Alois Rock School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alois Rock School

USA egyik legnépszerűbb rock iskolája, amely megadja a lehetőséget minden táncolni, énekelni és zenélni vágyó diák számára. Mert a rock egy életforma!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
2012-ben járunk, a fő helyszín Los Angeles. A nagy városból rengeteg híresség, rengeteg neves zenész, táncos lépett már ki. A te sorsod is ez lehet, ha a rengeteg tanulási lehetőség közül az Alois Rock iskolát választod! Itt megtanulhatod mi az a tánc, mi az a rock zene, mi egyáltalán a zene értelme! Szeretnéd? Imádnád? Híres lennél? A siker garantált!

Akik hamarosan figyelmeztető emailt kapnak az előtörténet miatt:
-
Legutóbbi témák
» Trouble Life
Brooke Graham  EmptyVas. Feb. 09, 2014 10:11 pm by Vendég

» lights out
Brooke Graham  EmptyHétf. Dec. 02, 2013 5:50 am by Vendég

» Theoriginalsfrpg
Brooke Graham  EmptyHétf. Nov. 04, 2013 8:07 am by Vendég

» Sanctuary rpg
Brooke Graham  EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:18 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
Brooke Graham  EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:17 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
Brooke Graham  EmptySzer. Okt. 09, 2013 3:21 am by Vendég

» James John "Johnny" Dotson
Brooke Graham  EmptyVas. Okt. 06, 2013 2:23 am by Johnny Dotson

» Szörnyek Világa
Brooke Graham  EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:44 am by Vendég

» Parkoló
Brooke Graham  EmptySzer. Okt. 02, 2013 5:05 am by Dorina McField

Fiú/Férfi:: 39 (+1)
Lány/Nő::
46 (+4)

Diák::
54
Tánc szak:: 21
Zene szak:: 33
Tanár:: 7
Híresség:: 15
Felnőtt:: 5
Sajtó: 4
Mesélő:: 2

Brooke Graham

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Brooke Graham
Diák táncszak harmadik év
Diák táncszak harmadik év
Brooke Graham

HSZ SZÁM : 5
KOR : 29

Brooke Graham  Empty
TémanyitásTárgy: Brooke Graham    Brooke Graham  EmptySzomb. Szept. 01, 2012 8:08 am

GRAHAM, BROOKE AUDREY

Brooke Graham  Tumblr_m4mv3npykl1r3fhkp

better than thou
ALAPOK, ALAPOK, ALAPOK
    Elnézést? Oh, te hozzám beszélsz? Nem tudod, ki vagyok?
    A nevem
    BROOKE AUDREY GRAHAM és ne merd elfelejteni! Ha
    már összehaverkodtunk, hívj
    BROKEY-nak. Születtem
    1995.10.01-én, ebből adódóan 17 éves vagyok . Jobb lenne, ha ezt most megjegyeznéd! Én egy úgynevezett EREDETI karakter vagyok és 100%-ban a pasikat szeretem! Foglalkozásom táncos tanuló. Tízes skálán az iskolában,
    én ELIT vagyok. HARMADIK-ba járok. TÁNC szakos vagyok.

prettier than thou
MEGJELENÉS, MEGJELENÉS, MEGJELENÉS
    HAJ. Hosszú, csokoládébarna hajam van, amit szeretek kiengedve hordani. Ritkán van összekötve, de a tánchoz sajnos elengedhetetlen a legalább egy copf. Viszonylag lányos stílust használok.
    SZEM. Hajamhoz illő barna szemekkel rendelkezem, de kontaktlencsének köszönhetően színe gyakran változik. Nagyon ritkán hordom a szemüvegemet, szinte csak olvasni.
    SÚLY ÉS MAGASSÁG. Nem hiszem, hogy túl sokat nyomok. Szörnyen vékony vagyok, hiszem a balett és a hip-hop is ezzel jár, de ezek ellenére alakom még is nőies. Magas vagyok, ami néha jól jön, ha egy könyvet kell leemelnem a legfelső polcról Smile
    KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL. Nincs, nem is szeretne sem tetoválást, sem piercinget
    STÍLUS. Ruháira a "laza" jelző illik leginkább, de mindig is oda volt a nőies darabokért. Tehát mindig változó az öltözködése.
    PLAY BY. Victoria Justice
    EGYÉNI TITULUS. -

smarter than thou
SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG, SZEMÉLYISÉG
    SZOKÁSOK.dúdolgatás, körömrágás, alvás közbeni beszélés
    ERŐSSÉGEK.Tanulás, hip-hop, balett, rajz
    GYENGESÉGEK.Minden, ami zene..., meggyőzni valakit valamiről, hazudni
    SZERET.Táncolni, enni, rajzolni, aludni, mangát olvasni
    NEMSZERET.Drog, cigi, tömeg, zaj
    TELJES SZEMÉLYISÉG. Brooke eléggé komoly neveltetést kapott, ezért már gyermek kora óta eléggé komoly természete van. Nagyon makacs, ezért gyakran elviselhetetlen a viselkedése. Nem szereti, ha parancsolgatnak neki. Könnyen meg lehet bántani, és olyankor nem bocsájt meg hamar. Nem szereti, ha leszólják valamiben. Hatalmas büszkesége van, ezért néha nehéz kezelni.
    Összességében kedves, és segítőkész, minden rossz tulajdonsága mellett jó ember. Igen okos, szeret tanulni és olvasni. Eléggé hangos, és nagyszájú.

TITOK. Szörnyű hangja van, nem ért a zenéhez.

richer than thouTÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM, TÖRTÉNELEM
    JELENLEGI TARTÓZKODÁSI HELY. Alois kollégiuma
    SZÜLŐK. Elisabeth H. Graham, 43, Fényképész
    Martin Graham, 46, Filmstáb-tag

TESTVÉREK. -
    TÖRTÉNET.
    Szj példa : Feel the Difference fórumról, Hannah Abbot karakteremmel
    Szaladtam. Mint még soha. A fejemben már számoltam, hány embert löktem fel. Hármat, és legalább hatszor kértem bocsánatot. Legalább kilenc embernek nekimentem, és szinte mindenki megfordult utánam, egymáshoz szóltak, hogy "Hova rohan?!", "Mit művel?", de a kedvencem, a "Miért fut?" volt. De erre megvolt a válasz, a következő rohanó had, akik engem üldöztek: A Mardekáros fiúk. Végzős létemre is keveredek ekkora bajba.
    A vizsgakérdés, hogy miért menekülök? Az úgy volt, hogy a Bájitaltan szertárból jöttem ki. Nem, nem loptam, hanem a tanártól kaptam engedélyt rá, ami ugyancsak ritka eset. Büntetés házi feladatot kaptam még tegnap, amiért az én bájitalom lett a legrosszabb. És amiért még jobban bosszankodom, hogy Justin nem segített! Felháborító! Én mindig súgok neki, na nem tud valamit Gyógynövénytanon. Ott bezzeg bátran szólítgat, és könyörög, mert Ő ugyebár jó tanuló... A lényeg, hogy véletlenül leöntöttem valamivel az egyik Mardekáros srácot, amitől csúnya kelései, piros foltjai lettel. De nem direkt volt, Ő viszont szándékosan akart engem elgáncsolni. Ilyen az élet... De most végül is én szívok, mert nekem rohad le a lában, és lyukad ki az oldalam. Négy emeletnyit futottam már, de már a másodiknál meguntam. A dühös üldözőim úgy látszik, elszántak. De még azt sem tudom, hogy mit akarnak csinálni, csak annyit hallottam, hogy utánam kiabáltak, hogy "Elkaplak, Abbot."
    Valami lila fénycsóva húzott el a fülemtől úgy kb. fél milliméterre, és hangos durranással csapódott be az épület falába. Ez már nem játék. Pálcámmal nagyot suhintottam a hátam mögött, és hátráltató bűbájokat, és rontásokat szórtam rájuk. Nekem eszembe sem jutott volna, ha Ők nem küldenek rám valami lila robbanó varázslatot, mitől valószínűleg már darabokban lennék, csak úgy, mint az a szerencsétlen páncél, amiben futás közben majd nem elestem.
    Már a lépcsőknél tartok. Elhagytam a Hugrabug klubhelység bejáratát is, elvégre elfelejtettem a jelszót. Ez is csak is velem történhet meg....
    Az ötödik emeleten felkanyarodtam, és új stratégát eszeltem ki: elbújok, és kipihenem magam, de lehetséges, hogy alszok egyet. Ezek a Mardekárosok túl ostobák ahhoz, hogy keressenek valahol. Csak üldözni tudnak.
    Szinte minden ajtót megnéztem, nyitva van-e, de a folyosón leginkább vécékkel, fürdőkkel, és zárt raktárakkal találkoztam. Lekanyarodtam az egyik "zsákutcánál", és benyitottam valahova. Nem tudom, hova, de nagyon büszke voltam magamra, hogy találtam egy szobát. Hallottam, hogy követőim továbbtrappoltak. Levédtem az zárat, majd lehunytam a szemem, és hátamat vetve az ajtónak, leültem. Kis ideig kiszuszogtam magam, erőt gyűjtöttem további mozdulatok elvégzéséhez. Végül körbepillantottam. Teljesen átlagos osztályterem.
    De megakadt a szemem valamin. Bocsánat, valakin. Egy srác nézett rám majdnem olyan meglepettem, mint én. Vagy fordítva. Kicsit meglepődtem, vagy inkább megijedtem, azt biztos, mert a szívem egy dobbanást kihagyott. Vagy kettőt. Ismét össze kellet szednem magamat.
    -Öö... Helló... *Csak ennyi tellett tőlem, és ez is csak öt perc után. Nem vagy jó passzban, Hannah drága. Minden esetre ismerős volt a fiú, akivel összefutottam. Biztos nem Hugrabugos. Majd kiderül, ha szóba áll velem ezek után. Ott maradtam a földön, ahol hagytam magam, és vártam a fejleményeket.

luckier than thou
A TAG, A TAG, A TAG
    NÉV? Yama Smile
    TAPASZTALAT? 2 és fél
    KOR? titok Wink
Vissza az elejére Go down
David J. Green
Diák zeneszak harmadik év
Diák zeneszak harmadik év
David J. Green

HSZ SZÁM : 56

Brooke Graham  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brooke Graham    Brooke Graham  EmptySzomb. Szept. 01, 2012 9:38 am

Drágám, ehhez sok hozzáfűzni valóm nincs, max annyi, hogy sipirc játszani, ám előtte foglalj avit. Tehát:

Elfogadlak!
Vissza az elejére Go down

Brooke Graham
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Colin Graham

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alois Rock School :: Karakterek;; :: Elfogadott előtörténetek :: Diák-
Ugrás: