Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
louise free EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
louise free EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
louise free EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
louise free EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
louise free EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
louise free EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
louise free EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
louise free EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
louise free EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

louise free

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Louise Free
Diák táncszak második év
Diák táncszak második év
Louise Free

HSZ SZÁM : 6

louise free Empty
TémanyitásTárgy: louise free   louise free EmptySzomb. Nov. 17, 2012 6:33 am

FREE LOUISE POPPY

louise free T

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    Louise Poppy Free és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    Lisnek. Születtem
    1996. november 6 ebből adódóan 16 éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett eredeti karakter vagyok és 100%-ban heteroszexuális! Foglalkozásom diák
    Tízes skálán az iskolában,
    én
    (10)elit vagyok. 2. évfolyam-ba/be járok. tánc szakos vagyok.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. Nem valami hosszú, szőke-szőkés barna egyenes haja van
    SZEM. Tiszta tekintetű zöld íriszek.
    SÚLY ÉS MAGASSÁG. 175 cm magas vékonyka alakatú leányzó.
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. nincs.
    STÍLUS. Kifinomult, nőies stílust képviseli. Rá néz valaki egyből tudja balerina.
    CSOPORT. táncosok csoportját bővíti.
    PLAY BY. Rosie Tupper
    EGYÉNI TITULUS. "passionnée petite princesse"

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.mindennap gyakorlás|minden reggel jóga| napló írás| anya sírját meglátogatni legalább hetente bár van úgy hogy mindennap
    ERŐSSÉGEK.tánc|tanulás|vásárlás|süti sütés
    GYENGESÉGEK.éneklés|rajzolás|bulizás|érzékenység
    SZERET.édesség|zene|balett|mozi|étterem|hagyományok|bálok|ruhák|állatok
    NEMSZERET.rossz jegy|durvaság|felelőtlenség|drog|pia|cigaretta|káromkodás|rockerek
    TELJES SZEMÉLYISÉG. Rendkívül visszahúzódó leányzó, bár nem mindig volt az. 6 éve, hogy édesanyja elhunyt, s azóta apjával él, ki mindig próbál kedvében járni és minden jóval elhalmozza. Lis anyja halála előtt vidám, barátkozó személy volt, ám miután bekövetkezett a nem várt törés életében úgy érezte magára maradt. Valamint az volt i-re a pont, hogy legjobb barátnőjéről megtudta, hogy csak a pénzéért volt vele. Innentől kezdve falat húzott maga köré, s a fal kapuját ritkán lépte át bárki is. Egyetlen dolog van ami boldogsággal árasztja el a tánc. Még kiskorában íratták be szülei balett órákra, ahol remekül megtanulta e remek táncot. Onnantól kezdve már kérdéses sem volt, hogy Táncos Iskolában szeretné folytatni tanulmányait Általános Iskola után. Ha táncol nem tud semmire gondolni. Így beszélt barátjának arról mit is érez olyankor: "mikor a színpadon vagyok, vagy csak magamnak táncolok, akkor elképzelem, hogy anya néz engem és drukkol. Valamint olyan érzésem van, mintha szárnyra kelnék! Fantasztikus, szavakba nehezen foglalható ez az egész..."
    Bármilyen meglepő nagyon kalandvágyó, kíváncsi típus. Mindenbe belevág, persze egyedül, és segítséget elutasítva old meg mindent. Talán a felfedezésre való buzgósága onnan ered, hogy imád könyveket olvasni, s rengeteg titokzatos helyről olvasgat köteteiből.

TITOK. szerelmes lett egy zenészbe

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Los Angeles
    SZÜLŐK. Dr. David Free, 45, orvos-kórházigazgató.
    TÖRTÉNET.hozott:http://lywf.hungarianforum.net/
    Naplóm:

Rendkívül okos, értelmes ember ki mindig is munka mániás volt. Céljait általában mindig eléri, s nem érdekli mi áron. Ha valaki meggátolja abban amit eltervez, az nem éppen jár szerencsével. De ne úgy legyen elképzelve most, hogy egy gonosz, magának való nőszemély. Életvidám, szereti a humort és a bulikat is imádja. Eléggé titokzatos egy személy, még a legjobb barátainak is tud hatalmas meglepetéseket okozni.
    Szerelem általában nem az ő színtere, hisz legtöbbször csak futó kalandokban vesz részt. Egyszóval férfifaló. És hogy hogyan csinálja? Jó a megjelenése, a kisugárzása és könnyen megszeretteti magát azokkal akiket kiszemel magának. És az a vicc az egészben, mindenki ismeri annyira, hogy tudják nem a jó szándék vezérli még is áttudja verni a másikat. Ellenségeit nagyon tudja gyűlölni, és akit egyszer megutál ott kő kövön nem marad, vagy mondjuk ki szimplán szeret vájkálódni.

Ha valakit megkérdeznek valami ilyesmit mondana rólam. Nos van benne valami, nah jó ez az igazság. Nem vagyok angyal. De a világnak szüksége van ördögökre is. Nem szólhat minden a hófehér tisztaságról.
    Egyébként ami kimaradt abból, amit gondolnak rólam, ami jellemez engem, hogy hatalmas állat szerető ember vagyok! Szeretem őket egytől-egyig, kicsitől a nagyokig. Ami még jó tulajdonság, hogy imádom a művészeteket és a történelmet-főleg a görögökét-, valamint azért nem vagyok annyira gonosz. Nem találtam meg még azt ki ólom szívem meggyógyítaná. És egyébként hozzá tenném nem vagyok egyedül ebben a hatalmas univerzumban! Van egy-két barátom akik tudják milyen vagyok! Akik nem a szemét Keira-t látják, hanem az igazit. Kik előtt nem kell védekeznem úgy, hogy gonosz vagyok. Szívem sérült több szempontból. Csak ez a pár ember tudj ki vagyok igazán, mim van és mim, kim nincs.

XoXo-Keira

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV?B
    TAPASZTALAT? 2
    KOR? -
Vissza az elejére Go down
David J. Green
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
David J. Green

HSZ SZÁM : 56

louise free Empty
TémanyitásTárgy: Re: louise free   louise free EmptyVas. Nov. 18, 2012 8:38 am

Nincs sok hozzáfűznivalóm, irány a játéktér. Látom az avifoglalás megvolt, tehát:

Elfogadlak!
Vissza az elejére Go down

louise free
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» ..living young, wild and free..

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Diák-
Ugrás: