Cherise Morgan Sajtó
HSZ SZÁM : 6 KOR : 34
| Tárgy: Cherise Morgan Hétf. Okt. 22, 2012 10:09 am | |
| MORGAN CHERISE EMILY better than thou ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem [Cherise Emily Morgan] és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj [Chery-nek;Rise-nek]. Születtem [1990.Október 22.] ebből adódóan [22] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [ EREDETI] karakter vagyok és 100%-ban [Heteroszexuális]! Foglalkozásom [ Újságíró ]. Tízes skálán az iskolában, én [ ÖSZTÖNDÍJAZOTT ] voltam.
prettier than thou MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS HAJ. Hosszú rakoncátlan barna tincseim vannak. Amit néha már unok, de megszoktam az évek alatt. Volt már fekete, szőke, rövid, és még hosszabb hajam is. Eredetileg szőke színű, de a barnát jobban szeretem. Általában csak kiengedve hordom. De néha fel szoktam kötni lófarokba, vagy ha valamilyen eseményre megyek, megcsináltatom az egyik fodrász barátnőmmel. SZEM. Kékes-zöldes színű. Kicsi koromban szemüveget kellett hordjak és e miatt, sokan csúfoltak. Ezért nem hordtam. Meg is romlott a szemem és ezért kellett 19 éves koromban megműteni. Most már jó minden. Csak néha hordok olvasáshoz, meg ha a gépen dolgozom. SÚLY ÉS MAGASSÁG.168 cm és 65 kg. KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. van egy kicsi repülő tetoválásom a csípőmnél. STÍLUS. Régebben követtem a divatot, sminkeltem magam, eljártam bulizni,de azóta a nap óta, már nem törődöm magammal. Úgy öltözködöm mint a fiúk. Nem érdekel semmi sem. A legtöbb ruhám az egy póló, kapucnis felső, farmer és egy tornacipő. De ha dolgozom, kicsit jobban öltözöm és ha valamilyen eseményre kell mennem, ki szoktam öltözni. Persze olyankor a húgom segít. Néha szégyellem e miatt magam, hogy ő ad ruhákat vagy valami ha ilyen eseményre megyek, de akkor is. Nem nagyon zavar. És otthon, ha nem dolgozom, egész nap egy melegítőalsóban és egy kinyúlt pólóban vagyok. HANGSZER. Kicsit zongorázom, és gitározom is, valamint éneklek is. CSOPORT.Sajtó PLAY BY. Kristen Stewart EGYÉNI TITULUS. nem kötelező
smarter than thou SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG SZOKÁSOK. - minden reggel egy pohár kávé és egy szál cigi - képes vagyok otthon is, hétvégén dolgozni a munkáimon - kényelmes ruhában ülni a tv előtt és nézni azt ERŐSSÉGEK. - sütemény sütés - fotózás - szeretet érzés - könnyen barátkozás
GYENGESÉGEK. - flörtölés - sportolás - riport készítés - alkoholt inni
SZERET. - családom - fotózás - sütemények/ édességek - kávé - cigi - nutellás kenyér - kakaó - virágok - olvasás - filmek
NEMSZERET. - alkohol - beképzelt emberek - divat - kelbimbó - brokkoli - bulizni - flörtölés - egyedüllétet este - ha beleszólnak az életembe
TELJES SZEMÉLYISÉG. Könnyen barátkozós típus vagyok. Sokat szoktam káromkodni, ami nem jó dolog, főleg egy lánytól nem. Hamar felkapom a vizet, apró dolgokon és ezért szoktam káromkodni. Ha végignéztek rajtam, látszik rajtam ,hogy nem tartozom a gazdag réteg közzé. Örülök ha fel tudok rendesen öltözni. De nem zavar engem. Meg vagyok én azzal a néhány barátommal. Nem vagyok az a bulizós, táncolós, ivós típus. Elmegyek egy-két buliba, de inkább ülök a sarokba és csendbe hallgatok.Sokak szerint kitűnő barát vagyok, mert ha elmondanak valamilyen titkot, nem adom senkinek sem tovább. Nem az erősségem a sport,de el szoktam járni a húgommal együtt 2-3 órát futni. Ennyi nálam a sport. Amolyan csendes ember vagyok. Nem vagyok valami nagy dumás. TITOK. 17 éves koromban, hazafelé iskola után, megerőszakoltak. azután költöztünk el LA-be. Azóta nem foglalkozom magammal és rászoktam a cigire is.
richer than thou TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Los Angeles, szüleimmel és tesóimmal együtt egy nagy házban. SZÜLŐK. Apa: James Ben Morgan. 49, újságíró/riporter Anya: Isabella Molly Morgan1 47, szakácsnő TESTVÉREK. Rebecca Morgan, 19, a helyi suliba jár tánc szakon ; Harry Morgan ,24, dolgozik és menyasszonya van TÖRTÉNET. 1990. Október 22. születtem New Yorkban, a szüleim második gyermekeként. rajtam kívül van egy bátyám, aki 25 éves és van egy húgom is, aki 19 éves. Mind a kettejüket nagyon is szeretem. Szerettem itt élni. Sokáig itt is éltünk, de egyik nap egy szörnyű nap, megváltoztatott mindent az életemben. 16 éves koromban, épen hazafelé tartottam délután, késő este az iskolából. Közel volt a házunk, vagy 5-6 háznyira az iskolától, ezért nem is jött apu vagy a bátyám értem. De most már engednem kellett volna, hogy értem jöjjenek. Éppen indultam hazafelé, senki nem volt az utcában, legalábbis én szerintem nem volt. Egyszer csak a semmiből, feltűnt egy részeges, olyan 18-19 éves fiú. Gyors léptekkel elmentem mellette, de hírtelen, mellettem termett, befogta a számat, behurcolt a fa mögé és megerőszakolt. Nem tudtam semmit sem tenni. Sikítottam, kiabáltam, de akkor csak jobban csinálta és ütött, hogy ne kiabáljak. Hajnalban találtak meg anyuék. Én ott feküdtem, szétszakadt ruháimban, kék-lila foltokkal a testemen, összekuporodva és sírtam. Ezek után, már nem akartam ott lakni, oda járni iskolába, sőt a városban sem. Messze innen. Szerencsére apu kapott egy jó munkát Los Angelesbe egy híres újság szerkesztőségében, mint riporter/fotós/újságíró. Anyu is szerencsére a szakmája szerint el tudott helyezkedni, ami a szakács. Nekem is lett egy nagyszerű iskolám. Alois Rock School a neve és nagyon szerettem oda járni. Ez az ügy után ,kezdtem el nem foglalkozni magammal. Mármint foglalkozok, de nem érdekel a divat, a bulik, meg az ehez hasonló dolgok, amik régen is. A legtöbb ruhám, a pólókból, farmerokból és a tornacipőkből áll. De ez engem nem zavar. Sminkelni sem sminkelem magam. Minek az? Hülyeség az egész dolog. Miután elvégeztem a 4 éves zene szakot, igen jól hallod zene szak. Bár nem tudok énekelni, én szerintem, sokak szerint jó hangom van. Zongorázom és kicsit gitározom is. Szóval miután elvégeztem a sulit, munka után kezdtem keresgélni. Nem nagyon ment, de végül, apu cégénél kötöttem ki. Eleinte csak, mint gyakornok. Kávét hoztam nekik, kivittem a szemetet, feladtam a postát, stb. De ma már, újságíró lett belőlem. Apu kitanított és itt dolgozom vele a cégnél. Jó itt dolgozni. Sok itt a kedves ember és a főnököm is rendes. Nem az a hülye bunkó, mint a tv-ben szokott lenni. Bár néha a hátam közepére kívánom, de jó fej. Még nem voltam szerelmes és azóta is várom az igazit. Ami remélem hamarosan el is fog jönni.
luckier than thou A TAG, A TAG, A TAG NÉV? Lena TAPASZTALAT? Kb. 3-4 év KOR?18
| |
|
Tiffany Burns Diák zeneszak harmadik év
HSZ SZÁM : 218 KOR : 29
| Tárgy: Re: Cherise Morgan Kedd Okt. 30, 2012 7:57 am | |
| Rendben van, foglalj avit és játék ELFOGADVA! | |
|