj591i1ra7l3ko1_500_large

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Uh, hogy te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? Ez tök lehangoló. Hát… a nevem ELIJAH GEORGE HURST bár ezt igyekszem nem terjeszteni. Hamár összehaverkodtunk, hívj ELI-NAK, ahogy mindenki más is teszi. Születtem 1990. AUGUSZTUS 4-ÉN ebből adódóan, ha egy kis fejszámolást végzek, kiderül számomra is, hogy HUSZONKETTŐ éves vagyok. Ezt jobb lenne, ha megjegyeznéd, ugyanis potenciálisan tudok neked sört venni. Hát nem csodás? Amúgy én egy úgynevezett EREDETI karakter vagyok, akármit is jelentsen ez, és ez ugyan nem tartozik rád, de 100%-ban NEM DEFINIÁLOM AZ ÖNSZEXUÁLISON TÚL A SZEXUALITÁSOM! Foglalkozásom NAGYJÁBÓL HETENTE MÁS ÉS MÁS, DE SZOMBAT ESTÉNKÉNT EGY ALTER KOCSMÁBAN FEL SZOKTAM LÉPNI AZ UNOKATESÓM ZENEKARÁVAL . Vagy valami ilyesmi.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. Barna, oldalt felnyírt, göndör és tízből kilenc ember szerint tök buzis. Én elhatárolódom az ilyesfajta kijelentésektől, és hagyom a maradék egynek, aki cukinak tartja, hogy az ágyába vigyen.
    SZEM. A színe kit érdekel, ha úgy tudok nézni vele, mint egy kiskutya? Jó, nem is tudok úgy nézni. Kék.
    SÚLY ÉS MAGASSÁG. Valamikor egyszer csak több lettem, mint hetven kiló, aztán kiderült, hogy száznyolcvankét centi magas vagyok. Majd eltelt egy nap, és ezen semmi nem változott.
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Megdöbbentő, mikre rá nem kérdezel.
    STÍLUS. Hihetetlenül szűk farmerok, tornacipőkkel és olyan ingekkel, amik sokat elmondanak rólam, kivéve, hogy jó lenne az ízlésem.
    HANGSZER.Vokál mellett állítólag olyat terjesztek magamról, hogy tudok gitározni. Szeretem a csörgődobokat, és kisebb koromban jártam zongoraórákra.
    CSOPORT.Felnőtt
    PLAY BY.Kevin Ray
    EGYÉNI TITULUS.pretty little things

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.dohányzás, lekezelés és olykor még viccek mesélése is
    ERŐSSÉGEK.nyakatekert okoskodás, dolgok gyors memorizálása, kávéfőzés
    GYENGESÉGEK.kávén kívül bármi más megfőzése, sportok, számítógép kezelés
    SZERET.modern fizika, képregények és sok más, ami most a harmadik pont lehetne
    NEMSZERET.popkultúra, Facebook, és ha megpróbálják megmondani, mit csináljon
    TELJES SZEMÉLYISÉG. Én vagyok a hős, a rettenthetetlen, a botorság – akarom mondani – bátorság hű és örök szolgája. Illetve, az előbbiek talán mégsem. Soha nem támadok éppen ezért soha nem is menekülök. Én vagyok, és leszek a megtestesült semlegesség. Egy egyéniség? Á, ugyan…
    Vagyok talpnyaló és kedvnyelő, csalódott, de büszke, meg olyan furcsán, tűrhetetlenül magamnak való. Uralkodó beosztott, beosztott uralkodó, nagyhatalmú fél nemes, kishatalmú nagy király. Nem sírok. Nem leszek szomorú. Nem is mondanám, hogy boldog. Inkább lázadok. Csak azt nem tudja senki, hogy kinek akarok ezzel lázat okozni. Én sem tudom.
    A világot észre sem veszem. A világ sem foglalkozik olyan nagyon velem. Más szavakkal: nem törődőn jól megvangyunk. Vagy sokkal inkább átnézünk egymáson. Ha közelebbről vesszük – és miért ne tennénk ezt? – olyan, mint közélet, jelen, múlt, szabályok és rendeletek kétséges, hogy valaha is szívemig, elmémig, lelkemig hatoltak volna. Nem érdekel. Nem ellenkezek vele, de mellette sem vagyok. Lehetnék akár a testet öltött, tökéletes majdnem-semlegesség.

TITOK.Szeretek üres házakba betörni.

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. LA
    SZÜLŐK. Anyu & Apu; 47 & 49; óvónő & könyvtáros
    TESTVÉREK.nem élek ilyenekkel
    TÖRTÉNET.HOZOTT – @ wayfaring stranger

Nem fogok duzzogva lelépni Franz bácsi házassági évfordulójáról. Nem fogok duzzogva lelépni Franz bácsi házassági évfordulójáról. Nem fogok duzzogva lelépni Franz bácsi házassági évfordulójáról.

Duzzogva leléptem Franz bácsi házassági évfordulójáról.

Összehúztam a bőrjakóm a mellkasomon, kicsit megborzoltam a hajam, úgy indultam el. Hová? Valahová. Nem tudom pontosan, ami azt illeti, nem igazán figyeltem rá. A zsebemből cigarettát halásztam elő. Rágyújtottam. Szürke házak suhantak el mellettem, suhantam szürke házak mellett. A füst pamacsokban szállt utánam.
    Amolyan halálunalmas, koranovemberi, szürke késődélután volt. A nap leszállóban, keletről felhők éreztek, és ha tényleg az időjárásról akarnék beszélni, azt mondanám, abban a másodpercben minden megtörtént, amit csak mára az időjárás jelentés ígérhetett. Tipikusan őszi csütörtök délután. Olyan tipikus volt az is, hogy csak egy ilyen szerencsétlen, istenverte napon léteznek nálunk családi összejövetelek. Az viszont meglepő, hogy még összejön a család. Meglepő, de valahogy most, ebben a percben, meg az előzőekben, sőt talán az elkövetkezendőkben is ez a legkevésbé sem zavar össze. Milyen az, ha az ember a közvetlen hozzátartozóit is leszarja? Nem kimondottan kedves. Nem kimondottan… emberi? Mi emberi a családban? Mi emberi az én családomban? Iszákos barmok, idióták, narkós gyűlölő narkósok. A nagybátyám részeg, a húgom terhes, a gyerek apja ismeretlen… Állatok. Undorítóak. Taszítanak. Ne ítélj el – hopp, már biztos megtetted – alapvetően bárkit képes vagyok zsigerből gyűlölni, ha látom, tapasztalom, hogy csak a szája nagy, szarságokat beszél, ráadásul olyan dolgokról beszél szarságokat, amiről faszt sem tud. És hogy ezt saját véremtől látom… valahogy éget, szétvet belülről. Valahogy a puszta léttől elveszi a kedvemet. Ettől rosszabb ember lennék, mint mások? Alighanem. Vagy csak talán. Attól függ, kit kérdezel. Vagy kérdezel-e valakit.

Méterek, száz-méterek, kilométerek fogytak előttem, nőttek mögöttem. Néha áldom magam, hogy minden adandó alkalommal véletlenül megfeledkezek a kiöltözésről, így ilyesmi helyzetekben az ünneplőcipő nem bassza szét a lábamat a távgyaloglásomban. Már csak azért sem, mert utolsó értesülésem szerint nekem nincs ünneplőcipőm. Sőt, már csak legendák keringenek arról is, hogy a bakancsom mellett valaha más lábbelim lett volna, bár sanszos, hogy téged ez most a legkevésbé sem érdekel.
    München elő belvárosának szélén araszolva egy órás semmittevős sétának köszönhetően úgy nyolc kilométerrel kerültem arrébb. Utcanevet nem láttam, nem is néztem. Úgy az elmúlt negyven percben csak annyi hajtott előre, hogy találjak egy presszót, ahol tudok cigarettát venni, mert ezelőtt negyvenegy perccel szívtam el az utolsó szálamat. Ha szemfüles vagy, nyílván rájöttél, az előbbit nem mondom el, ha minden előrelátható jel nélkül egyszer csak nem találok egy kocsmaszerűséget egy sarkon. Bentről új, vastag, és mégis kopott rockzene, sör és cigaretta szag szivárgott ki némi fénnyel. Igazából máskor be nem mennék ilyen helyekre, viszont ha egy óra alatt tényleg csak egy kocsmát lehet találni – persze lehet, hogy én csesztem el – akkor istenöccse, ne szalasszuk már el.

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV?
    TAPASZTALAT?2
    KOR? 19
Vissza az elejére Go down
Tiffany Burns
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
Tiffany Burns

HSZ SZÁM : 218
KOR : 29

ELI HURST Empty
TémanyitásTárgy: Re: ELI HURST   ELI HURST EmptySzer. Nov. 07, 2012 10:50 pm

Az előtörid rendben van, már csak egy avifoglalás és mehet a játék!

ELFOGADVA!
Vissza az elejére Go down

ELI HURST
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Felnőtt-
Ugrás: