Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
Rachel West EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
Rachel West EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
Rachel West EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
Rachel West EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
Rachel West EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
Rachel West EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
Rachel West EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
Rachel West EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
Rachel West EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

Rachel West

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Rachel West
Sajtó
Sajtó
Rachel West

HSZ SZÁM : 2

Rachel West Empty
TémanyitásTárgy: Rachel West   Rachel West EmptyVas. Nov. 04, 2012 10:28 am

WEST, RACHEL

Rachel West Cam5-klein-more

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    Rachel West és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    Rach. Születtem
    1988.05.22. ebből adódóan 24 éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett eredeti karakter vagyok és 100%-ban heteroszexuális! Foglalkozásom fotós.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. szőke néha hullámos néha egyenes és hosszú.
    SZEM. kék
    SÚLY ÉS MAGASSÁG. 60 kg és 170 cm
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. van egy anyajegyem a bal szemem alatt
    STÍLUS. különcként öltözködik. mindig vesz fel olyan, amit mások nem igazán hordanának. de sokan megdicsérték a stílusa miatt. sokszor a modelljeit is ő öltözteti. szereti a szoknyákat és a nadrágokat is egyaránt. kedvtől függ, hogy öltözködik. szereti a rock zenét ezért sokszor úgy is öltözködik.
    CSOPORT. sajtó
    PLAY BY. Lina Tesch
    EGYÉNI TITULUS. Shadow

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.napi kávé adag minimum a három, sokat beszél ha fáradt, lekezelően viselkedni a másikkal.
    ERŐSSÉGEK.jó a munkájában, kiegyensúlyozott, tudja mit akar.
    GYENGESÉGEK.zárkózott, magányos, munkamániás
    SZERET.sétálni, fotózni, titkolózni
    NEMSZERET.hazudni, egyedül filmet nézni, a kutyákat.
    TELJES SZEMÉLYISÉG. Sosem volt az a nagyon barátkozós fajta és most sem az. Jól megválogatja magának az embereket, bizalmatlan mások felé. Nyugodt természetű és türelmes ezért jó a munkájában. Nagyon titokzatos és ennek kifejezetten örül, mert eddig senki sem tudott neki ártani a titkaival. Nagyon őszinte nem szokott hazudni, csak ha nagyon muszáj. Fáradhatatlanul makacs és büszke. Nagyon kevés olyan eset van, amikor bocsánatot kért már vagy bevallotta, hogy nem neki volt igaza. Kíméletlenül a másik szemébe mondja az igazságot.
    Első látásra az ember azt mondaná róla, hogy bunkó, lenéző alak, de ha jobban megismerik, akkor rájönnek, hogy aranyból van a szíve. A barátaiért tűzbe tudná tenni a kezét.Nagyon szereti a kislányát, sokszor meg is látogatja. Mindig tudja mit akar és az mindig úgy van, ahogy azt ő elképzelte, akaratos.

TITOK. van egy gyereke, akit 19 évesen szült és az apjával él. m

richer than thou
TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Los Angeles
    SZÜLŐK. Henrick West, 55 éves, elhunyt.
    Lauren West, 54 éves, könyvelő.

TESTVÉREK. Amelia West, 17 éves, diák.
    TÖRTÉNET. *Egész jól aludtam éjjel, leszámítva azt, hogy kétszer felkeltem az álmom miatt. Igazán kellemetlen dolgok fordultak meg a fejemben. Visszatértem a múltba és újra átéltem a szerencsétlenséget. A gyilkos, a cselekvés, pont úgy történt, ahogy akkor. Azt reméltem, hogy soha nem tér vissza a szörnyű emlék, de még is, az éjjel megtalált.
    Éppen a vidámparkból jöttünk haza anyuval és apuval. Nem laktunk tőle messze egy garzonlakás volt a miénk, apuék témája emlékszem, hogy a varázslás volt. Akkoriban még nem értettem mit akarnak azzal, hogy én is egyszer majd olyan jó leszek, mint anya. Igaz nem tudom mit dolgoztak, - egyszer sem árulták el nekem- ezért azt hittem anya a munkájában kiváló, a miatt szerettem volna olyan lenni, mint ő. Most is ez van bennem, de ezt senki sem tudja. De kanyarodjunk vissza a szerencsétlenség estéjéhez. Már későre járt, én éppen a lefekvéshez készülődtem, a fürdőszobában mostam a fogamat, amikor anya ordibálni kezdett. Volt nálunk valaki, egy fekete kalapos magas ember és veszekedett apuékkal. Arra nem emlékszem mi miatt, de amikor anyu meglátott engem, hogy hallgatózok rögtön felkapott és bevitt a szobámba. Adott egy jó éjt, puszit a homlokomra és elbúcsúzott tőlem. Minden rendben zajlott, viszont olyan hajnali nem tudom hánykor felkeltem, mert hangzavar volt odakint. A bácsi már régen elment olyan tíz óra körül, de most visszatért és apa a földön fekszik anya meg a sarokban áll eltört pálcával és zokog. Nagyon félt, amikor ezt láttam rögtön bebújtam a szekrényembe és elkezdtem halkan sírni. Valószínűleg az- az ember engem is keresett, mert a nevemet kiabálta, de nem talált meg. Reggel volt mire elment, üres lett a lakás és itt a filmszakadás… Amikor az álmom erre a pontra érkezett én felébredtem és az iskolai szobámban találtam magamat. A homlokom gyöngyözött a hideg verejtéktől, ittam egy pohár vizet és utána leültem a képeket nézegetni. Visszaaludni nem tudtam és nem sokára a nap is felkel. Eléggé magam alatt voltam, amíg ez a fránya emlék nem tért vissza minden rendben volt most meg előjött és kész szétszedett. Holnapra minden rendben lesz már, de egy nap kell, hogy kiheverjem.
    Olyan egy óra telhetett el mikor a nap első sugarai megtalálták az egyik ablakát a szobának. Amint ez megtörtént én rögtön keresni kezdtem magamnak egy ruhát. Fehér nadrág, kék póló egy zöld kardigán, szürke cipő és útnak is indultam. Természetesen a pálcám megint nálam volt, de igazándiból nem terveztem azt, hogy használom. Ahogy kitettem a lábamat az ajtón elterveztem, hogy ma egész nap csak a Rellonon belül leszek. Sajnos ameddig egy ember sem volt még talpon unatkoztam, de olyan nyolc óra körül már azért szálingóztak kifele. Hihetetlen mennyi diák van itt, alig és némelyiket még nem is láttam, furcsa, de ez a varázsvilág. Délelőtt lehetett, már amikor úgy döntöttem, hogy felkelek a klubhelyiség egy foteljéből és elindulok valamerre, ahol talán nyugalmat is találok. Elég zajos lett a klubhelyiség pár óra alatt. Ahogy bóklásztam a folyosón egyszer csak megláttam egy ajtót, amire ki volt írva valami, de én el sem olvastam, rögtön benyitottam. Körbe akartam nézni, de egy sötét alak jelent meg úgy pár méternyire tőlem. Teljesen leblokkoltam, amikor pár ismerős vonást felismertem rajta.
    - Ez…a…- egy hang sem jött ki a torkomon. Szörnyű érzés, ez pont olyan, mint amikor álmodban nem tudsz sikítani, vagy beszélni. A lábaim egyszer csak elkezdtek remegni, mint a kocsonya. Nem tudtam mit csinálni, félek ettől az embertől, megölte a szüleimet, akármire képes, ha velem találja szembe magát. Én csak egy gyönge kislány vagyok még aki, nem tud mit tenni egy gyilkos ellen. Egy lépést közelített felém én meg hátrálni akartam, de nem sikerült, úgyhogy inkább arrébb araszoltam nagy nehezen. Neki mentem egy ládának, egy olyan mumusos láda volt. Most villant csak be a kép, amikor megláttam egy újságcikket ennek az embernek az arcával. Elkapták, akkor, hogy a fenébe lehet itt? Nem értem. Meg akkor a láda, hol a fenébe vagyok, hogy ez itt van? *
    Hozott példa: BK
    Szavak száma: 644

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV? Bilbo
    TAPASZTALAT? 5 éve
    KOR? sok
Vissza az elejére Go down
Tiffany Burns
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
Tiffany Burns

HSZ SZÁM : 218
KOR : 29

Rachel West Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rachel West   Rachel West EmptyVas. Nov. 04, 2012 9:05 pm

Nincs mit kommentálnom, tökéletes Smile
Foglalj avit és mehet a játék. Érezd jól magad!

ELFOGADVA!
Vissza az elejére Go down

Rachel West
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Sajtó-
Ugrás: