Richard H. Sheen Felnőtt
HSZ SZÁM : 7
| Tárgy: Richard Sheen Hétf. Okt. 01, 2012 6:43 am | |
| SHEEN, RICHARD HARVEY better than thou ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok? A nevem [RICHARD H. SHEEN] és ne merd elfelejteni! Ha már összehaverkodtunk, hívj [RICHIE-NEK]. Születtem [1992. 03. 14.] ebből adódóan [20] éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett [EREDETI] karakter vagyok és 100%-ban [SZOKNYAVADÁSZ]! Foglalkozásom [ILLEGÁLIS MOTORVERSENYZŐ ÉS NAPLOPÓ].
prettier than thou MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS HAJ. nem túl hosszú, utálja ha nagyra megnő. Fekete színű, egyenes általában felzselézve hordja. SZEM. csokoládé barna SÚLY ÉS MAGASSÁG. 179 cm magas, de az izom az több rajta mint a súly. KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. semmi különleges nincs rajta, hacsak a jóképűség nem számít annak. STÍLUS. Általában laza, motoros cuccokban jár. A szűk farmer, egyetlen fekete bőrdzseki, valamint a nagyon tapadós pólók. Ha lehetséges akkor inkább póló nélkül, szeret villogni az izmaival. Mellesleg inkább a sötét színeket kedveli nem túl sok színes cuccot látni rajta. Kiegészítők nála tabu, maximum nagyon ritkán -ha éppen azzal a személlyel találkozik akitől kapta - feltesz egy-egy nyakláncot vagy karkötőt. PLAY BY. Mario Casas EGYÉNI TITULUS. ~ Bad boy
smarter than thou SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG SZOKÁSOK. x villogás a nők előtt x versengés x haj igazgatás x kacsintgatás x híres jóképű félmosoly minden mennyiségben ERŐSSÉGEK. x el tudja rejteni az érzelmeit x nagyon jó motoros x küzdeni valamiért x titoktartás x akaraterő GYENGESÉGEK. x anyja x szerelem x nők minden mennyiségben
SZERET. x család x nők x motorok x cigi és kávé x kutyák x romantikusnak lenni x őszintének lenni valakivel aki megérdemli x rock zene x rombolás, tombolás, buli minden erővel x kisebb balhék x legyőzni valakit x stbstb NEMSZERET. x ha legyőzik x a kétszínűséget x a börtönt x parancsolgatást x az unalmat
TELJES SZEMÉLYISÉG. Hogyan is lehetne megfogalmazni? Furcsa. Lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. Egy egész évet börtönben töltött, ami nem változtatta meg egyáltalán. Kicsit talán nyugodtabb lett mint azelőtt, sokkal jobban tudja kezelni az érzelmeit viszont... ettől eltekintve minden olyan mint volt is. Akár egy aprócska dolgon is be tud pöccenni ha éppen olyan kedve van. Utálja ha legyőzik, ha lenézik... Rendes gyerek volt 18 éves koráig, aztán az iskola befejezése után, az anyja trippje miatt nagyon megváltozott, és ez végett került börtönbe (erről majd lentebb lehet olvasni). Azóta mintha kicserélték volna. Teljes személyiségét még én sem tudom, nem lehet kiismerni, heves, nagyon heves. A sebek, amiket ejtettek rajta nagyon nehezen gyógyulnak be, csak ezt nem mutatja nekünk... egy video róla
TITOK. x majdnem megölte az anyja pasiját x sosem volt még szerelmes
richer than thou TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY.L.A. SZÜLŐK. x Marie Gonsales (Sheen), 38, nem dolgozik x George Sheen, 40, elhunyt TESTVÉREK. nincsenek TÖRTÉNET. 1992-ben láttam meg a napvilágot Los Angeles külvárosában egy szerető család első és egyetlen gyermekeként. Addig minden rendben volt... tökéletes életre emlékszem, amiben az anyám, az apán és én voltunk benne. Nem volt semm zűr, nem voltak gondok. Tényleg olyan tökéletes volt, olyan családi amire mindig is vágytam. Aztán 16 éves koromban az apám meghalt egy "balesetben". Szerintem kinyírták a maffiózók, de az már más eset... nem az én dolgom volt. Mindez 18 éves koromig minden rendben ment. Anyám minden nap megkérdezte, hozzon e valamit a boltból, segítsen e a háziban, főzzön e kávét és hasonlók. Nem bántott soha, mindig azt hajtogatta, hogy én vagyok a mindene és nagyon sajnálja hogy az apámmal ez történt. Aztán befejeztem az iskolát, majd amikor az érettségi utáni buliról jöttem hazafelé, az anyámat egy másik csávóval találtam a lakásban. Bepöccentem. Akkor indult minden.... Hirtelen elvesztettem a fejemet, rengeteg gondolat megfordult a fejemben közöttük az, hogy nem vehetik el tőlem az anyámat. A csávó nem nézett ki túlzottan jól, tele tetoválásokkal a tipikus rossz fiú. Nekiestem. Nem mondanám, hogy életem legrosszabb döntése volt, mert nem. Levezettem a feszültségemet rajta, megadtam neki azt a lehetőséget hogy szálljon le az anyámról. Minden csak azért volt, hogy megvédjem őt... Aztán egyik napról a másikra már a bíróságon voltam, utána pedig a börtönben. Egy hosszú év kínok között. Ott emberesedtem meg, mondhatjuk így is. Rengeteget edzettem, versengtem az ott lévőkkel. Szerencsére befogadtak maguk mellé, és akkor derült ki, hogy ki volt az az ember, akit az anyámmal a lakásunkba az ágyában találtam. Az apám gyilkosa. A véleményem erről: :@
Egy év elteltével szabadlábon lehettem végre. Lassan a húszat karcoltam, és nem akartam látni az anyámat. A nagybátyámhoz költöztem, aki persze szívesen befogadott. Azóta is vele élek. Hogy mi történt velem? Balhék, illegális motorversenyzés, versengés mindennel és mindenkivel. Ha az anyámat meglátom úgy bepöccenek hogy senki nem tud lenyugtatni. Mostanság nem az igazit kerestem, hanem inkább olyan nőkkel voltam, akikben nem lehet megbízni. Sokan futnak utánam, de én csak néhányukat veszem észre. Sokan próbálnak megpuhítani, de senkinek sem sikerült még... Az életem egy káosz. De úgy érzem, ez még csak az eleje neki...
luckier than thou A TAG, A TAG, A TAG NÉV? / TAPASZTALAT? / KOR? /
| |
|
Andy Biersack Híresség
HSZ SZÁM : 108 KOR : 33
| |