Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
Colin Graham EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
Colin Graham EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
Colin Graham EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
Colin Graham EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
Colin Graham EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
Colin Graham EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
Colin Graham EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
Colin Graham EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
Colin Graham EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

Colin Graham

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Colin Graham
Tanár
Tanár
Colin Graham

HSZ SZÁM : 1

Colin Graham Empty
TémanyitásTárgy: Colin Graham   Colin Graham EmptyCsüt. Aug. 30, 2012 9:05 pm

GRAHAM, COLIN

Colin Graham Tumblr_m9bdmh3MJi1rxv27vo1_500_www.kepfeltoltes.hu_

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    [Colin Graham] és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    [Col-nak]. Születtem
    [1987. 03. 03.- án] ebből adódóan [25] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [ EREDETI] karakter vagyok és 100%-ban [szoknyavadász]! Foglalkozásom [Testnevelés, helyettesítő zene tanár].

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. Világos barna, vagy inkább sötét szőke. Általában rövidre vágva hordom ,de van időszak, amikor adok a csábításnak, és megnövesztem, ilyenkor a zseléhez fordulok.
    SZEM. Világoskék, olykor szürkés árnyalattal.
    SÚLY ÉS MAGASSÁG. 185 centiméter magas, 88 kg.
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Karomon kettő tetoválás fellelhető, és egy jutott a hasamra is.
    STÍLUS. Általában laza öltözködés, farmer, póló, ingek és a bőrkabát, de az alkalmi viseletet se vetem meg.
    HANGSZER. Gitár, zongora.
    PLAY BY.Chris Evans
    EGYÉNI TITULUS. -

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.rendszeres kávéfogyasztás, cigaretta, napi két óra sportolás
    ERŐSSÉGEK.sport, zene, kávéfőzés
    GYENGESÉGEK.beteges gyerekkorom szóba jövetele, kritikák elviselése, túl sok alkohol elfogyasztása
    SZERET.sportolni, elfogyasztani napi kávé adagjaimat, zenélni
    NEMSZERET.unatkozni, idegesítő embereket hallgatni, nemtörődömséget elviselni
    TELJES SZEMÉLYISÉG. Mondhatni nyugodt személyiség vagyok, de emellé bohókás jókedv is társul. Jó hallgatóság vagyok, talán még pszichiáternek is felcsaphatnék az iskolában. Általában nem szoktam mérges lenni, de vannak olyan személyek, akik képesek kihozni a sodromból, és akkor nem félek ütni, de diákjaimra sose emelnék kezet.
    TITOK. Beteges gyerek voltam, mert nem volt jó az anyagi hátterrünk, de végül összeszedtem magam, és ekkor álltam rá a sportolásra, később a tanítására.

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Iskola egyik lakosztálya.
    SZÜLŐK. Apám: Ryan Graham, 50 éves, nem éppen sikeres építést. Anyám: Amanda Clinton, 48 éves, könyvtári dolgozó.
    TESTVÉREK. Shane Graham, 17 éves, tanuló. Anthony Graham, 27 éves, rendőr.
    TÖRTÉNET. 1987. Március 3.- án láttam meg a napvilágot, a Graham család második szülött gyermekeként. Hát, nem éppen sorolnám magunkat a gazda g családok közé, sőt. Még az átlagnál is kevesebb pénztartalékkal rendelkeztünk, rendelkezünk. Ezért is voltam mindig is beteges gyerek, testvéremmel, Anthony-val az élen. Nem volt elegendő pénzünk kajára, a házunk is csak egy romos kis patkánylaknak lehetett mondani. Éppen, hogy kilábaltunk az egyik betegségből, máris jött a másik. Persze, mi gyerekfejjel nem értettük meg a dolog súlyosságát. Csak akkor, amikor apánk közölte anyánkkal, hogy nincsen elegendő pénz rá, hogy iskolába tudjanak minket járatni. Persze, ők mindent megtettek érte, hogy ne maradjunk s*gghülyék, már bocsánat a kifejezésért. De, ők továbbra is gyártották a kölyköket. Nyolc éves koromban született meg az öcsénk, Shane. Csak már tényleg nem értettük, hogy, mivel minket, sőt, még magukat se tudják normálisan ellátni, akkor minek kell nekik még egy harmadik gyerek? Így átvettem az örök középső gyerek szerepét. A dolgok, végül kezdtek jóra fordulni, mikor az ország pénzt ajándékozott a szegények számára, és ebbe a körbe mi is beletartoztunk. Már, végre nem levetett rongyokban kellett járnunk, a házunk is mondhatni jobb lett. Apám és anyám is találtak maguknak állást, így gyűlt a pénz, egyre több lett a pénztartalékunk. Mi normális gyerekekhez híven elkezdtünk iskolába járni. Idősebb testvéremmel elhatároztuk, hogy, mivel ilyen beteges gyerekkort tudhatnunk magunkénak, ráállunk a sportra, erősítjük magunkat, és kiküszöbölhetjük a különféle betegségek további elkapását. Ezt sikerült is teljesítenünk. Azért az, szerintem szép, hogy a béka segge alól feltornásztuk magunkat az átlagemberek szintjére, bár ehhez szükségünk volt pár évre. De mindegy, a lényeg, hogy sikerült. Amikor mind a ketten elértük a felnőtt kort, és tanárnak tanultam tovább, ő pedig rendőrnek. És mind a kettőnknek sikerült elérnie, amit szeretett volna, és testnevelés, és helyettesítő zenetanár lettem az Alois Rock iskolába, ő pedig rendőr lett a főkapitányságon. Testvérünk, Shane pedig beiratkozott az iskolába, és a zeneszakot erősíti.

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV? -
    TAPASZTALAT? Körülbelül két éve
    KOR? -
Vissza az elejére Go down
Dorina McField
FőTanács
FőTanács
Dorina McField

HSZ SZÁM : 138

Colin Graham Empty
TémanyitásTárgy: Re: Colin Graham   Colin Graham EmptyCsüt. Aug. 30, 2012 9:45 pm

ELFOGADVA!

Ezennel hivatalosan is üdvözlöm az iskolában Mr. Graham!
Foglalj avatart és irány a játéktér Smile
Vissza az elejére Go down
https://aloisrock.serbianforum.info

Colin Graham
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Brooke Graham

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Tanár-
Ugrás: