Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
Harry Young  EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
Harry Young  EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
Harry Young  EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
Harry Young  EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
Harry Young  EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
Harry Young  EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
Harry Young  EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
Harry Young  EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
Harry Young  EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

Harry Young

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Harry Young
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
Harry Young

HSZ SZÁM : 2
KOR : 29

Harry Young  Empty
TémanyitásTárgy: Harry Young    Harry Young  EmptyHétf. Nov. 05, 2012 10:56 am

Young, Harry

Harry Young  Tumblr_lgscb2rjVy1qawyzto1_500

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    [Harold Young] és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    [Harry-nek]. Születtem
    [1995. szeptember 2-án] ebből adódóan [17] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [EREDETI] karakter vagyok és 100%-ban [heteroszexuális]! Foglalkozásom [Jelenleg diák, amúgy meg munkakerülő ]. Tízes skálán az iskolában,
    én [ ELIT ]] vagyok. [ HARMADIK ]] -ba járok. [ ZENE ]] szakos vagyok.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ.Sötét barna, állatira göndör
    SZEM.Zöld
    SÚLY ÉS MAGASSÁG.73, 183
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. A csuklomón van egy végtelen jelet ábrázoló tetkó. A többit berúgva csináltattam.
    STÍLUS. Általában sötét cuccokat hordok. A kockás ingekből elképesztő sok van a szekrényemben. A kedvenc bandáimat ábrázoló vagy mintás pólókat szoktam hordani. Az alap elvem: "minél kényelmesebb annál jobb". Márkás cuccaim vannak, anyám hatására. Van egy dögcédulám, ami mindig a nyakamban lóg. Az egyik barátomtól kaptam, ezért nagyon fontos. Egy kicsit rockos beütésem van, de inkább laza.
    HANGSZER. gitár, zongora
    CSOPORT.diák- harmadik
    PLAY BY. Robert Sheehan
    EGYÉNI TITULUS. WHAT THE FUCK?

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.Cigi reggel, délben, este. Reggeli kávé, ami életmentő szokott lenni. Másnaposság. Firkálás, ha unatkozok mindenhova rajzolok valamit.
    ERŐSSÉGEK.Gitározás, meg azt mondják jó a hangom, de szerintem csak be voltak szívva, amikor ezt mondták.
    GYENGESÉGEK. Hosszú távú kapcsolatok.
    SZERET. A rock zenét, füvezni, vodkázni, gitározni...szexelni!
    NEMSZERET. Komoly dolgokról beszélni. Várni valakire. Meg mondják, hogy mit csináljak.
    TELJES SZEMÉLYISÉG.Elégé őrült vagyok. Minden hülyeségnek az ötlet adója én vagyok. Mindig azt csinálom amihez kedvem van vagyis nekem ne mond meg mit csináljak! Amibe lehet abba bele ütöm az orrom. Állandóan viccelődöm és néha őrületbe kergettem az embereket. Nagyon nyugodt természetű vagyok, egyszerűen semmivel sem lehet felhúzni. Azt mondják nagy pofám van. Pedig nem is... annyira. Ez csak az álcám, amit mindenki ismer. Senkinek nem mutattam meg az igazi önmagamat. Talán azért, mert nem szeretem, ha belém látnak. Ezért maradok a titokzatos és jó fej srác. Néha jó lenne elmondani valakinek mindent ami bánt... de hát erre találták fel a vodkát!
    TITOK. Nem tudok verekedni.

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
[list]JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Alois Rock School
SZÜLŐK. apa: William Young (43), híres ügyvédi iroda vezetője
anya: Lucy Young (41), feleség

TESTVÉREK. Elizabeth Young, 15, elit középiskolában tanul (apuci szeme fénye)
TÖRTÉNET. Gazdag családba nőttem fel. Az apám ügyvéd, egy híres ügyvédi irodát vezet. Anya is ügyvédnek tanult csak rá talált a „szerelem” és teherbe esett velem. William (apa) azonnal elvette feleségül. Lucy (anya) jómódú családból származott, ezért mindent meg tudtak adni nekem. Persze én nem voltam elég nekik, így születésem után 1 évvel világra jött a drágalátos húgom, Emma. Elit iskolában jártunk, apám éjjel nappal arról papolt, hogy mi leszünk a legjobb ügyvédek New York-ban. A Yale-re fogunk járni és beszállunk a családi bizniszbe. Megszállott volt, ha a jövőnkről volt szó. Lucy nagyon szerette volna, ha zenét is tanulunk, így rengeteg külön zeneórára jártunk. Én meg tanultam gitározni, zongorázni, míg a testvérem énekelni és furulyázni. Tökéletes életünk felé vezető úton haladtunk, amíg én lennem tértem róla.
A gazdag sulikban 7.-be 8.-ba már nem az volt a menő, hogy kinek milyen cuccai vannak, hanem ki milyen drogot használ és mennyit iszik. Olyan társaságba voltam, ahol alap dolgok voltak ezek, ezért én is bele keveredtem. De soha életemben nem fogom megbánni, mert ekkor kezdtem élni és rájöttem, hogy nem csak az a világ létezik, amit apám annyira akar. Ellene fordultam. Amikor megtalálta nálam a cigit és egyéb más dolgokat, hatalmas veszekedések és viták kezdődtek. Lucy nagyon kiakadt és Emma meg úgy tett, mintha semmi nem történt volna. Én már nem is beszéltem apámmal.
Őrület volt otthon és lassan választanom kellet középiskolát. Mivel csak anyámmal tudtam beszélni a suli választásról, így az ő kezében volt a döntés. Én könyörögtem neki, hogy egy zene suliba írasson be. Tudta, hogy tehetséges vagyok és végül beleegyezett. Valamiért ő se akarta, hogy ügyvéd legyek. Szerintem félt, hogy olyan leszek, mint apa.
Miután William megtudta teljesen kiakadt és már Lucy-val sem beszélt. A nyári szünet alatt kezdet enyhülni. De csak azért, mert a húgom még mindig ügyvéd akart lenni. Újra kezdett beszélni anyával is. Persze én maradtam a fekete bárány, de különösebben már nem tudott érdekelni. 2 évig jártam a sulimban, egyre jobban elzüllöttem. Harmadik év előtt le is csuktak, ekkor megint kiborult apámnál a bili. Ugyan az ment, mint pár éve. De anyám ezt már nem bírta elviselni. Azt mondta át írat egy másik iskolába, ami Los Angeles-be van vagyis azt akarta, hogy eltűnjek a képből, hogy ők nyugodtan éljék a tökéletes kis életüket… nélkülem. Végül belementem, mert láttam, hogy szomorú.
Szóval össze pakoltam a cuccom és kaptam egy új bankkártyát, amit arra az esetre adott, ha valami baj történne. Felültem az első repülőre és mentem L.A.-be. Most épp a suliba igyekszem, pár hét késéssel ugyan, de megjöttem. Új élet, új helyen, szülők nélkül, egy kis rock zenével megfűszerezve… emberek ez király lesz!

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
[list]NÉV? Gina
TAPASZTALAT? 3 és fél
KOR? 16
Vissza az elejére Go down
Andy Biersack
Híresség
Híresség
Andy Biersack

HSZ SZÁM : 108
KOR : 33

Harry Young  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harry Young    Harry Young  EmptyKedd Nov. 06, 2012 8:49 am

Üdvözöllek Harry!

Nem húzom az időt, nekem tetszett az ET-d, elfogadlak! Very Happy
Vissza az elejére Go down

Harry Young
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» We are young
» We are young
» ..living young, wild and free..

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Diák-
Ugrás: