Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
Nathan M. Galeotti EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
Nathan M. Galeotti EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
Nathan M. Galeotti EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
Nathan M. Galeotti EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
Nathan M. Galeotti EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
Nathan M. Galeotti EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
Nathan M. Galeotti EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
Nathan M. Galeotti EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
Nathan M. Galeotti EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

Nathan M. Galeotti

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Nathan Galeotti
Sajtó
Sajtó
Nathan Galeotti

HSZ SZÁM : 9

Nathan M. Galeotti Empty
TémanyitásTárgy: Nathan M. Galeotti   Nathan M. Galeotti EmptySzomb. Okt. 20, 2012 4:42 am

GALEOTTI, NATHAN MARTIN

Nathan M. Galeotti Tumblr_lw6jmy67PI1qa3r99o1_500

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    Nathan Martin Galeotti és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    Natenek. Születtem
    1987. március 2-án ebből adódóan 25 éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett eredeti karakter vagyok és 90%-ban heteroszexuális! Foglalkozásom riporter. Tízes skálán az iskolában, én ösztöndíjazott VOLTAM. Már nem járok suliba.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. Utálom a hajamat, főleg, mert képtelenség normálisan belőni. Hihetetlenül göndör tincsekkel áldott meg a jó Isten, ezért sokáig két centisre vágattam a fodrászommal. Mára már beleuntam, így általában már félhosszúra növesztem csokoládé barna hajamat.
    SZEM. Sötétbarna szemeim vannak, melyek se nem kicsik, se nem nagyok, viszont sokáig szemüveg takarta őket.
    SÚLY ÉS MAGASSÁG. Átlagos testsúllyal rendelkezem, ruháim pedig izmokat nem igazán rejtenek. Magasságom sem tér el az átlagtól, 183 cm magas vagyok.
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Kivették a torok- és orrmandulámat is, bár ez kétlem, hogy első látásra feltűnne bárkinek, viszont kizárt, hogy azt a húsz centis heget bármi elrejthetné a hátamon. Fősulis sérülés, nem mondanám rossz emléknek.
    STÍLUS. Megveszek az ingekért és a mustár színű ruhákért. Sokan bénának gondolják az ízlésemet, de szerintem nincs olyan. Kinek mi... Egyébként, bátran kisétálok az utcára egy melegítőben, kócosan, karikás szemekkel. Nem érdekel a közvélemény, imádom a kényelmes cuccokat. Általában olcsó göncöket látni rajtam, nincs pénzem a márkás ruhákra. Nem vagyok otthon a divat terén, nem ismerem a divattervezőket, szóval... Egyáltalán nem foglalkozok az öltözködéssel, ami leheletnyi igénytelenségre utalhat.
    HANGSZER. Nincs.
    CSOPORT. Sajtó.
    PLAY BY. Penn Badgley
    EGYÉNI TITULUS. -

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.
    - A legtöbb krimi-regénynek először elolvasom a végét, és csak aztán kezdek neki. Mi van, ha meghalok közben és nem tudom meg, hogyan végződött a történet?!
    - Nem tudom, a babonák idesorolhatóak-e, minden esetre hiszek a fekete-macska, a kidőlt-villanyoszlop, a törött-tükör és még sorolhatnám milyen babonákban.
    - Egy bögre kávéval indítom a napot.
    - Télen nem vagyok hajlandó trikó nélkül kimozdulni a lakásból.
    - Nem eszem meg a hamburgerhúst, mindig kiszedem a zsömléből.

ERŐSSÉGEK.
    - fahéj-evés
    - udvariasság
    - fotózás
    - futás
    - együttérzés

GYENGESÉGEK.
    - divat
    - éneklés
    - kerékpározás hosszú távon
    - bókolás
    - konfliktuskezelés

SZERET.
    - fotózás
    - interjúvolás
    - kávé
    - ismerkedés
    - olvasás
    - sakk
    - sci-fi filmek
    - nutellás palacsinta
    - karamellás tej
    - rock zene
    - masszázs

NEMSZERET.
    - pohárfoltok az üvegasztalon
    - vörös bor
    - rasszizmus
    - ha beleavatkoznak a dolgomba
    - szitkozódás
    - hideg, téli éjszakák
    - a hajam
    - hazudozás

TELJES SZEMÉLYISÉG. Könnyen kiismerhető jellem vagyok, furcsa szokásokkal, ráadásul babonás is vagyok. Öt percet kell beszélgetned velem ahhoz, hogy rájöjj, sem a gazdag, sem a népszerű rétegbe nem tartozom, viszont annál nagyobb szívem van és annál segítőkészebb vagyok. A szomszédaimmal jó kapcsolatot ápolok, ahogy azzal a néhány barátommal is, akiknek szimpatikus voltam már az elejétől fogva. Könnyen bizalmamba fogadom az embereket, viszont csak egyszer verhetnek át: megbocsájtok, de sosem felejtek! Kedves, jó humorú fickónak tartom magam, aki nem veri át a nőket, nem keveredik balhékba és aki mellett nem kell azon izgulnod, hogy mikor kapsz a kezedhez egy irdatlanul nagy összeget képviselő számlát. Tudok spórolni, sőt muszáj is, mert meg kell, hogy mondjam, pénz szűkében állok. Keveset eszek és ritkán sportolok (hetente kétszer, egy órát reggelente), ezért a testem egyáltalán nem kidolgozott, izmosnak meg pláne nem nevezhető. Értek a titoktartáshoz, a főzéshez (lévén, hogy anyám szakácsnő), az úszáshoz, az együttérzéshez, az egyetértéshez viszont már kevésbé, mert sosem egyezik gondolatvilágom beszélgetőpartnereimével. Máshogy látom a dolgokat, mint ők és ez alól semmi sem kivétel. Gyakran robbannak konfliktusok köztünk, amit rosszul kezelek, totál lefáraszt az igazam bizonygatása. Tökéletesnek nem, de száz százalékig jó embernek tartom magam.
    TITOK. Tizennégy évesen kipróbáltam a kábítószert, ráadásul két éven keresztül dohányoztam, amit nem igazán reklámozok az embereknek, mert nem vagyok rá büszke. Arról már ne is beszéljünk, hogy tizenkilenc évesen vesztettem el a szüzességemet.

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Egy apró lakásban, a belváros közepén.
    SZÜLŐK.
    - édesapám: Vincent Galeotti, 56 éves, matematika tanár
    - édesanyám: Allison Galeotti, 54 éves, szakácsnő

TESTVÉREK.
    - Alec Galeotti, 22 éves, egyetemista
    - Bianca Galeotti, 24 éves, modell

TÖRTÉNET. Unokahúgom csintalan nevetése ráz vissza a valóságba, ahol krumplipüré és sült hús szaga terjeng, megfojtva vele az embereket. Anya ismerős kacaja társul a gyermeknevetés mellé és rájövök, hogy sokkal otthonosabb ez a hely, mint emlékeztem. A narancssárga falakat régen gusztustalannak találtam, most viszont ezer örömmel pillantok rájuk újra és újra, hogy magamba szívjam a perc mámoros érzését és úszkálhassak kicsit fiatalkorom emlékeiben. A mahagóni asztal szélén lévő pohárra gördül tekintetem. Szénsavas ásványvízzel megtöltött, citromkarikával megspékelt itóka, amit már évek óta így fogyasztok, merthogy idióta szokásaim egyike az, hogy citromkarika nélkül nem iszom meg a buborékos ásványvizet. Anya jól tudja, így mindig tart a háznál citromot attól függetlenül is, hogy már rég nem élek velük.
    - Nathan, megnézed, mit rajzoltam az oviban? - felcseng újra a dallamos, tündéri hangszín és nekem akaratlanul is mosoly kúszik szám sarkába. Sietve bólintok, hogy a tengerkék szempár tulajdonosa már el is tűnik szemem elől, nyilván azután a bizonyos rajz után menve.
    Húgom alakja körvonalazódik ki a tömegben, aki mint mindig, most is csodásan fest és az embernek gondolkoznia sem kell ahhoz, hogy rájöjjön, ez bizony modellkedik. A tartása, a mosolya, a nevetése, az állása, de még mozdulatai is tökéletesek. Ami ronthat az összképen, az talán mesterkélt viselkedése lehet, de természetesen csak a távoli rokonok mellett. Társaságomban még egyetlen egy alkalommal sem hallatott fennhéjazó megjegyzéseket. Tudja, hogy a mi családunk nem erre specializálódott, ezáltal anya mellett mindig azzá a mosolygós, szerény és segítőkész lánnyá válik, aki egykor mindenhol volt. Sajnálom, hogy ma már elveszett belőle az, aki gyerekkorában volt. A kislányt hiányolom belőle, pedig egy év uralkodik csupán köztünk.
    Öcsém nevetése dörren bele a szobába, aki egy hófehér inget és egy fekete nadrágot visel, ami úgy áll rajta, akárha ráöntötték volna. Személy szerint úgy gondolom, hogy Alec a megtestesült elegancia és ezen véleményemet sokan osztják, köztük barátnőjével, Angela-val, akivel már két éve boldog párkapcsolatban élnek. Titkon mindig is irigyeltem fivéremet azért, mert olyan könnyen megy neki minden. Talán csak én látom így, de minden jel erre utal, s már csak a tökéletes munka hiányzik a tökéletes életéből.
    Furcsa, hogy ennyire kilógok a sorból. Alec és Bianca is sikeresek, valamint jól csinálják azt, amit csinálnak. Persze, öcsémnek még van némi ideje, hogy eldöntse, merre szeretne tovább haladni az egészségügyben, de minden bizonnyal egy nagymenő orvos válik majd belőle, aki kitör a szegény életből és aki könyvet írhat majd a sikerhez vezető útról. Csodálom. Kettejük közül talán őt a legjobban.
    Olivia apró keze mutatóujjamra markol, én pedig rögvest elszakítom tekintetemet Alec-ről és az őt körbevevő emberseregről. Nem értem, miért kell ekkora ügyet csinálni a hálaadásból. Szerintem egy kifejezetten rossz szokást vezettek be annak idején.
    - Na, tetszik? - kérdi és piciny ujjával a rajzlapra bök. Semmi extravagáns, művészi dolog nem fedezhető fel rajta, mégis megvan a maga varázsa, csak mert egy gyermeki rajz.
    - Azta! Még Picasso-t is fölülmúlod, Livs. - felelem teljes komolysággal és bőszen vizsgálgatom a rajzot.
    - Mi az a Picasso? - vonja össze vékony, világosbarna szemöldökeit, melyeket nem takarnak el gesztenyeszínű, hullámos tincsei.
    - Ő egy nagyon tehetséges bácsi volt. De te tehetségesebb vagy nála. - kacsintok rá, mire mellém mászik a kanapéra, majd feláll és nyakam köré tekeri karjait.
    Az ilyen családi összejövetelek tulajdonképp semmire sem jók. Az úgynevezett családnak a felét még életemben nem láttam, ennek ellenére kötelességüknek érzik, hogy megjelenjenek csak mert édesanyám volt olyan kedves és meghívta őket. Az este végére természetesen a fél társaságnak ugyanúgy nem tudom a nevét, jövőre pedig - ugyanekkor és ugyanitt - akadnak majd még újabb rokonok, akik továbbra is ismeretlenek maradnak számomra.

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV? Nate
    TAPASZTALAT?2 év
    KOR? 16 múlt
Vissza az elejére Go down
Tiffany Burns
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
Tiffany Burns

HSZ SZÁM : 218
KOR : 29

Nathan M. Galeotti Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nathan M. Galeotti   Nathan M. Galeotti EmptySzomb. Okt. 20, 2012 7:32 pm

Nekem tetszett az előtörténeted.
foglalj avit aztán játék Smile

ELFOGADVA!
Vissza az elejére Go down

Nathan M. Galeotti
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Sajtó-
Ugrás: